Renaldai metimas mano manymu ten siektu apie 80 - 100 metru.renaldas rašė:Nu tai pradek nuo to kiek tas toli tavo supratimu yra?
Renaldai metimas mano manymu ten siektu apie 80 - 100 metru.renaldas rašė:Nu tai pradek nuo to kiek tas toli tavo supratimu yra?
tiksliai i ta pacia skyle ne, bet su kazkokia nedidele paklaida taipVegys rašė:Vava,
a mesdamas 60-70-80 metrų visą laiką pataikysi tiksliai ten pat ? Net jei ir yra vėjas ?
Kad tiek galima numesti maciau savo akim. Pries mazdaug 10 metu, zurnale "Zvejys ir zuvis" buvo tokio kauniecio karsininko straipsnis apie Kauno mariu karsius. Jo vardo ir pavardes neprisimenu, bet jis daznai zvejodavo prie mano tevu sodybos kurioje as aisku praleisdavau savo vasarassokolovskis rašė:Renaldai metimas mano manymu ten siektu apie 80 - 100 metru.renaldas rašė:Nu tai pradek nuo to kiek tas toli tavo supratimu yra?
Na kaip Agis sake su feederiu tokiu metimu nepadarysi, a jei ir padarysi tam reiks jau galingo 150-180g uzmetimo koto, but su tokiu kuolu nebelieka jokio malonumo gaudyt, tai tada jau tikrai imk karpinius kotus i nesuk sau galvos.sokolovskis rašė:Renaldai metimas mano manymu ten siektu apie 80 - 100 metru.renaldas rašė: Nu tai pradek nuo to kiek tas toli tavo supratimu yra?
Na tokiu atveju kazka panasaus reikia is ieskotis, aciu Renaldai uz patarimus.Dabar dar klausimelis toks kokia rite ekonomines klases galetumete pasiulyti?Aciu.renaldas rašė:Na kaip Agis sake su feederiu tokiu metimu nepadarysi, a jei ir padarysi tam reiks jau galingo 150-180g uzmetimo koto, but su tokiu kuolu nebelieka jokio malonumo gaudyt, tai tada jau tikrai imk karpinius kotus i nesuk sau galvos.sokolovskis rašė:Renaldai metimas mano manymu ten siektu apie 80 - 100 metru.renaldas rašė: Nu tai pradek nuo to kiek tas toli tavo supratimu yra?
Bet jei sakykim tam tavo ezere uztenka 60-70m uzmest, tokiu atveju pasiimk max 120g galingumo kota, ilgi ne trumpesni nei 3.6m, jei ten nera medziu ar dar ko, gali ir 3.9m, uzsidek pinta pradziai 0.18, veliau kai iprasi, galesi ir plonesni naudot. A visos kitos detales, jau gaudant atras savo vietas
Liorenas dekingas uz pasiulyma.liorenas rašė:Jei konkreciau apie modelius, tai visai siulyciau pabandyt va tokia...
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?categoryID=440
Turiu tik antra sezona, bet dirba kolkas be priekaistu...![]()
Tolimiems metimams - didelės ritės. Jei pirksi karpinius kotus - imk didelę ritę. Ne 2000 ir ne 3000 dydžio. Imk normalę karpinę. Pvz Okumų yra iki 100 Lt. Manau tai ekonomiškas variantas.sokolovskis rašė:Dabar dar klausimelis toks kokia rite ekonomines klases galetumete pasiulyti?Aciu.
Tai kad jau siandien linkes link fyderiuko 120 gr uzmetimas ir ritukes shimano catana 4000 pintas valas 0,16 manau su tokia ekipiruote bus imanoma pasiekti 70-80 metruVegys rašė:Tolimiems metimams - didelės ritės. Jei pirksi karpinius kotus - imk didelę ritę. Ne 2000 ir ne 3000 dydžio. Imk normalę karpinę. Pvz Okumų yra iki 100 Lt. Manau tai ekonomiškas variantas.sokolovskis rašė:Dabar dar klausimelis toks kokia rite ekonomines klases galetumete pasiulyti?Aciu.
Tuoj gausiu su feederiu per galvą už karpinius kotus ir tokias ritesAle per temas šokinėt nelabai norisi ...
Man tada tokio metimo per akis uztektuGuru rašė:Pas mane kotas 3.9m. "Ninjato" up 120gr. Rite sert (ekonomklase apie 60lt). Metau pakankamai toli. Apie 70-80 tikrai mesi- kai priprasi ir nebijosi kad virsunele gali luzti
pritariu, jei nori toli metyti toli, imi heavy feeder iki 150g (va ir bus tau kaip karpinis kotas), kuris ir reiskia sunki serykla, uzsidedi standziausia virsune, pasiimi sunkiausia serykla ir pirmyn. dar daug kas priklauso, nuo sistemeles, jei mesi toli nedaryk sistemeles su lenktu plastmasiniu pagaliuku, geriau paternosteri ar kilpa, nes kiek pastebejau su lenktu pagaliuku metimai buna blogiausi. taip pat tolimiems metimams nesidek lengvu seryklu, imk tik sunkias arba lengvesnes, bet pailgas. jei ten gylu zuvis nesibaidis, jei negylu, vistiek po kazkiek gris atgal.sokolovskis rašė:Tai kad jau siandien linkes link fyderiuko 120 gr uzmetimas ir ritukes shimano catana 4000 pintas valas 0,16 manau su tokia ekipiruote bus imanoma pasiekti 70-80 metruVegys rašė:Tolimiems metimams - didelės ritės. Jei pirksi karpinius kotus - imk didelę ritę. Ne 2000 ir ne 3000 dydžio. Imk normalę karpinę. Pvz Okumų yra iki 100 Lt. Manau tai ekonomiškas variantas.sokolovskis rašė:Dabar dar klausimelis toks kokia rite ekonomines klases galetumete pasiulyti?Aciu.
Tuoj gausiu su feederiu per galvą už karpinius kotus ir tokias ritesAle per temas šokinėt nelabai norisi ...
o kas nors is viso matuoja atstumus, kuriuos numetaWytux rašė:O jus tuos metimus ant pievos matavot, ar 'is akies' ?
Jei neklystu pernai vasara kazkas is forumieciu stadione mete ir matavo ....tik nerandu kur jie rase apie tai.... buvo truputi nustebe, kiek realybe skyresi nuo to, ka galvojo, kad numeta ....Pats irgi senai senai matavau, kiek nusimeta su spinigu kaime pievojeAntas rašė:o kas nors is viso matuoja atstumus, kuriuos numetaWytux rašė:O jus tuos metimus ant pievos matavot, ar 'is akies' ?i vandeni su metru nebegate, o ant pievu ar tarp medziu matyt nebegiojate, kad po to parasytumete va tiek numeciau.
Wytux rašė:Sakyciau totalizatoriu padaryt reiktu - uzmeti- ir sakai kiek tavo nuomone metru ... tada pamatuoji ir uz mazesni skirtuma gauni daugiau tasku
nufotkink serykla pasarine.Guru rašė:Beja visai nebloga parduotuve "Valas"Verkiu 29, ten ir pirkau. Turejo ir kamasano kabliuku, ir salminiu segtuku ir pagaliau radau didesne serykla pasiserimui, paemiau ir pasaro 5kg akcijinio.. žodžiu žmona šian varys iš namų mane.. P.S. ten dar liko pasaru bet nebedaug -50proc nuolaida
![]()
ir 20 proc valams. Salmo like 0,09, 0,11 0,12 berods..
Kiek suplojai uz vala jei nepaslaptis? Na joa tokius uzpirkimus reikia slepti nuo zmonuGuru rašė:Beja visai nebloga parduotuve "Valas"Verkiu 29, ten ir pirkau. Turejo ir kamasano kabliuku, ir salminiu segtuku ir pagaliau radau didesne serykla pasiserimui, paemiau ir pasaro 5kg akcijinio.. žodžiu žmona šian varys iš namų mane.. P.S. ten dar liko pasaru bet nebedaug -50proc nuolaida
![]()
ir 20 proc valams. Salmo like 0,09, 0,11 0,12 berods..