Uzakinet nepakracius baisoka, vos Garbolino nepaemiau kuris pasirode paraboliku, kaip ir visi ciupineti Drennai, ieskau lengvo fasto su uzmetimu iki 60-70 g ir 300-330 ilgio, kolkas nieko doro neradau 

Vieniem tai tinka ir patinka, kitiems nelabai. Va cia tai jau kaip kam
ir kuj suprasi nauji daiktai ar ne.....RoBass rašė:VisualSound, pasiziurek:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... =79&t=6674
ten gal netaip ką pažiurejot gerbiamiejivyrgaz rašė:mach1 pernai iš femos už 220 pirkau su siuntimu..iš kur tokios kainos kote?
Na šiandien juk buvau, savo akim mačiau 299 (3,9m)Guru rašė:ten gal netaip ką pažiurejot gerbiamiejivyrgaz rašė:mach1 pernai iš femos už 220 pirkau su siuntimu..iš kur tokios kainos kote?kiek pamenu tan gražiam dėkle už tokią kainą buvo padėtas 3-iukas
Koks pardavėjas sakys, kad šitas yra š.. šito nepirk..atomaxas rašė:Gal kas esat girdeja ka apie tokius Dragon Expres Feeder 60 3,60m/20-60g fiderius? Gal kas esat bande?
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 11032.html
Parduotuveje mane itikinejo kad labai geras daigtas pagal kaina ir kokybe.
Sake, kitus ziurejau tai sako tas nlb, tas botagas ir t.t. o Pasiule pagal kaina tai vidutini.vyrgaz rašė:Koks pardavėjas sakys, kad šitas yra š.. šito nepirk..atomaxas rašė:Gal kas esat girdeja ka apie tokius Dragon Expres Feeder 60 3,60m/20-60g fiderius? Gal kas esat bande?
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 11032.html
Parduotuveje mane itikinejo kad labai geras daigtas pagal kaina ir kokybe.
Tai kas ten žino, gal ir pigiau ten pas jį kainuoja, gal užsimetė kad ant alaus liktų. Bet nesigilinau, man ir taip gera kaina, LT toli gražu tokių neradau tai kaip ir aš patenkintasliorenas rašė:Netyrinejau po teisybei as siumetiniu mach 2 kainu, bet man pernai parvezė nuliova kota uz lygiai 200 pinigu...gal siemet kainos pakile, tai uz 210-220 ir apsimoka...
Jei pastebejote si tema apie fiderius, o ne apie ju pirkimo subtylybes ir t.t. yra tema pirkimas svetur. Jei norit geru kotu uz gera kaina - laukiat ROMADOS akciju. Buvo pries naujus browning, daiwa produkcai minus 50 proc. Net per pazystamus nerasit pigiau, bet kazkodel nieks nenori pirkt. Nors mano norimi kotai (nors paciupineti) neateina iki tu akciju arba ju isvis nerandami ant marijos zemes, todel pagal viena veikeja tenka skaitytis apie juos ir ziureti tik per kompo ekrana, o paskui ciupineti gyvai ir bandyti vandenyje. Kitas kelias yra isigyti nuolaidu korteles romada ar kotas (- 20 proc, gal net daugiau yra). Taigi mach 2 kote su 20 proc nuolaida kainuoja 240 lt. Uz tokia suma net gali gyvai paziureti, pakratyti ir iskart issivezti namo nelaukiant pusantros savaites.VisualSound rašė:Tai kas ten žino, gal ir pigiau ten pas jį kainuoja, gal užsimetė kad ant alaus liktų. Bet nesigilinau, man ir taip gera kaina, LT toli gražu tokių neradau tai kaip ir aš patenkintasliorenas rašė:Netyrinejau po teisybei as siumetiniu mach 2 kainu, bet man pernai parvezė nuliova kota uz lygiai 200 pinigu...gal siemet kainos pakile, tai uz 210-220 ir apsimoka...
Antai....Antas rašė:
As browninga syntec king feeder 13 ft nusipirkau uz 300 lt (aisku ne is Lietuvos),
.
Antas rašė: ....Jei pastebejote si tema apie fiderius, o ne apie ju pirkimo subtylybes ir t.t. yra tema pirkimas svetur.!!
.
Reik dar paciam isbandyt, kad chebrai chujovo daigto neikystShtulas rašė:O chebrą pamiršai?
O kodel nepataikysi? Juk vala klipsuoji. Na nebent kokiam 10metru gylyje serykles del skirtingu svoriu gali leistis siek tiek toliau viena nuo kitos, bet iki kokiu 5-7m gylyje nemanau, kad sudarys problemu.Taddas rašė:pabandykit pamastyt,o paskui pasidarykit isvadas seriat su seryklom pvz kur fotkej yra ,o paskui gaudot sakykim ,kad ir su 40 gr seryklele konteioneriuku ir dabar pagalvokit ar pataikysit i ta pacia vieta ?,tikrai ne nes serimo serykleles bus viena trajektorija,o jusu gaudomos kita,todel geriau serti,ta pacia seryklele,kokia gaudot,pvz kad ir 10 uzmetimu vienu kartu,tai bent busit garantuoti,kad pasara pateikiat i ta pacia vieta
Nu nieko nesuprantu ko nori, zirniu ?Wytux rašė: ....
nes jis purvinas ir juodashipy rašė:Antai pratesk: juokiasi puodas...