nu cia tipo samokslo teorija - kas kibtu, jei nupirktum zanetos jauko karsiams... 

Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
Tai kad gal vis tiek nebus geriau negu Dinamitas... Įmetus tris kilogramus Dinamito vandenin nei sietelio nebereikia - visos žuvys krante guli, tik reikia spėt priedangon nubėgt, kad koks karpis krisdamas nepriplotų...Agis rašė:Kažin taip kokio E261 į kilogramą Stil pašaro prisabačinus, pakeistų kokius tris kg Dinamito
Suprantu, kad skirtingi. Nors ir priklausau tiems žvejams, kurie dažniausiai ir težvejoja tik tas kelias valandas ir tas pačias dažniausiai ne pačiu geriausiu laiku ar oru (tik tada būna laiko žūkleiAgis rašė:Tukai, ilgas jaukinimas ir jaukinimas tik kelių valandų pažvejojimui, tai visiškai skirtingi dalykai.Pašarai tam ir kuriami, kad kuo greičiau sudirbtų, vat tik mes dar vis linkę visa tai pakeisti kažkuom, mums labiau "tinkamu".
Ar tikrai čia TOBULĖJIMAS, o ne reklamos meistrų įdiegtas į pasamonę požiūris, prieš tai gerai tas smegenis išplovus, kad nenupirkęs firmos "x" pašaro, nesinaudodamas firmos "y" įrankiais, nemūvėdamas firmos "z" aprėdais būsi elementarus murzius, atsilikęs kaip dinozaurasAgis rašė:Aš irgi tos nuomonės, kad atsidūrus ne laiku ir ne vietojgausis, šalininkas, bet vat tobulėti reikia, gal ir šulinį užkibs
...
Aš irgi tos nuomonės, kad norint apturėt malonumą, nuo gausaus ir gražaus laimikio, reik važiuot ten, kur tai nesunkiai įmanoma, kad ir komercinian tvenkinin, bet turbūt ne ką mažesnis malonumas sugaut kažką padoraus ten, kur visi sako, kad paskutinė normali žuvis ten nustipo prieš du dešimtmečiusSkumbrotas rašė:... prisisigaudysit visiems metams
Apsieisiu.... Man patrauklesnis natūralios gamtos vaizdialis be jokių ten cheminių tručyznų, kur žuvys ėda sliekus ir oparikus, kur žuvis ėda katinai ir žvejai, o žvejus ir katinus galiausiai suėda oparikai ir sliekai...Agis rašė:Skumbrotai, žvelk giliau
o tu šitos firmos duzdy karp lin liez big fish pabandyk, ten tai žvėrisbobis rašė:Šiandien pirmą kart pabnaudžiau tokį pašarą:
adult image hosting
Nežinau, atsitiktinumas ar ne, bet pradėjo man liuksiškai kibti karšiai ir kluojos smetoninės.
Kvepia migdolais, kad net už širdies griebia.