Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #459020   Guru
 19 Kov 2013 22:51
vyrgaz rašė:mach1 pernai iš femos už 220 pirkau su siuntimu..iš kur tokios kainos kote? :shock:
ten gal netaip ką pažiurejot gerbiamieji :) kiek pamenu tan gražiam dėkle už tokią kainą buvo padėtas 3-iukas
 #459025   MariusJa
 19 Kov 2013 23:03
Guru rašė:
vyrgaz rašė:mach1 pernai iš femos už 220 pirkau su siuntimu..iš kur tokios kainos kote? :shock:
ten gal netaip ką pažiurejot gerbiamieji :) kiek pamenu tan gražiam dėkle už tokią kainą buvo padėtas 3-iukas
Na šiandien juk buvau, savo akim mačiau 299 (3,9m) :)
 #459136   atomaxas
 20 Kov 2013 12:09
vyrgaz rašė:
atomaxas rašė:Gal kas esat girdeja ka apie tokius Dragon Expres Feeder 60 3,60m/20-60g fiderius? Gal kas esat bande?
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 11032.html
Parduotuveje mane itikinejo kad labai geras daigtas pagal kaina ir kokybe.
Koks pardavėjas sakys, kad šitas yra š.. šito nepirk.. :lol:
Sake, kitus ziurejau tai sako tas nlb, tas botagas ir t.t. o Pasiule pagal kaina tai vidutini.
 #459149   Shtulas
 20 Kov 2013 12:25
Va tik ką čiupinėjau solitroną 3,60 80-130 g. berods. Nu ką aš galiu pasakyt. Pasirodė rimtas kotas kaip už savo pinigus. Lyginant su Mach2, solitronas man lipo geriau prie rankos ir pasirodė solidžiau pagamintas. Važiuosiu pirkt, kol dar yra, nes vakar gavo partiją, tai gali greit nebelikt :)
 #459158   MariusJa
 20 Kov 2013 12:45
Vyrai, yra toks reikalas, radau kur užsisakyt šekspyrus nebrangiai iš UK, pasiklausinėjau pažįstamo kuris galėtų parvežt, parodžiau ko reikia, o jis pasirodo dirba kažkokioj sporto parduotuvėj (sandėlininku ar kažkas pan), prekiauja visokiais sporto dalykais plius žvejybos reikalais ir būtent šekspyro produkcija (dar man negirdėta Syntra, Matt Hayes, Dunlop (žinau tik ratus :D ), Silstar, Mitchell). Žodžiu aš ne žinovas, Jums spręsti kas tai per ženklai.

O esmė paprasta, pasiūlė man šekspyro mach 2 XT feederius (3,6m, beroc iki 90g) po 210-220 Lt su siuntimu (Nauji, kainą dar patikslins). Manau kaina tikrai gera (bent jau kiek mačiau LT kainas). Manau užsisakysiu per jį.

Tai va ir klausimas/pasiūlymas: jei kažkam kažko reikia - praneškit ar pavadinimą ar bent maždaug ko reikėtų, nusiųsiu sąrašą jam ir surašys kokias gali kainas pasiūlyt. Siuntimas sakė max iki 10 dienų būtų, siųs tūbose plastikinėse.

Tai va, aš planuoju savaitgalį parašyt kad imu tuos feederius, jei kas norės prisijungt - PM ar pan :)
 #459224   liorenas
 20 Kov 2013 14:53
Netyrinejau po teisybei as siumetiniu mach 2 kainu, bet man pernai parvezė nuliova kota uz lygiai 200 pinigu...gal siemet kainos pakile, tai uz 210-220 ir apsimoka... :donknow'
 #459225   MariusJa
 20 Kov 2013 14:55
liorenas rašė:Netyrinejau po teisybei as siumetiniu mach 2 kainu, bet man pernai parvezė nuliova kota uz lygiai 200 pinigu...gal siemet kainos pakile, tai uz 210-220 ir apsimoka... :donknow'
Tai kas ten žino, gal ir pigiau ten pas jį kainuoja, gal užsimetė kad ant alaus liktų. Bet nesigilinau, man ir taip gera kaina, LT toli gražu tokių neradau tai kaip ir aš patenkintas :cool:
 #459282   Antas
 20 Kov 2013 17:59
VisualSound rašė:
liorenas rašė:Netyrinejau po teisybei as siumetiniu mach 2 kainu, bet man pernai parvezė nuliova kota uz lygiai 200 pinigu...gal siemet kainos pakile, tai uz 210-220 ir apsimoka... :donknow'
Tai kas ten žino, gal ir pigiau ten pas jį kainuoja, gal užsimetė kad ant alaus liktų. Bet nesigilinau, man ir taip gera kaina, LT toli gražu tokių neradau tai kaip ir aš patenkintas :cool:
Jei pastebejote si tema apie fiderius, o ne apie ju pirkimo subtylybes ir t.t. yra tema pirkimas svetur. Jei norit geru kotu uz gera kaina - laukiat ROMADOS akciju. Buvo pries naujus browning, daiwa produkcai minus 50 proc. Net per pazystamus nerasit pigiau, bet kazkodel nieks nenori pirkt. Nors mano norimi kotai (nors paciupineti) neateina iki tu akciju arba ju isvis nerandami ant marijos zemes, todel pagal viena veikeja tenka skaitytis apie juos ir ziureti tik per kompo ekrana, o paskui ciupineti gyvai ir bandyti vandenyje. Kitas kelias yra isigyti nuolaidu korteles romada ar kotas (- 20 proc, gal net daugiau yra). Taigi mach 2 kote su 20 proc nuolaida kainuoja 240 lt. Uz tokia suma net gali gyvai paziureti, pakratyti ir iskart issivezti namo nelaukiant pusantros savaites.
As browninga syntec king feeder 13 ft nusipirkau uz 300 lt (aisku ne is Lietuvos), jei kas rasit uz mazesne kaina - nupirksiu antra toki.

Idomu butu suzinoti kuo skiriasi solitron nuo mach 2. Apart labiau limpa prie rankos ir raudona spalva man grazesne uz melyna.
Turiu mach 1, tai galiu pasakyti, kad mach 1 yra storesnis, ko noreti 2 metais senesnis uz mach 2. Purciau abu kotus, apart svorio kazkokio skirtumo nepajutau, dirba virsutine dalis, apkrovos mach 2 nedariau, bet mach 1 gaudamas normalia apkrova (apie 2 - 3 kg) linksta per puse koto, tai yra pirma dirba virsutine dalis, o po to isijungia vydurine dalis, bet kai jau isijungia vydurine dalis, tai jau reikia steneti. Kiek susidariau vaizda is kitu dalyviu mach 2 turetu zaismingiau, elastingiau reaguoti i zuvu smugius, tureti didesni jautruma, ko truputi pasigendu mach 1. pas abu yra virsutiniai mazi ziedeliai, bet nors man asmeniskai - tai nesudaro problemu. Su mach 1 uzsidejus pinta vala ir serykla 30 gr - jauciasi ir auksliu baksnojimai i masala ir pasipriesinimas pauzes metu betraukiant.
 #459289   atomaxas
 20 Kov 2013 18:14
Beieskodamas Feederio sau limpancio(turiu jau keleta variantu issirinkes, liko tik nuspresti kuri imti), uzmaciau serykleles tokias:
http://img195.imageshack.us/img195/6852 ... o55x55.jpg
Jos grinai tik pasiserimui. Skersmuo 5cm, aukstis 5.5 cm. Svoris 5g.
Pora priglaudizua pas save.
 #459296   Wytux
 20 Kov 2013 18:22
Antas rašė:
As browninga syntec king feeder 13 ft nusipirkau uz 300 lt (aisku ne is Lietuvos),
.
Antai....
Antas rašė: ....Jei pastebejote si tema apie fiderius, o ne apie ju pirkimo subtylybes ir t.t. yra tema pirkimas svetur.!!
.
:-D
 #459363   Taddas
 20 Kov 2013 20:33
pabandykit pamastyt,o paskui pasidarykit isvadas seriat su seryklom pvz kur fotkej yra ,o paskui gaudot sakykim ,kad ir su 40 gr seryklele konteioneriuku ir dabar pagalvokit ar pataikysit i ta pacia vieta ?,tikrai ne nes serimo serykleles bus viena trajektorija,o jusu gaudomos kita,todel geriau serti,ta pacia seryklele,kokia gaudot,pvz kad ir 10 uzmetimu vienu kartu,tai bent busit garantuoti,kad pasara pateikiat i ta pacia vieta
 #459367   Ramekas
 20 Kov 2013 20:40
Taddas rašė:pabandykit pamastyt,o paskui pasidarykit isvadas seriat su seryklom pvz kur fotkej yra ,o paskui gaudot sakykim ,kad ir su 40 gr seryklele konteioneriuku ir dabar pagalvokit ar pataikysit i ta pacia vieta ?,tikrai ne nes serimo serykleles bus viena trajektorija,o jusu gaudomos kita,todel geriau serti,ta pacia seryklele,kokia gaudot,pvz kad ir 10 uzmetimu vienu kartu,tai bent busit garantuoti,kad pasara pateikiat i ta pacia vieta
O kodel nepataikysi? Juk vala klipsuoji. Na nebent kokiam 10metru gylyje serykles del skirtingu svoriu gali leistis siek tiek toliau viena nuo kitos, bet iki kokiu 5-7m gylyje nemanau, kad sudarys problemu.
 #459383   vyrgaz
 20 Kov 2013 21:27
Musėt Tadas nori pasakyti tai, kad su didele šėrykla tarkim atlikę 1 metimą užšeriat tašką... tai tas taškas bus 20x20 cm..Ar pataikysit paskum su mažesne šėryklą į tą plotelį? Su mažesne šėrykla atlikus 10 metimų jaukas pasklis +- 1 kv m plote, priklausomai nuo taiklumo.. :roll:
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė