liorenas rašė:Nu apie botus chebra apsnekejo, man jau neber ko nosi kist...

...
nei velnio mes neapšnekėjom
Nusipirkau ryte tą ,,stebūklą" , daugumos čia giriamą, atidaviau 140 lt, ir kuo skubiau prie upės, kurią čia kažkas nepagarbiai išvadino myžupiu

, bandyt....
Pirkau tokį:
2-3 valandas pražvejojęs supratau, kad jei žvejosiu ir toliau su juom, tai tik be reikalo gadinsiu nervus...
Žuvelės laiks nuo laiko pakimba, bet jau tokios, kad katinas net nekramtęs prarytų iš kart...Jau tokios, kad net ant ,,žyvco per mažos būtų...Stoviu įsibridęs vandenį, kad nors šiek tiek pasiekčiau upės tėkmę- jokių šansų, absoliučiai jokių...
O kaimynas, žvejojantis netoliese, lupa kuojas kaip kuvaldas iš vidurio upės vieną po kitos... kad man pasiekt tą vidurį, prie manojo boto reikėtų privirit turbūt dar du tokius pat, gal tada ir normaliai būtų, o gal ir pusantro užtektų privirint... na bet tada reikėtų ir Husgvarną nusipirkt, nes darbuotis krūmynuose būt neįmanoma....
Nebenorėdamas kankinti nei savęs, nei boto, išsitraukiau Cataną, nušveičiau be jokių problemų upės vidurin ir pradėjau traukt normalias kuojas, va tokias aš vadinu normaliomis:
O va tokias, kurios kibo ant boto, nenormaliomis:
Aukšlyčių net nefotkinau, bet tinkamos būtų tik ešeriukams viliot, ne lydekoms ....
Nu gal kada nors aš ir panaudosiu tą botą dar, pvz., kai kur nors lynų pavasarį važiuosiu, bet tikrai ne prie upės kuojų gaudyt....
O lyg tais kažkas buvo minėjęs kad net nemunuose su tokiais žvejoja...Tfu, turbūt žmogus pajuokaut norėjo, o aš nesupratau, kad jį kur perkūnas....
P.S dar gerai kad nenusipirkau 5-ių metrų...nu tada tai iš vis tragedija būt buvusi...
Va tokie mano įspūdžiai, pažvejojus 6-ių metrų botu, norint pajaust didesnį kaifą, nei kad jaučiau su matchu... Ne kokie įspūdžiai, ne kokie...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.