sitas turbut kibiausias, sudraskytas taip, kad nei ziebtuveliu nesusilydo, tai skobkem susaudytas

Pasižiūrėk tam skirtose temose, kad ir:Satan rašė:...Įdėjau,nes man visad buvo ir yra įdomu kuo gaudo kiti,pamaniau reikia tokios temos,įkėliau ir savo.
PARODYKIT IR JŪS:)...
Čia visi FIRMINIAISatan rašė:Bet gi čia savadarbiai:D
tas dzerkas tai black dog tackle co gamintas kultiniu pavadinimu lunker punker:DainiusM rašė:O tai kada voblerius idesi? (ten tais keliais pagaliukais su kobinukais neatsipirksi)![]()
p.s. pora klausimu:
1. pas dzergus volkeris su marabu kusiu ant kablio taskuotas toks, kas toks?
2. pas "tipo tvicingini" komplekta kas toki pirmoj eilej apatinis, antroj eilej antras nuo apacios ir trecioj eilej du apatiniai?
As pridurciau, kad visi Sauliaus vobleriai svarus, visi kaip is vitrinos, o tvicinginiai tampymo isvis neragave, nes kitu atveju irodymai matytusi, teoretikas tu Sauliau teoretikas...cesius rašė:Labai jau tavo twicinginiai svarus...
Kokiom salygom ir kokiu pravedimu tau dead floatą pavyksta prakalbint? Man jis visiškai tyliGrazwis rašė:imeciau sava twichingini komplektuka. Atrusiavau visus darbininkus,ant kuriu ne po viena ir ne dvi zuvis pagauta...
Tiesa, antrax wakey, nei vienos zuvies neikirto, bet keliata labai ispudingu akimirku padovanojo, todel ir fotkej vieta uzsitarnavo.
Dar truksta keliu spalvu, ne viska spejau i prarastu vieta atstatyt
Dabar labai sunku tiksliai atsakyti, atrodo laaaabai senai atviras sezonas buvo , bilobilo reikia pavartotiJurginas rašė:Kokiom salygom ir kokiu pravedimu tau dead floatą pavyksta prakalbint? Man jis visiškai tyliGrazwis rašė:imeciau sava twichi..........ta atstatyt
Matysim. Pabandyt tai reikiaVegys rašė:Gal maudyk vonioje, rezultatai manau bus tokie pat kaip ir upėje![]()
O jei rimtai - ką mąstai su juo sugaut ? Pagal klaviatūros dydį spėju čia kokia 4-5 cm ir gan storas ?