Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #290268   Tironas
 22 Bir 2011 12:02
o jus palikit normalioje parduotuveje pinigus is anxto ir jum tikrai atves tu dziku . jei nezino kur gaut tai lai skambina i salmolita didmena. tik aisku kalba eina apie normalias parduotuves o ne apie visiem prasikolinusius veikejus kuriem tikrai niekas nieko nesius.
 #290271   Skumbrotas
 22 Bir 2011 12:16
Tironas rašė:...... tik aisku kalba eina apie normalias parduotuves o ne apie visiem prasikolinusius veikejus kuriem tikrai niekas nieko nesius.
O kur rast sąrašą tų normalių neprasiskolinusių parduotuvių :?: Ar nešiot pinigus paeiliui į visas ir bandyt "natūraliu bandymų" būdu :?: :)
 #290285   renaldas
 22 Bir 2011 13:44
Skumbrotai, Klaipedoj litrais uzsakineja Karpo zukles parduotuve Liepu gatvej prie Norfos, litras 25 pinigai, tai nera jau taip ir daug, tuo labiau kad galima ir puse litro uzsakyt, cia ne matylius kai kainos iki 100 pinigu uz litra :cry:
 #290287   Tironas
 22 Bir 2011 13:48
na tai matosi is asortimento. jei vienos kokios firmeles viskas tai akivaizdu kad nelabai kas duoda prekiu. o seip liezuvi turit galit paklaust ir pasakys ar dirba su salmolita ar ne. nors gali but kad ir is kitur gali litarais gaut, jei nori. o jei nenori terliotis tai nafig tokia parduotuve reikalinga?
Paskutinį kartą redagavo 1 Tironas. Iš viso redaguota 22 kartus.
 #290289   Skumbrotas
 22 Bir 2011 13:49
renaldas rašė:Skumbrotai, Klaipedoj litrais uzsakineja Karpo zukles parduotuve Liepu gatvej prie Norfos, litras 25 pinigai, tai nera jau taip ir daug, tuo labiau kad galima ir puse litro uzsakyt, cia ne matylius kai kainos iki 100 pinigu uz litra :cry:
O per kiek laiko atveža užsisakius :?:
 #290292   vyrgaz
 22 Bir 2011 14:08
Kėdainiuos su pažystamu ūkininku- užkietėjusiu žveju kalbėjau apie dzikus urmu, tai sakė kad Kaune tikrai yra, ir Jonavoj kažkokis diedas augina ir dzikus ir pinkas, tai pas jį net pigiau..Reikalui esant galėčiau kontaktus gauti..
 #290293   liorenas
 22 Bir 2011 14:20
Tironai, vat budamas salmolitoj neuzklausiau, tai gal Tamsta pasakysi, o salmolitos parduotuvej mazmena (uz protinga kaina) didesniais kiekiais neina dziku ar pinku nusipirkt? tik didmena pardavinejat?
 #290300   tench
 22 Bir 2011 14:49
renaldas rašė:Skumbrotai, Klaipedoj litrais uzsakineja Karpo zukles parduotuve Liepu gatvej prie Norfos, litras 25 pinigai, tai nera jau taip ir daug, tuo labiau kad galima ir puse litro uzsakyt, cia ne matylius kai kainos iki 100 pinigu uz litra :cry:
O, ačiu už info. Man anie visai šalia darbo, reiks jamt tsaknt.
 #290303   Skumbrotas
 22 Bir 2011 14:56
renaldas rašė:Diena pries uzsakai, ir kita diena iki pietu jau buna pas juos :gutgut
Dėkui už info :/brazasista
Blin kiek sykių esu ten pirkęs po 5 dėžutes, bet niekad nepasiūlė tokį varijantą :twisted:
 #290424   makaulė
 22 Bir 2011 21:36
senelis rašė:
makaulė rašė:Antai tai yra normalu su sherykla ishmest 3-4kg pasharo per pusdieny zvejyboje,plius litra pinku ar dzyku.Nors jaukas per varzhybas ribojamas,man vos uzteko 12ltr jauko penkiom valandom.Aishku,jai dratine sherykla aplipdysi jauku,panashiu i moly,tai ir 200gr.visai dienai uzteks.
Bet pasakyk,makaule,kada pas mus dziku galima bus nusipirkti litrais ar pintom uz daugiau maziau prieinama kaina? :roll: Kai yra remejai,tai kitas reikalas,o jei biednas esi,tai priverstas katinus pudyt butum,kad litra dziku pasidaryt :lol: Gal ateis is kokiu anglu mada ir dzikus ir kokonus paketais pardavinet? :roll:
niekad is remeju neesu gaves dzyku,visad juos uzsisakau,susimoku,uzmigdau shaldytuve prie nulio ir galiu taip ishlaikyt 2 menesius,laikau medziaginiuose maishuoser,i dzykus dedu tik selenas,jokiu pasharu.Dienai likus iki zvejybos supilu i dezutes,dedu atraktoriaus daug,kad amoniako kvapas dingtu,pvz ant litro dzyku-200gr atraktoriaus.Taip galiu nusipirk is kart 3-4 litrus dzyku 3-4 litrus pinku,uz kuriuos moku po 25lt uz litra.Pilna kas Lietuvoj prekiauja,atsiuncia siuntu skyriumi supakuotus ir uzmigdytus,dometis tik reik.
 #290425   makaulė
 22 Bir 2011 21:39
renaldas rašė:Makauliau gal tavo kibiras kiauras buvo, kur tu ten 12kg pasaro sunaudojai? :shock: Man 4kg uzteko ir dar biski liko, nors ir uzserinejau ir permetimai kas pora min buvo :roll:
Dziaugiuosi,kad tavo tashke stovejo zhuvys,mano-nebuvo stabilios ir tuos 6,800kg teko ishmelzht per jega,bonbarduojant pastoviai,kad tik 2-3 zuvytes ish kazhkur ateitu,as permetinejau kasd 15-20 sek.Paziuresim kaip seksis toliau.....
 #290428   makaulė
 22 Bir 2011 21:44
makaulė rašė:
renaldas rašė:Makauliau gal tavo kibiras kiauras buvo, kur tu ten 12kg pasaro sunaudojai? :shock: Man 4kg uzteko ir dar biski liko, nors ir uzserinejau ir permetimai kas pora min buvo :roll:
Dziaugiuosi,kad tavo tashke stovejo zhuvys,mano-nebuvo stabilios ir tuos 6,800kg teko ishmelzht per jega,bonbarduojant pastoviai,kad tik 2-3 zuvytes ish kazhkur ateitu,as permetinejau kasd 15-20 sek.Paziuresim kaip seksis toliau.....
beje litrai ir kilogramai labai skirias,mano 12 litru sudare 5 yvarios sensas pakuotes,nebent tu jauka spaudei i chalva,o as-purenau.
 #290429   makaulė
 22 Bir 2011 21:52
Vegys rašė:makaule,
o taip dažnai permetinėji žvejodamas ir savo malonumui ar tik per varžybas ?
Jei jauciu kibima,permetu is kart,jei jauciu,kad ateje daug zuvies,irgi.Savo malonumui,noredamas rezultato pradedu nuo 10 sheryklu(didesniu,ne kibiru-i kurias telpa po 50-80 gr.jauko)be kabliuko,po to jei nekimba uzdejus kabliuka dar kokias 5-6 kas 2-3 minutes,jei ir tada nekimba-rukau ir galvoju ka ne taip darau,po 30 min imu kita feederi,keiciu metimo atstuma ir kartoju is naujo,tada dirbu abiejuose tashkuose...Bet,kad nekibtu-nepamenu,gi renkiesi pats vieta ir jaukus.As shalininkas masyvaus pastovaus jaukinimo,daug metu dalyvavau pludininku varzybose,ten ishkart suvercia ant pludes 7-8 litrus ir nebijo zuvies perjaukint,jaukiname gi pagrinde,,dulkemis,,kurios zuviai per ziaunas ishliakia,kokybishkais,apetita stimuliuojanciais jaukais...o feederiu PERSHERT,manau neymanoma,galim tik tarmozinant neishlaikyt burio zuvies gaudymo tashke.(mano nuomone).Gaudydamas viename tashke 5-6 valandom sunaudoju 3-4 kg sausu jauku.
 #290434   makaulė
 22 Bir 2011 22:11
Tironas rašė:gerbiamasis, gal isbandei jau Zammataro seryklas? ar nepaemei dar ju?
Klausykit gerbiamasis sheryklos man patiko,ir paliko gilu yspudi,gera viela,teisigi svoriai,faina forma.... Jusu naujojoj parduotuvej OZO centre,bet...... jeigu neyzhejsiu jusu mielashirdingasai,po 11-13 lt.ju kainos,tai gal pasiulysiu Jums gerbiamas Sere susigrust anas.....
 #290436   Wytux
 22 Bir 2011 22:16
Kol makaule dar neatsijunge noreciau pasiteirauti, ar auksciau aprasyta serimo taktika tinka ten kur gylis apie 2 m ? :roll: ar cia jeu reiketu mazesniu seryklu kad metant nesibaidytu, ar reciau permetinet is anksto daugiau uzsiserus ?
 #290448   Tironas
 22 Bir 2011 22:38
makaulė rašė:
Tironas rašė:gerbiamasis, gal isbandei jau Zammataro seryklas? ar nepaemei dar ju?
Klausykit gerbiamasis sheryklos man patiko,ir paliko gilu yspudi,gera viela,teisigi svoriai,faina forma.... Jusu naujojoj parduotuvej OZO centre,bet...... jeigu neyzhejsiu jusu mielashirdingasai,po 11-13 lt.ju kainos,tai gal pasiulysiu Jums gerbiamas Sere susigrust anas.....

:D ma cia jau MIshai Zamatarovui dekot reik. bet manau kad reikes jas pardavinet po 7-8lt
 #290456   Antas
 22 Bir 2011 23:10
makaulė rašė:
senelis rašė:
makaulė rašė:Antai tai yra normalu su sherykla ishmest 3-4kg pasharo per pusdieny zvejyboje,plius litra pinku ar dzyku.Nors jaukas per varzhybas ribojamas,man vos uzteko 12ltr jauko penkiom valandom.Aishku,jai dratine sherykla aplipdysi jauku,panashiu i moly,tai ir 200gr.visai dienai uzteks.
Bet pasakyk,makaule,kada pas mus dziku galima bus nusipirkti litrais ar pintom uz daugiau maziau prieinama kaina? :roll: Kai yra remejai,tai kitas reikalas,o jei biednas esi,tai priverstas katinus pudyt butum,kad litra dziku pasidaryt :lol: Gal ateis is kokiu anglu mada ir dzikus ir kokonus paketais pardavinet? :roll:
niekad is remeju neesu gaves dzyku,visad juos uzsisakau,susimoku,uzmigdau shaldytuve prie nulio ir galiu taip ishlaikyt 2 menesius,laikau medziaginiuose maishuoser,i dzykus dedu tik selenas,jokiu pasharu.Dienai likus iki zvejybos supilu i dezutes,dedu atraktoriaus daug,kad amoniako kvapas dingtu,pvz ant litro dzyku-200gr atraktoriaus.Taip galiu nusipirk is kart 3-4 litrus dzyku 3-4 litrus pinku,uz kuriuos moku po 25lt uz litra.Pilna kas Lietuvoj prekiauja,atsiuncia siuntu skyriumi supakuotus ir uzmigdytus,dometis tik reik.
kaip supratau turi saldytuva lervoms ar laikai jas bendrame saldytuve. jei bandyciau idet i bendra saldytuva 1 litra lervu - zmona uzmustu, o bendrame man jos per savaite i kokonus nueina. Gal bandei, pries naudojima lervas tiesiog praplauti su tekanciu vandeniu, jas laikant sietelyje arba kiauriame inde, turetu amoniako kvapas dingt, nes tai yra ismatu kvapas + sutaupytum atraktoriaus. beje jos nezusta nuo atraktoriaus, nes kiek domejausi, jos jau baisiai alregiskos visokiai sintetikai.
 #290476   makaulė
 23 Bir 2011 07:47
ka cia jau sutaupysi,nededu kokio sensas atraktoriaus,pilnai uztenka zvejo tako vaniles.Plaut irgi gal nieko,bet laksto tada tie dzykai kaip ishproteje.O mazashaldytuvuka padeveta irgi ne problema gaut ir ygrust i garaza ar balkona pvz.Svarbu laikyt temperatura 0,+2max.laipsniu.
 #290512   renaldas
 23 Bir 2011 12:07
makaulė rašė:
makaulė rašė:
beje litrai ir kilogramai labai skirias,mano 12 litru sudare 5 yvarios sensas pakuotes,nebent tu jauka spaudei i chalva,o as-purenau.
Nu jo, cia biski ne taip paziurejau, tada i pas mane bent 10ltr buvo, daugiau nei puse 17l kibiro :roll:
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė