Na žiūrint kam panaudosi. Man patinkaEvuldis rašė:Ką tauta mano apie "Tict" spiningus?

Na čia gal išimtis iš taisyklės, o ne dėsningumas. Pirmą kartą išgirdau apie tokius bajerius. Na bet gali būti visko, ir "mersai" genda

ot tai dave ...
Na žiūrint kam panaudosi. Man patinkaEvuldis rašė:Ką tauta mano apie "Tict" spiningus?
Na čia gal išimtis iš taisyklės, o ne dėsningumas. Pirmą kartą išgirdau apie tokius bajerius. Na bet gali būti visko, ir "mersai" genda
http://primanka.com.ua/ic/udilishcha/sp ... 4cf6bd.jpglaimis rašė:Favorite Blue Bird gal kas jau bandete apziurejau visai neblogas ir kaina normali
nu nežinau ką tau ir pasakyt. Vienas sezonas su juo visai neblogas. Pradėjau su FINEZA pabaigiau su CUBICu. kol kas paskutinis labiau patiko kaip UL kotas. Žinoma planuose išbandyti ir Lunakias ir daugelį kitų, tačiau TICT man patiko, kol kas niekas neatsiklijavo.Evuldis rašė:Ką tauta mano apie "Tict" spiningus?
Turiu, paemiau kaip savo pirma UL kota ir kokas galiu pasakyti kad tikrai vykes daiktas kaip uz tokius guzikus... Ne vienas juo gaudau ir atsiliepimai tik teigiami. Surinkta neprastai, geras balansas, kaip ekonomkei...laimis rašė:Favorite Blue Bird gal kas jau bandete apziurejau visai neblogas ir kaina normali
ar ilgio? o jei svorio kategorija ta pati, o ilgis 9 pedos? ar pas salacius irgi su Tiro eitum?DainiusM rašė:o as savo ML tiro i joki amerikona nekeisciau sitoj svorio kategorijoj
ta as pilnai suprantu, bet jei visgi rektu daznam salaciavimui ML koto, tai visgi liktum prie Tiro ar ieskotumeis ilgesnio?DainiusM rašė:jei ispultu reikalas porai kartu per metus pasalaciaut kur reikia ilgo spiningo tai be bedos susitvarkyciau su tuo paciu, tikrai del poros zukliu nepirkciau atskiro koto.
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniuDainiusM rašė:o as savo ML tiro i joki amerikona nekeisciau sitoj svorio kategorijoj
O pas tave tas Tiro tai iki 22g (atrodo)?DainiusM rašė:o as savo ML tiro i joki amerikona nekeisciau sitoj svorio kategorijoj
aga tas. maloni riba tokia mazdaug ir yra apie 22g virsutine... skayciau daug maz teisingos ribos ant jo ir parasytos. Bet aisku meciau ir 30g galvas nemune kai dugna pasiekt reikejo. Tik metimas jau toks letas ir guminis... na ir ner smagu taip metyt, bet reikalui esant negi eisi namo 150km kito koto pasiimt.PelkiuSenis rašė:O pas tave tas Tiro tai iki 22g (atrodo)?
Ir jei nesunku, koks svoris jam max, ir dzigauji ar ir is bedos (ar be bedos) tvicini?Ir pagrinde is valties kaip suprantu?
hm hm hm... nuo telkinio priklauso. pas Tiro blankas neturi tokios jegos kaip amerikonas (kai reikia is visos sveikatos uzpirdint kuo toliau), jis toks svelnesnis, subtilesnis... bet toli grazu neletas. Sakyciau Medium-Fast akcija su Fast Recovery. Nery be dideliu problemu buvau ir pas lasi nubeges buvau, be kazkokiu labai dideliu problemu toks nebais toli iki metro patinas prisiparkavo prie kranto. Ir beja su ridzikais 7cm Sventosios dydzio upej labai smagiai upetakiavau, traukiant 30-40cm upetakius ner jausmo, kad su sluotkociu gaudai- suteikia dziaugsmo parkuojant. Nu kazkaip taip...SauliusM rašė:ta as pilnai suprantu, bet jei visgi rektu daznam salaciavimui ML koto, tai visgi liktum prie Tiro ar ieskotumeis ilgesnio?
ir klausiu rimtai, nes man dabar kazkoks zajo.bas yra uzejes, ir galvoju kad man gal reik kokio trumpesnio nu gal 8 pedu ar max 8 su puse pedos salatinio kotelio ir butent apie ML mastau. nes avidas 9 pedu nu jis geras kotas, bet man jau moraliskai atsibodo ir kazko naujo noriu.
vat vat, tai tu man ir papasakok, kaip anas meta kazka panasaus i tuos ridzikus 7 cm. ar butu galima tokio mazdaug dydzio/tipo voblerius i salacius su anuo metyt?DainiusM rašė:... su ridzikais 7cm Sventosios dydzio upej labai smagiai upetakiavau...
Tokiais masalais gaudant reikia koto neuzsisunkint. Iki 21g uzteks,. Nors ekonominiai iki 21g kotai dazniausiai slangavoti buna, kai vobleriais negaudoma ir nera poreikio tvicinti, viskas ok daug maz. Kaip kova jauciasi su zuvimi dar nuo valo be to priklauso. O siaip jei labai jau mazai kaifo su lydekom ''cackintis'' tai ant lasisiniu zuvu bandyk pereit, ten buna rimciau papurtoYamahar6 rašė:Sveiki.
Spiningu susidomėjau praeitais metais. Per ta laika ištraukta keletas lydeku. Tačiau žvejojant pastebiu, kad traukiant žuvį nejaučiu to kovos malonumo. Kaip pagaliu traukiu. Na kai pustrečio kilo užkibo tada linksmiau. Taigi norėčiau pasirinkti koki naują spiningėlį noriu kad butu minkštas, jaustusi žuvies kova. Kamštinė rankena. Žvejoju guminukais, blizgės, sukriukės. Iš valties, kartais praeinu palei upe. Masalu svoris iki 15gr. Ritė panaši į Shiamano Stradic FJ kopija. Nepigiai salyginai mokėta bet ne brendas per naują sezona išmeginsiu.
Taigi, koki linksmesni kotuką galite patarti?
Kad butu lengviau rinktis http://www.zvejys.lt/market/meskeres/spiningai.html
Kaina iki 100-150lt.