kuom jus tie feederiai domina as nezinau, bet man jie nelabai patinka nebent zvejot kaip dugnine, o jej pludine tai nieko ten gero, mano teleskopai ledas palyginus su feederiu.

Nežinai ką šneki, jaunuoli..taip sakant, neperšokęs "Op" nesakyk "griovys"..ignas20 rašė:kuom jus tie feederiai domina as nezinau, bet man jie nelabai patinka nebent zvejot kaip dugnine, o jej pludine tai nieko ten gero, mano teleskopai ledas palyginus su feederiu.
Kainos prasideda nuo 50lt iki .... priklauso nuo to, ko nori ir kiek gali..Kiekvienam ir tas "ekonominis" nuo kišenės didumo priklauso..Turiu 3,3m už 75 lt (mano pirmasis) atrodė kad stebuklas, paskum pirkau už 90 lt 3,9m išvis kosmosas..Dabar turiu už 150lt 3,9m..Kolkas geriausias iš mano turėtų..Atatinkamai ir ritelės prie jų augo nuo 27 lt iki 130lt..Ir valai..Taigi už 150lt tikrai turėtum rasti gerą atitinkantį tavo poreikius padorų feederiuką..Justas.07 rašė:Kiek maždaug litu reiktu norint nusipirkt padoru ekonomines klases feederiuka?
duok mazdaug ribas, kurias gali moket. Virgis rase, kad nuo 50lt gali nupirkt, bet....Justas.07 rašė:Kiek maždaug litu reiktu norint nusipirkt padoru ekonomines klases feederiuka?
Turiu trejeta tokiu - man irgi jie labai patinkaLiveris rašė:Manau biskeli palaukus ar esant progai, galima palaukti Romados akciju -50% vasaros prekems ir paimti toki daigta: http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=1470
Turiu tokius 2 vienas pirktas uz ceki pilna kaina, kitas per akcija. Angliniai, tvirti, lengvi kotai istrauktas nevienas karpis 1-3kg tarpe.
Išmetimo norėčiau iki 100g., tam galėčiau skirt apie 120-150lt. Kiek jau domėjaus manau turėtu eit rast kaska padoraus.vava rašė:duok mazdaug ribas, kurias gali moket. Virgis rase, kad nuo 50lt gali nupirkt, bet....Justas.07 rašė:Kiek maždaug litu reiktu norint nusipirkt padoru ekonomines klases feederiuka?
dar , kiek max ismetimo planuoji? iki 50? 100gr? iki150gr?
Siaip siulyciau toki vidurki paimt - apie 80-100gr, kad nebutu vien "nemunams" skirtas
Kokias butent dejai, nes man ir reiktu keliu liaunesniu.senelis rašė:man irgi jie labai patinkabet virsunes tai pritaikiau kitas,nes labai jau kietos prie koto pridetos
Shakespeare tiko,Browning truputi prislifuot teko,Mikado tiko ir dar kazkokiu noname pirkes buvau ir pritaikes tiems fyderiukams. O ant ju gimtuju virsuneliu,tai kazkokios nesamones uzrasytos - 2 OZ,tai tokygu kokiems 5,o 3 OZ tai isvis nesulenksi... Bet jos visai gerai tarnauja,kai su signalizatoriais,ar bezdzionem zvejojiLiveris rašė:Kokias butent dejai, nes man ir reiktu keliu liaunesniu.senelis rašė:man irgi jie labai patinkabet virsunes tai pritaikiau kitas,nes labai jau kietos prie koto pridetos
esu mates daug kur parduotuvese ir plonu ir storesniu virsuneliu,paieskok tikrai rasi,o gal ir tokia,kuri tiks ir nereiks jokiu ploninimu..tench rašė:Gal kartais kas matėt Klaipėdoj, arba bent jau Vilniuj viršunėlių su 2,5mm drutgaliu? Ploniausios kokias randu - 3,2mm. Galima aišku šlifuot, bet atrodo gan šlykščiai ir išlinkimas gaunasi netolygus, ir gadina man b**t visą žvejybos estetiką
Tikrai paieškojau. Klpshimano 26 rašė:paieskok tikrai rasi
Aš tai į elektrinį gražtą ikišu kokius 5mm ir ant minimalių apsuku... Bet čia kai gan daug zulint reikia - kaip man pvz. 0.7mmvyrgaz rašė:Atsargiai sukamaisiais judesiais...