Alkanas, siaip esu nemazai kandes vadybos, neziurint i tai suprantu kas yra fetishine preke ir kas yra irankis, dabartine vadyba pastatyta butent ant fetisho arba ant trumpalaikio shudo kuris luzta ir tu eini vel pirkti arba ta pati shuda arba fetisha, faktas tik tas kad kaina sudaro pvz. croix = reklama, garantinis aptarnavimas, na ir kazkiek medziagos, gamyba ir t. t. jei imti santiki tai pirmieji du (reklama ir aptarnavimas sudaro didziausia kaina), tiesiog pasidare idomu ar yra kotu kur nereik moketi uz tuos du dalykus liuto dali, nes man prie upes ir aplamai gyvenime nera noro girtis ir as nesiekiu atejes i zvejyba matuotis b...iais ir irankias, reikia normalaus darbinio laito kuris atitiktu sios parametrus, galima patvicitni mazus vobleriukus, butu ilgas na vid. 2,5-2,7, uzkirtus zuvi dirbtu ne tik galiukas, o ir visas blankas, skambumas... na cia kadangi gaudau ir su mono ir pintuku ir fluriku, tai tiek to jau ant to skambumo... na ir patvarumas, nes neesu tas zmogus kuris labai saugo irankius... Apie croixo garantija jau visus reikiamus niuansus isiaiskinau, tad tokias garantijas gali duoti ir parduotuves ilgai bendradarbiaujancios su tam tikrais gamintojais, nes dzaniausiai luzta virsutine spino dalis (jei ne vienadalis), o susitarus su pard. svininkais galima uzsisakyti ta virsutine dali uz 30 proc. koto kainos (jei normali parduotuve)... nes pas mus nera serviso kaip Amerikoje atejai ir pakeite, cia du variantai arba siunti pats ir lauki = moki atgalinio siuntimo mokesti viso apie 60 baksu garantiniu atveju ir 105 negarantiniu (pvz. avyd, legend) , arba perki jei turi per trituris parduotuve (kuri tirk tarpininkauja garantiniu atveju) virsutine dali uz 200 lt (tai 30 proc. avydo kainos). Sio atveju SauliusM buvo teisus sakydamas, kad grantinis yra vadybinis triukas... na bent jau cia LT tai jau taip.
Del pinigu ir galimybes isigyti normalu kota. Pasikartosiu man nereik vardo reik spino. Pasinagrinejes daugeli straipsniu, linstu prie avydo, bet ne del vardo ir prestizo ar dar kokio beso... Jei yra kotas su panasiom ir geresnem savybem uz mazesne kaina, tai liux meliai isklausiciau papurticiau ir jei liptu nusipirkciau, kol kas neradau.
Del pinigu ir galimybes isigyti normalu kota. Pasikartosiu man nereik vardo reik spino. Pasinagrinejes daugeli straipsniu, linstu prie avydo, bet ne del vardo ir prestizo ar dar kokio beso... Jei yra kotas su panasiom ir geresnem savybem uz mazesne kaina, tai liux meliai isklausiciau papurticiau ir jei liptu nusipirkciau, kol kas neradau.