Kleckas1978 rašė:Renkantis is situ dvieju as geriau Ryobi excia pasirinkciau
Excia per brangi beto per mazas perdavimas
Pfk rašė:už tokią kainą Applause manau pats toks einamiausias variantas.
nors Orra SX dėl barzdų labai keikti irgi negalima, tvičinant dar neišmetė nei vienos barzdos, kalbant apie kelioliką žvejybų. jei tikėt, kad S nuo SX skirias tik guolių skaičiumi, tai dirbti turėtų panašiai.
Kam cia naudosi ir koks dydis reikalingas kad excios perdavimas mazas?EvO rašė:Kleckas1978 rašė:Renkantis is situ dvieju as geriau Ryobi excia pasirinkciau
aš irgi. bet jeigu nepasakysi apie savo produktą kažko gero, jeigu jis neturės kažko daugiau už kitus - tai jo nelabai ir pirks. gal čia toks principas galioja.EvO rašė:As nelabai suprantu kam tiek daug guoliu? Kur ju tiek sukisti?
4:9.1 nuo kranto tikrai mazasKleckas1978 rašė:Kam cia naudosi ir koks dydis reikalingas kad excios perdavimas mazas?EvO rašė:Kleckas1978 rašė:Renkantis is situ dvieju as geriau Ryobi excia pasirinkciau
kazkas minejo kad kazkur excios yra po 210lt. taip kad kainu skirtumo realaus as nematau, o kad excia ilgiau laikys nei kokia orra as garantuotas 100%
Shimano pigieji manes nezavi, nors kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.
Tavo pinigai + tau naudotis = pirk ka nori ir kas patinka
Pagal mano praktika tai jis varga turetu pamatyt po antro sezono. :D Nors cia dar aisku priklauso nuo to kaip daznai zvejoja.SauliusM rašė:kas giria,kas negiria, bet va mano pusbroliukas jau sezona su nexave atspiningavo ir toliau sake spiningaus ir vargo nemato ir jam sake labai gera rite ir geresniu nereik.Feniksas rašė:Shimanu kaip ir negiria tu pigiuju
Sunki ir turinti mažai galios. Aš asmeniškai už ~ tokią sumą Daiwa ir Shimano nežiūrėčiau, nes vertos dėmėsio prasideda nuo minimum 3 kartus didesnių sumų. Greičiausiai žiūrėčiau kažką iš naudotų skelbimuose arba tektų svarstyti Roybi, Abu, Mitchell, WFT ar pan. kandidatūras.
Daugirdas rašė:Sunki ir turinti mažai galios. Aš asmeniškai už ~ tokią sumą Daiwa ir Shimano nežiūrėčiau, nes vertos dėmėsio prasideda nuo minimum 3 kartus didesnių sumų. Greičiausiai žiūrėčiau kažką iš naudotų skelbimuose arba tektų svarstyti Roybi, Abu, Mitchell, WFT ar pan. kandidatūras.
pats 3000 dydi turiu. draugauja su pintu, kilpu nemeto bent man nebuvo dar. imk drasiai uz tokia kainaAMode rašė:Kazkaip as irgi labiausiai link Ryobi Applause 3000 linkstu. 190 normali kaina?