Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #346601   Antas
 29 Vas 2012 16:58
Guru rašė:
Antas rašė:nesimetrine kilpa, ziureti nuo 22 min paaiskina pacios zuvies pasikirtima http://www.youtube.com/watch?v=88fXWW9C ... re=related
prieš kelis puslapius aš ta oatį rašiau :)
tu varteliota imetei, o ne nesimetrine kilpa.Cia kazkada buvo diskucija apie savaimini pasikirtima nesimetrine kilpa, tai manau pasaulio cempionas kalbedamas labiau itikins, nei koks antas is zvejotribunos :-D
 #346830   Antas
 01 Kov 2012 08:45
Guru rašė:as ta ir sakau kad kalba lelis puslapius atgal apie asimetrine buvo kaip pasikerta :) as niekonemaisau
visi tai rase, bet as video imeciau su pasaulio cempiono paaiskinimu. taigi skirtumas yra
be to nebutina viska komentuoti
 #347054   Antas
 01 Kov 2012 20:19
senelis rašė:nejuokinkk,Virgi, :-D :-D :-D mes kamsciu naudojome paskutines technologijas...tiesiog mums nepasiseke... :(
jis vakare orisere bezdanciais zirniais, visur sere tik ne savo plote, o ypac sere ten kur tu seneli sedejai :-D
 #347059   senelis
 01 Kov 2012 20:25
vyrgaz rašė:Jau anksčiau rašiau, aš žvejojau ten rimtai, susikaupęs, o jūs papliurpdami, olaus ar ko, pagurkšnodami ant krantelio tūnojot.-01
.
Paveikslėlis
By vyrgazNejuokonk,Virgy lamejai visai teisetai,pagal visas taisykles,o jei kas pralaimejondel kazkokiu savo silpnybiu,arba del to ,kad 22 nr kabliuko nesugebejo uzrists varzybu metu,tai taip jam ir reikia! :-D
 #347363   Skridžas
 02 Kov 2012 15:19
hamis rašė:siandiena maximoj uzmaciau akcija, apvaliems kibirams (juodi) po 20l idealiai pasarui. kaina 4.99lt
Turiu aš ta kibira,bet kolėga vienas davė pačiupinėtėi brauningini..Ti tas maximinis pamazgoms pilti... :'viau

Nu bet kai už trisdešymt litu,kartais gaila o jeigu du...
 #347382   hamis
 02 Kov 2012 16:10
Jus iskart razynku ieskot. Tas maxes kibiras per platus setkai kur as turiu. O originalus su tam pritaikytu sieteliu yra tikrai patogu. Tas zodis "originalus" nepatinka? Na tada galiu pasakyti kibiras ant kurio uzsideda jusu turimas sietelis, geriau? Plius tas maximinis pasarui maisyti pats gazas :P Taip, kad yzi bojs.
 #347385   vyrgaz
 02 Kov 2012 16:14
Nieko pikto aš nenorėjau parašyti..Pats nusipirkęs sietęlį ėjau į "senukus" taziko pirkti..al anas truputį per mažas į sezono galą pasidarė..Žiūrėsiuos kibiro "firminio"..
 #347396   Guru
 02 Kov 2012 16:57
jis savaitei vaziuoja.....o ne h/kg
Aš ir turiu viena "original" kitą mažiuką maximinį. Tik va mažiuką reiks turbut pakeist i ta dideli, pasarus lengviau maisyti bus :)
Ps. tas maximinis minkstas ar kietas? Minkstam kazkaip patogiau maisosi :)
 #347397   vyrgaz
 02 Kov 2012 17:01
Dažniausiai per žvejybą sunaudoju apie 1 kg jauko, nežinau kiek ltr jį išbrinkinus gaunasi..Trinant per sietelį jauką, reikia "taziką" karts nuo karto pakratyt kad į kraštus "atsijos" nubyrėtų..Kai syki reikėjo 3kg maišyt, tai jau sudėtinga buvo..Žūkly mačiau nedidelį, iki 10ltr iš akies žiūrint, kibiriuką už 25 lt..Turėtų tikt su sieteliu.. :roll: A tas tazikas apie 10 cm aukščio, o skersmuo toks, kad puikiai užsideda browning'o sietelis..
 #347399   hamis
 02 Kov 2012 17:13
Guru rašė:jis savaitei vaziuoja.....o ne h/kg
Aš ir turiu viena "original" kitą mažiuką maximinį. Tik va mažiuką reiks turbut pakeist i ta dideli, pasarus lengviau maisyti bus :)
Ps. tas maximinis minkstas ar kietas? Minkstam kazkaip patogiau maisosi :)
Siaip jis toks minkstas (jei kalbam apie tokia minksta plastmase) pasirode tik labai jau platus, bet maisymui manau pats gazas bus. Praeitais metais naudojau toki nuo skiedinio cemento tik rankena istruko i sezono pabaiga :-D "originalu" reiks pasiimti su dangciu, kad vasara saulyte neisdegintu :-D :ruko
 #347405   Guru
 02 Kov 2012 17:43
Ranksluosciu dengiu ir gerai, bet geriau jei dangtis yra :) O siaip tai prie saves pasidet ne kibira imciau o minksta (medziagini) kibira su dangciu (uztraukiamas)-tik nelabai ju matau- tikslaiu is vis nemaciau pas mus bent jau VLN. Aisku uztraukinet pastoviai nereikia bet uzlenkei dangti ir ramu. Ant kibiro dregna ranksluosti dedu, ir rankas nusivalau ir pasaras nedziuna.
Jo klausiau apie plastmase, gerai kad minkstas, nes tie nuo cementuko kieti :)
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė