rytukas ,,,,,,,,,,,,kai pas man per mėnesį 20 žvejybų, tai neturėjau dar pintuko kuris ilgiau pusmečio trauktų. ir vienintelis traukęs tai power strike iš fabijoniškių g. 2, 25lb vyniojamas nuo babinos. antroje vietoje man PE super, o paskui visi likę. PP, PZ, crystalai ir kitokie xujystolai.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zodziu taip

.. as nemaziau uz tamsta tai tikrai zvejoju..
Dabar nuo Birzelio 26d tik viena diena nespiningavau

keles dienas zvejojau po du kartus...sendien zvejojau ryt irgi zadu
Nuo pavasario aisku gavos maziau bet saziningai 3....kartus i savaite spina imdavau, kitos dienos buvo muselkai skirtos....
Paskaicius atrodo, kad visai nedirbu..

...nu pasmane darbas nekasdien o ir kai dirbu tai maks iki 3val. darbas mianines pakraipos tai pomegiui laiko per akis.
O ir vandens aplink kaip po tvano
Tai va nuo pavasario kito valo kaip po pinto i vandeni nemeciau didzioji dauguma zukliu su pernai jau naudotu, tiesa tik keles zukles PE-Super 0150m... ir jokiu problemu, manau kad si sezona kito tikrai dar neprireiks.
Na ir ant kitu riciu as visus pakeiciau i pastaraji...
Seip kilo mintis gal pas jus ziedelis to koto kur naudojot PE..valiuka mandravoje, nes negaliu patiket kad toks storas ir tiek telaiko...kaskas kaskurioi vietoi ta vala pagadino o gal pasenes koks papuole
Tikrai problema ne paciam pintuke kaip tokiam...nu buciau sudrozes ji ir as..
ps. perskaites supratau kad turiu problema..

kol neivardinau zodziu nekrito i akis..

...man jau sunkiause .,,LIGOS'' stadija... jei iki pietu dar ne ant vandens, lomkes prasideda..