as turiu shimano catana tokyensteinis rašė:vat man toks klausimas iskilo yra toks shimano catana gal kas turite 2.10 kur uzmetimas 2-10gr koks realus uzmetimas jo yra>?
Na as ta spiningeli UL pavadinciau su nemazom islygom, aisku apie gumos metymna nera ko ne galvoti, nes jis toks biski "karves uodegos" tiponiuxa rašė:Kuris shimano modelis? Ant mano techniumo 2.40m 2-10g ir berods UL parasyta...
Nu persiprasau, kad dabar pafluidinsiu, bet... taigi UL spininga aprasiau, kas cia ne i tema? Patys raset 5-7g, tai sitas pagal gamintoja 2-10g patenka i ta kategorija. Vsio, nebetersiu temos. sorry.Vitolis rašė:Bukit geri metykit jus tuos galvakabliusblia nors ir po 100 gr. tik ne shioj temoj. Ar jums maza vietos?
Manau, verta prisiminti temos autoriaus mėginimus apibrėžti, apie ką čia turėtų būti diskutuojama:Agis rašė:....dauguma pradedanciu ar jau seniai spiningaujanciu niekad neysigilina kas tas UL,- as
niekad neperskaito sioje temoje isdestytu Vital minciu ir jo nuorodu...
vital (vilnius) rašė:Ir apskritai reike padiskutoti ir nutarti ka mes turim ameni ULarsnalas?
Spinningo ismetimo svoris?
Masalu ilgis,mase ir t.t.?
Reike padariti ribos,kad nebuto taip kad diskutosim sitoi temoi ir prieisim nuo UL iki Troling![]()
Mano manimu butu taip
ULSpinningo ismetimo svoris kaskur iki 10gr.,ne visi gi zmones gaudo su UL iki 5gr ir 2.10il.,ira zmoniu kurie gaudo Nemune,Nerija naudojant spinningus iki 10gr 2.7-2,9ilgio ir naudojant UL maziukus masalus.Tiesa?Jus iskart pasakisit kad maziuka vobleriuka galima uzmesti ir su spinningu iki 25gr.,taip galima bet tai jau bus ne ULaitas.
Apie masalus
voblerius; "minnow" tipo iki5,5cm.,"fat" iki 4cm.,"shad" iki 5cm.
sukres iki 1n.
guma kaskur iki 5cm
Ka galvojat?
Taigi, ką galvojat?vital (vilnius) rašė:Del lideku ir UL
Galvoju ta zuvis nera pagrindine obektas ULaite.Net kencia gaudant su UL.Atpjauna ne jei siulitas ULmasalus,padaro daug zalos UL megejams![]()
Pagrindiniu mano manimu UL gaudimo objektas ira ;sapalas,eseris,upetakis,mekne,kirslis...
Manau, kad Agio pasiulymas turi prasmes. Jau bent pradent ka nors rashyt temoje, matytusi kur tikrai patekai ir ar verta cia savo mintis destyti, ar pasirinkti kita tema. O naujos temos "Lengvas spiningas " sukurimas butu geras pretekstas shias dvi amzinai gincu objektu virtusias temas nors jau kiek atskirti. Ash uz.Agis rašė:ysiveskit i paieska UL, pasiskaitykit nuomones forumuose, aprasymuose, zveju puslapiuose ir pamatysit, kad niekur nera vieningos nuomonesVieni UL uzbaigia 5 gr. kiti 10 gr. dar kiti 12 gr. ir taip amzinos diskusijos visur ir kiekvienas save laikantis geru spiningautoju, gina savo tiesas, taigi pasaka be galo
![]()
Manau atradus kazkoki solidu straipsny apie priskyrima UL galima butu ji patalpinti ir prie temos pavadinimo darasyti iki kokios gramaturos eina kalba, o kitiems kurti tema "Lengvas spiningas", gal tada ir atsisjotu kiek
Pridėti reikia kaip siūliau "...ir mikrodžigai", nes pastarieji vėl lips į UL temą...Xrapas rašė:Ar tiktų toks naujos temos pavadinimas:
"Lengvos klasės spiningas" ?