Keista. Varėnoje pilna visokiu. Kokiu ne paimu-gerai. Metu iki 30m. su iki 4gr. plūde. Toliau nėra prasmes-jaukai nepaskrendą 

Kokia nauda iš pasaulio erdves jei batai spaudžia...
Nu tai.. Daug čia tau klausimų, nors viskas te paprastasunnuva rašė:Kas gali nuosekliau pamokyti kaip su tom smart plūdėm žvejot. Nusipirkau cralusso match pro. Pirmiausia, ką tiksliai sako tie 4+2,5? kokiose situacijose kiek tų žalvarinių žiedukų palikti? Ką žymi skaičiai ant ištraukiamos antenos? Kokia konfigūracija šią plūdę naudoti kaip neslankiojančią, ir kokia kaip slankiojančią? Pastebėjau kad su visais trim svoriais plūdės apačioje, net uždėjus 2,5gr svarelius valas ja neslenka, kai tik užmetu plūdė paukšt ir stovi, o masalas paviršiuje maskatuojasi. Keista kad ant pakuotės nieko tiksliai nenurodyta.
Tai prieš saulę visada sunku įžiūrėti plūdę, bet padeda polirizuoti akiniai. Naudoju nebrangias plūdes, pasunkintas, 2+3, 2+2, 4+4 (jeu retai), 3+3, 3+2 ir t.t. Jei reikia numesti 15 metru, tiks ir nesunkinta. Tarp antenų didelio skirtumo nepastebėjau, naudoju raudonu galiuku ir margas. Svarbu, kad būtų 2'jų spalvų + pagrindinė (juoda, baltas ruožas, raudona galūnė), patogiau įžvelgti keliamą plūdę.PelkiuSenis rašė:Tai gerai, kad darnesakiau reikalavimu lektuvui![]()
![]()
O jei rimtai - tai tiesiog, norisi lengvai mesti ir matyti ta plude, turiu panasaus svorio, antena triju spalvu, nuo virsaus eina atrodo taip: raudona, morkine ir zalia ar pan. Tai prie tam tikru kampu su saule lieka tik apskritai, kad plude yra
Tikrai taip, vaiku žaidimai.blight rašė:Aš nusipirkau, bet po savaitės gražinauSureguliuoji namų salygom, nueinį į prūdą ir fig tenai gaunasi, reikia viską per naujo reguliuot...
Aisku Jus Ponas daug vyresnis uz mane, bet ir as budamas 5-10 metu amziaus spejau isbandyti pludes is vistos plunksnos, medzio zieves ir tt. Buvo gerai, kibo, pagaudavom, nesiskusdavomDziedas rašė:Va uždavė žmogus klausima...![]()
Einu žiūrėti kokios mano plūdes
Iki šiol plūde pirkau pagal keliama svori ir žiūrėjau, kad butu tvirtesne.(Gaudant daužiau apie vandeni ...ir dažnai...
) O koks kilis buvo dzin...Adatos formos man nepatiko ,greitai lūžta. Dariau ir pats. Perku žiemine plūde ,mažiuke ,valą prakišu pro skilute o ant plastmasinio pagaliuko apačioje užmaunu kembrika. Ir gaudau, gerai ir sėkmingai. Pigu ir patikima. Galite juoktis iš Dziedo.
Kaip man buvo kokie 5 metai su tokios konstrukcijos plūde pradėjau meškerioti, manau ir baigsiu su tokia. Nors turiu visokiu.
O kam reikia kad karsis tokias pludes guldytu? As anksciau ir dariau tokia klaida laukdamas kol paguldis plude. Zuvis pakelus nemaza kieki svareliu pajaucia svori ir neretai spjauna masala, daug tusciu pakirtimu turedavau. Pludes su plauko antenom yra labai jautrios ir nereikia kad jas guldytu. Dedu maza kontrolini svareli ant pavadelio . Ji pakelus pludes visa plonoji dalis islenda is vandens ir po 4 ar 6 sekundziu darau pakirtima. Is Aliexpres nusiperki 3mm svieseliu ir jos jautrumo nepraranda. Na nebent tau labai patinka tas pludes virtimasAudimas rašė:Sveiki gal kas jau naudoja Craluso bream pludes? va tokias https://www.gelezinislydys.lt/pludes/21 ... bream.html
norejau paklausti gal jau jas galima suregulioti kad matytusi karsio kibimas kai guldo plude? nes turiu dart ir rocket tai netinka jos man karsiu zvejybai is valties. Norisi kad matytusi tas grazus pludes nugriuvimas kai karsis ima masalatai naudoju expert pludes. Bet su expert pludem beda ta kad kai dedi sviesele jos issibalansuoja, o craluso turi spec galiuka net svieselems