turiu sita kotuka jau metai ..Nuostabus,universalus kotas-nors ir kainuoja

vyrgaz rašė:Turbūt greičiau sušalusiais pirštais kabliuką užsirištum, nei tokiu naudotis išmoktum..
nu jo 22 nr kabliuka su pirstais ristis viens du ir baigtaGuru rašė:![]()
![]()
vyrgaz rašė:Turbūt greičiau sušalusiais pirštais kabliuką užsirištum, nei tokiu naudotis išmoktum..
Agis rašė:Nu čia žaislas tiems, kurie namie susiriša ir į žvejybą nešasi pavadėlių rinkinį o ne valo ritinėlį su pakeliu kabliukų
tai man aiskint nereikia kaip rist reikia, tam namus turiu ir dekla pavadeliu, jai kasEdmis rašė:Antas,o kaip siuo metu zvejyboje susiristi pavadeli su 0,08 valu ir Nr.22 kabliuku?Juk salta,rankos sugrubusios.Net vasara daug makles su tokiu maziuku kabliuku,kol surisi rankomis,tai ka bekalbeti apie susirisima ziemos metu.Todel pavadeliai ir ruosiami namie,beto,neziurint metu laiko,zukles metu juos keisdamas dar ir laiko sutaupai nuo pavadelio raisiojimu zuklavieteje.
Dar del aparato kabliuku risimui.Jei kabliukai dideli,sakykim nuo kokio 12 nr.ir didyn,tai nera prasmes isvis jokio risiklio tureti,tiek mechaninio,tiek elektrinio.Didokus kabliukus ir taip nesunku pirstuose nulaikyti,tai su aparatu risdami nelaimesite nei greicio,nei patogumo.Nebent kuris zvejoja karta per menesi ir tingi ristis kabliukus,gal ir bus jam patogu su tuo aparatu sukalioti.O maziems kabliukams(Nr.18-22) jau pagelbetu risikliai.
gi mes nepludininkai, pas mus nuo 12 - 10 ir zemynSkridžas rašė:Edmi o tu lengvai užsiriši kabluka pvz nuo 12 ir mažin 14-16 jeigu jis su lopetėle?Nes čia per ta ginču lavina tik dabar prisminiau kad daugiau ta mašynka skirta su lopetėlėm kabliukams,bet kaip ir sakau aš visus rišu tiek su kilpa tiek su lopetėlem
Be problemu uzsirisu kabliukus rankomis iki 18 dydzio,neziurint,ar kotelis baigiasi lopetele,ar kilpute.Beto Nr.18 kabliukas nelygu kabliukui.Uzsirisu rankomis ir 20 ir 22 dydzio kabliukus,bet jau pasizaisti reikia ir toks krapstymasis ne is maloniuju.Tai maziausius kabliukus susirisu namie su Stonfo risiklio pagalba.Apie ta suriseja jau buvo nemazai kalbeta,informacijos buvau pateikes ir as.Risant su Stonfo suriseju,nesvarbu,kilpute,ar lopetele-risimas taspats.Skridžas rašė:Edmi o tu lengvai užsiriši kabluka pvz nuo 12 ir mažin 14-16 jeigu jis su lopetėle?Nes čia per ta ginču lavina tik dabar prisminiau kad daugiau ta mašynka skirta su lopetėlėm kabliukams,bet kaip ir sakau aš visus rišu tiek su kilpa tiek su lopetėlem
Šelmis šelmis..Skridžas rašė:Matyt guru kai užsiregistravao Fideris.lt ,geriau žino apie naujoves ir pirštais rišti moka gerai
O yra tokiu kurnors pirkt arba tu mechaniniu pas mumis?
Ir aš jau turiublight rašė:Pirkau "Žvejoklyje", maniškis Solitron Feeder H 3,9, kainą dar galima nusiderėt
Savybės: