Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #575608   Agis
 18 Bir 2014 23:26
Nežinau, po vienos žvejybos nuomonės neturiu.Žinoma "groja" labiau negu Ponton Eight Braid.Valą feederiui labai nesureikšminu, kažkada visai šniūrais gaudžiau :lol: Gaudau didelėm šėryklom, tai nuskesta bet kuris, o "nušauna" visi vienodai jeigu žioply pagauni.
Paskutinį kartą redagavo 1 Agis. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #575616   Agis
 18 Bir 2014 23:44
O ant ko aš naudosiu, ant surfo per plonas, spiningui morališkai pasenęs sufiksas tinkamas vis dar, lengvam spiningėliui legendinis PE iš Aisės vis dar :lol: Senam donkininkui negaila feederį papuošti :-D
 #575625   Skridžas
 19 Bir 2014 07:05
Aš irgi nesenai susivinojiau ta žydra..truputėli apsitrinė ir nubluko jau po keliatos žvejybu,ir groja na bet ne taip stirpai tai pakesti galima kolkas esu patenkintas bet paskutiniu metu jau buvau supyke ant daivos turnament valo atsiet prastas bet kai pažvejojau su šituo atleidau savo daiwos valaui nes jis daug švelnesnis tiesa jau plokščias,paliginius stori ddaivos 0,10 ir varivas 0,12 tai galvoju kad varivas neužstorintas.
 #575671   Agis
 19 Bir 2014 10:52
Reiškiasi dedam Pantoną ir nebus nusivylimų :lol: Nenaudočiau aš to pintuko visai, nes srovinės žuvys patemtų ir monofilą, tačiau, nežinau ant kiek aš teisus, bet žvejojant su pintuku nesusiduriu su prilipusiu ant valo planktonu.Jis užsikabina tik ant mazgelių, o jeigu sistemėlė trumpa ir žvejoju be išmetamojo valo, tai man visiškai dzin, su monuške to nėra.Tas pats ir su pintuku ant surfo : žolė užsikabina tik ant išmetamojo valo mazgo.Kuo tai paaiškinti nežinau, bet man yra tokia pasirinkimo tiesa.
 #575829   ansanas
 19 Bir 2014 21:43
kas zvejojat method serkyklom ar visada naudojat plauko sistem ar kartais dedat masala ant kabliuko paprastai ir slepiat serykloj? o jei naudot plauko sistema ar ne paprasciau salia pagrindinio kabliuko vietoj plauko siek tiek zemiau rist dar viena gerokai mazesni kabliuka ir ant jo maut kukuruzus ir kitus masalus? Logiskai mastant taip butu paprasciau, nei kokias tai skyles greziot kaskart, nei kitais karpininku ritualais uzsiiminet.
Kodel daug kur kur randu kazkokios info apie method seryklas raso, jog jos skirtos telkiniuose kur yra daug zuvies? o tai paprastam eiliniam ezere, kuriame ganos karsiokai ir karosai sitas budas nelabai?
 #575849   Dovydas26
 20 Bir 2014 00:26
Sveiki,siuo metu esu Danijoje bet noriu atsinaujinti 2 feederius,todel pats ju paciupineti nelabai galesiu ,nes bus siunciami is lietuvos,gal galetumete parekomenduodi 2 feederius 2 rites jiems, suma 1200/1600lt
zvejoju pagrinde ezeruose ir plude,bet taip pogi zvejoju ir su dugninem daznai,dekui.
 #576058   Bear111
 21 Bir 2014 07:31
Danijoj budamas ten ir ieskociau kotu ir riciu, tu suprask, kad Lietuva siuo klausimu popuasu salis, cia yra daug nieko. Daug rasyta ir dar parasysiu del dvieju kotu. Sakai nori dvieju, tai tik nenorek dvieju vienodu, pirk mediuma ir heavy feederius. Ir vidutinio minkstumo arba kietesnius.
 #576131   Dovydas26
 21 Bir 2014 17:00
naudosiu iskarto 2,ce nera pasirinkimo ira tik 1 rusies feederis ron thompson kur pas mus 150lt viskas. riciu jau ira bet kainos didesnes.
nusiziurejau shimano aernos kotus ir rites tik problema niekur nera 3.6m ilgio kotu 3.96 bijau kazkaip nes senos 3,30 jau kaip ir ilgio pakako bet norisi ilgesnes del uzmetimo.
ce tik pilna spinigavimui irangos
 #576147   ansanas
 21 Bir 2014 21:24
siandien pagaliau isbandziau method feeder serykla tik be plauko, o su paprastu kabliu. Nieko ispudingo nepagavau, pradzioj po agresyviu kibimu uzkibo keletas raudziu, o po to kibimai smarkiai retesni pasitare ir vangus. Sakyciau ezero dugnas gerokai apzeles ir gal but tai trukde geresniam kibimui, nes kaskart serykla keliaudavo vis i kita vieta tai gal tarpais uztaikydavau i svaresnio dugno plota ir taip sulaukdavau kibimo. Is tikruju sunku palygint, nes ten kur zvejojau nebuvau siandien uzsirises tradicines seryklos tai ir nezinau ar butu buve kibimu daugiau ar maziau. Ezere netruksta kuoju, plakiu todel tikejausi kazka is ju pagaut, bet kibo isskirtinai tik raudes. Imu manyt, kad method federio seryklos gudresnes zuvys tiesiog bijo ir kimba tik isskirtinai kvailos.. manau didesniam karosui ar karsiui sitas bajeris sunkiai sueitu. Na gal aisku is vienos zukles ir nereiketu isankstiniu isvadu padaryt. Reikes sita metoda isbandyt ten kur tirsta karosu ir paziuret ar pasirasys kas.
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė