Hami zinai, kad pas mus neapsimoka pirkt, geriau is ebay atsisiuk, amerikonas man atsiunte per 4 dienas, labai buvau nustebes, nes anglai per toki laika siuncia, o uz atlanto, be to kaina maloniai nustebins, pamatysi kad visai nebrangu.
Galėtum ir pasidalinti kiek tas piguAntas rašė:Hami zinai, kad pas mus neapsimoka pirkt, geriau is ebay atsisiuk, amerikonas man atsiunte per 4 dienas, labai buvau nustebes, nes anglai per toki laika siuncia, o uz atlanto, be to kaina maloniai nustebins, pamatysi kad visai nebrangu.
vat ir as galvoju kad klaida.. kitur žymiai daugia kainuoja..Agis rašė:NU jeigu žiūrėti ne į paveiksliuką, tai visur rašoma, juk 125 m.Ir jeigu tai deklaruojama kaina, tai ar jis jau toks brangus, o gal čia klaida įsivėlus su tais metrais.
pats sakai ziurejai, valas + siuntimas is amerikos, atkeliavo per 4 dienas berkley nanofil 59 lt su centais, tuo tarpu kote kaina 89 lt, kitose internetinese parduotuvese irgi 89lt, vienoje internetineje radau, kad kaina 75 lt, nu per visur ziurejau + is lietuvisku perkant siuntimas min 7 lt kainuoja.hamis rašė:Ziurjau, kad man nesigauna pigiau nei 60lt. Cia labai panasiai kainuoja, tai nebent nzn kur ziureti. Antai, pasidalink slapta info :D
Tik tas sufiksas už storintas žiauriai plika akimi matosi,dėja ir aš tapau reklamos auka,nežinau ar ilgai dar kentėsiu ta vala turbūt teks sudegint sezonui nesibaigus,bet va pirma reikia kitas nupirkti geresnisvyrgaz rašė:Palyginus su sufix 832 0,1 mm laiko 5,9 kg, beveik tas pats kaip nanofil 0,1 mm..
Jis geriau sugula,glotniau.Ne dažnai pinta vala keičiu bet va tokia patirtis, kiek pastebėjau su pintu reikia atsargiai nes kol išjudini ji....hipy rašė:ka tas slapumas duoda? cia kiek suprantu taisykle tik pintam valui?
Skridžas rašė: Tad manau visiem kas nori nauja vala užsivinoti meskyt špule bliudan ir gražaia susivinosyt
Skridžas rašė:Tad manau visiem kas nori nauja vala užsivinoti meskyt špule bliudan ir gražaia susivinosyt