Stopmazgis viršutinis nafig reikalingas..papildomas š. sistemoje..net ir suktukas greito keitimo nafig reikalingas..Paprasčiausiai veri karabinčiką (geriau su plastasiniu burbuliuku, tada nereikia apatinio stopo), suki kasytę 10 cm ..ir viskas..Dėl suktuko nenaudojimo tarp pavadėlio ir sistemos reikia morališkai nusiteikt..Aš visad galvojau kad be jo niekaip..Bet..Nuo šio sezono atsisakiau šito irgi sakyčiau š. sistemoje..pavadėlį į kasytę veriu "kilpa į kilpą" būdu..KM gaudau 40-50 m atstumu nuo kranto, pavadėliai 50 cm..Niekas nesusipina užmetimo metu, tik greitai partraukus sistemą be žuvies šiek tiek susisuka pavadėlis, bet vos patraukus viskas pasitaiso..
viso pas mane sistemoje būna du mazgai- vienas-pintas su šoku, antras kasytės..Net kasytės apačioje kilputės nerišu- ana "automatiškai" pasidaro ją besukant..
Viršutinis tavo naudojamas stoporas, kaip ir minėjau yra visiškai nereikalingas, nesvarbu ar 20 ar 50 cm tu jį atitrauksi nuo šėryklos karabino..
viso pas mane sistemoje būna du mazgai- vienas-pintas su šoku, antras kasytės..Net kasytės apačioje kilputės nerišu- ana "automatiškai" pasidaro ją besukant..
Viršutinis tavo naudojamas stoporas, kaip ir minėjau yra visiškai nereikalingas, nesvarbu ar 20 ar 50 cm tu jį atitrauksi nuo šėryklos karabino..