hamis rašė:iki 200g 3m

hamis rašė:iki 200g 3m
O rite nuemei ?Skridžas rašė:Aš rimtai sensli,va nepatingėjau išpakavau ir susvėriau abudu atskirai ,ir tiesa sakant labai nustebau nes aš galvojau kad pas mane iki 150gramu
Tai vienas sveria puse kilo? 250 g vienas tai normaliai. Pas tave juk ne 3,00 ar 3,30 mSkridžas rašė:Aš rimtai sensli,va nepatingėjau išpakavau ir susvėriau abudu atskirai ,ir tiesa sakant labai nustebau nes aš galvojau kad pas mane iki 150gramu
blin wytuk tau kad tik apšikti,tu *PYP* kaip tarybinis balandisWytux rašė:O rite nuemei ?
Va tai as ir norejau isgirsti - idomu buvo suzinot to shekspyro svoriSkumbrotas rašė:Seneli, shekaspearinis mach2 pikeris 3m pas mane 140g sveria, ne iš pačių brangiųjų - 180lt berods pilna romados kaina buvo. Dabar tokių nebedaro, bet yra mach3 xt serija, iš geresnės anglies, turėtų dar mažiau sverti.
Po pusmečio žvejybos gerai pajieškojęs po marijos žemę Vilniuj dar ir antrą radau, bet tas jau buvo paskutinis ant LTsenelis rašė:Gerai tu tada ji nukalei,as nebegavau
Reikalauju moralines kompensacijos uz tarybini balandi!!Skridžas rašė:Atsiprašau visu labai,nepastebėjau kad svarstyklės nustatyta lb
Dar mažai domėjausi. Marikse radau http://www.rybaku.com.ua/shimano-nexave ... r-270.html (nors galiu ir klyst - gal ten ir 3.00 m). Intenetas sako kad svoris 134 g. Užmetimas iki 40 g. Kaina 259 Lt berods. Šiaip smagus. Ne kuolas. Ir linksta normalei, ir jaučiasi kad tuos 40 g tikrai užmes. Labiausiai vertas dėmesio kol kas.senelis rašė:Taigi,jei rasi ka idomaus,vegy,tai pasigirk iskart
nu bet tas pasakymas kuoliskas .....Vegys rašė:Nesakau kokie gali būt. Sakau kokie man nepatinka ir kokių neieškau.
vyrgaz rašė:Aš pernai pirkau Sufikso feederiui skirtą valą, kai šiemet jį pakeičiau į pintuką, pajemiau, metra atsivyniojau patampiau- tai tas 1 metras kokius 10-15 cm išsitempė..Al gal anas kad kainavo 7lt , tai tokis ir buvo..Šį savaitgalį pasiėmiau žūklėn susiremontuotą sulužusį feederiuką ant pabandymo, prisukau ant ritelės to sufikso, tai prie vietos palyginus pintuko ir mono skirtumas didžiulis buvo- pakirtus valas išsitempė per visą meškerės mostą, ir tik po to šėryklėlė nuo dugno pasikėlė..
tai va, as irg inaudojau sufix monofilament fider vala (0,16), jautrumo jokio, kiek tamposi neziurejau, paimsiu rite nuo spino su pintu valu, bus matyt kur zuvys pakastos, nors itarimai rodo i viena daikta ( kol kas).shimano 26 rašė:vyrgaz rašė:Aš pernai pirkau Sufikso feederiui skirtą valą, kai šiemet jį pakeičiau į pintuką, pajemiau, metra atsivyniojau patampiau- tai tas 1 metras kokius 10-15 cm išsitempė..Al gal anas kad kainavo 7lt , tai tokis ir buvo..Šį savaitgalį pasiėmiau žūklėn susiremontuotą sulužusį feederiuką ant pabandymo, prisukau ant ritelės to sufikso, tai prie vietos palyginus pintuko ir mono skirtumas didžiulis buvo- pakirtus valas išsitempė per visą meškerės mostą, ir tik po to šėryklėlė nuo dugno pasikėlė..
as pvz naudojuj jaxon premium ground feeder mono vala http://katalogjaxon2009en.digishop.pl/C ... Prod=16133 nieks nieko ten nesitampo ir isvis mono valas skirtas feederiui yra netamprus,tau turbut galvoj tampospasiziurek ar tikrai mono feeder yra,jauciu paparasta mono nusipirkai ir tampos,nes kiek esu bandes salmo mono feeder ir ta pati sufix,nieks niekur nesitempia.