sakydamas lengvas turėjau galvoje užmetimą,nes tie visi 120-150 man ne prie širdies
o šiaip daugiau esu ežerinis žūklautojas ,o ir šiaip upėj toli nemėgstu mest,viad žvejuju palei krantus 

Neesu didis fyderastas, bet.... machine rite fyderiui?vyrgaz rašė:... uzsiprasiau machines riteles fyderiukui.....is patirties zinau kad ta ritele yra 100% spiningine, svoriai spiningui nedideli buna..Kazi kaip man ana dirbtu jei kokia 70 gr seryklele kociociau..Gal net nebandyt det ant fyderio ir parduot ja..
Ta prasme norejosi riteles su sekliu bugneliu..o tokios lygtais mach tipo yra..Wytux rašė: Neesu didis fyderastas, bet.... machine rite fyderiui?jei ant fyderio matchine planavai deti, tai spiningine ne blogiau laikys manau
As pats naudoju tokia pat rite ir gaudau 0.12 pintu, nera jokiu bedu absoliuciai ir dirba ji puikiai kaip uz tokia kaina, ir svorius su ja esu naudojes virs 100g, eina kaip tankas, taip kad buk ramusvyrgaz rašė:Ta prasme norejosi riteles su sekliu bugneliu..o tokios lygtais mach tipo yra..Wytux rašė: Neesu didis fyderastas, bet.... machine rite fyderiui?jei ant fyderio matchine planavai deti, tai spiningine ne blogiau laikys manau
Na tada naudosiu sita..Al jei sakot kad su plonu pintuku jai sunkiai sekasis (ketinu 0.1 vynioti), vistik pamegysiu, jei ka, ant kitos pervynosiu..
vyrgaz rašė:Turiu zebko 330 ilgio, iki 80 gr. feederiuka, pirkau už 75 lt romadoje pernai pavasari..Tuo laiku nežinojau nei koki anie geriausi,nei vardų nei kitų savybių..Federiukas 100% stiklo pluošto,sintetinė rankena..Al jautrumas neišpasakytas,lengvutis (lyginant su prieš tai turėtais teleskopais už 14lt),net nedidelę kuoją malonu traukti.. Vasaros pradžioje įsigijau 3,9m iki 90 gr.mistrall feederiuką už 90lt- anas biškį sunkesnis (pardavėjas sakė kad nėra labai stiklinis, parduotuvėj palyginau su kitu už 50 lt tokio pačio ilgio feederiu- tai tas kurį pirkau gerokai lengvesnis),al ir su juo irgi nemune nedideles kuojas gaudžiau ir rankų neatmušiau..Aišku yra ir brangesnių ir geresnių, bet jei nuo pigesnių pradėsi tai apie bragesnių privalumus nė nesusimąstysi..
Karpiuk, tai kiek supratau anglinis kotas..? koks pacios meskeres svoris? kur pirkai? butu idomu paciupinetikarpiukas rašė:taigi nusipirkau ir aš feederį![]()
noriu išgirst ir jūsų nuo monę apie jį,gal kas naudojate?Master Grey Feeder 390 60-120g.su trimis galūnėmis .mokėjau 120lt.neapsigavau?
mastymas visaip idomus gali butihamis rašė:tai galvoji ta pigesne meskere, kurios nebus gaila drozti nesidros ant molo, ar pan? idomus pas tave mastymas. jei jokio skirtumo malonume ir komforte zvejojant, tai pirk paprasta teleskopa ir zvejok. galune bus pakankamai jautri, kad rodytu kibima ir nebus taip gaila drozti.
geriau pasimk padoresni feederiuka ir stoveli bent viena. ir paciam patogiau bei maloniau bus zvejoti. dabar stoveliu ivairiausiu yra ir kainos ju nesikandzioja.