mano manymu pakaktu tokiam +-28gr dzigui ir biomaster 4000fb.
nes kazkaip galvojau kad shimanai galingesni - bet kai pats paciupinau biski daugiau 4000 shimano modelius - pamaciau kad pas ju jegos dar maziau uz ryobius 3000-4000 dydzio

daugiausia kiek mačiau ir skaičiau iš Abu Garcia yra šnekama apie ora sx ir soron'ą stx. kokie yra jų skirtumai ir panašumai? jeigu renkuosi labiau ekonominį variantą, ar yra ženklus skirtumas tarp jų, dėl kurio norėčiau mokėti šimtine daugiau? kaip draugauja vienas ir kitas su pintu valu? nepradeda braškėti po sezono? lašinių neplanuoju intensyviai gaudyti, perdavimas/galia nėr svarbus faktorius.Marius1 rašė:O as kazka is Abu garcia ziureciau uz tas babkes
Naudojau abi, man tai kardinaliai skirtingos rites. Stx solidesne, galingesne rite. Orra jei visgi issirinktum tai paciupinek tiek sx tiek s, girdejau nemazai atsiliepimu kad pigesne s versija sukasi zymiai geriau nei daugiau guoliu turinti sx, kuria beja pats vis dar turiu. Ir atsiliepimai pasiteisino! Jei tektu rinktis imciau Stx negalvodamas taciau jei galia ne aktuali tada Orra s.Pfk rašė:daugiausia kiek mačiau ir skaičiau iš Abu Garcia yra šnekama apie ora sx ir soron'ą stx. kokie yra jų skirtumai ir panašumai? jeigu renkuosi labiau ekonominį variantą, ar yra ženklus skirtumas tarp jų, dėl kurio norėčiau mokėti šimtine daugiau? kaip draugauja vienas ir kitas su pintu valu? nepradeda braškėti po sezono? lašinių neplanuoju intensyviai gaudyti, perdavimas/galia nėr svarbus faktorius.Marius1 rašė:O as kazka is Abu garcia ziureciau uz tas babkes
Gi tai ta pati rite, tik maziau guoliu. Vala jos kloja tikrai pakankamai gerai, gali but ramus.Pfk rašė:o kaip ant Orra S su valo klojimu? gal yra turinčių? nes lengvesnis sukimasis dar ne viskaskiek teko žvalgytis, Orra Sx valo klojimu žmonės patenkinti, barzdos nekankina.
Sportininkas rašė:tai 4000 dydis 7-20~gr masalam blogas? vobleriai, mepsai, gumos. blizges sakykim. ant ul jau labai didele bus jinai.. o man ja nupirko ir uk dabar ji.
Dėja, tai jau skirtingos ritėsTomas2000 rašė:Sveiki, norėjau paklausti ar čia tas pats Daiwa Exceler Z(dydis tik kitas), tik skirtas USA rinkai:
http://fema-zukle.lt/index.php?route=pr ... ct_id=5247
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=2175
as nepirkau dar nieko. klausiu apie ta rite nes cia apie ja daug kalbeta buvo ir idomu kaip ja vertina.. o ta rite nupirkta yra UK, bet gali man atrodo dar grazinti nes yr 14 day refund ar kaip ten. todel reikia issiaiskint viskalooking4snow rašė:Ar cia man vienam taip vaidenasi, ar Sportininkas jau koki 3 daikta pirma nuperka, o paskui klausia kam naudoti?
Nerius rašė:tu pats paskaityk ka katik parasei.
Nesinervuok jaunuoli,o ismok savo mintis destyti geriau. Rite yra nupirkta,bet nenupirkta... Apie rite cia daug kalbeta,tai idomu,kaip ja vertina... tai jei kalba apie ja skaitai ir supranti kaip vertina.Sportininkas rašė:Nerius rašė:tu pats paskaityk ka katik parasei.
pats paskaityk antra karta. as nepirkau bet yra jinai nupirkta. jeigu pirkciau tai butu is mano pinigu ir pirkdamas paciupineciau. *pyp* the logic