A nu atsiprasau tada, visos gamos spro nipazystu, mano turimos red ir blue, virs 200 vietinio piniga eina siek tiek, todel ir vadoVaVaus siuo argumentu 

A saip, nuo ko davolnas kotuske buni?vava rašė:...as dar ir kitoki kazkoki modeli turejau ir labai davolnas buvau
Na seip Salmo produkcija kolkas isbades tik musu visu geras draugas, kolega ir siaip pazystamas Vava, tai jis turet placiau prokumentuot siuo aspektuHaden rašė:O ką manote apie šią ritelę? http://www.zuklys.lt/cat-salmo-diamond-feeder-2728
Tris sezonus ja drožiau,ir vis dar gyva..tik atbulinis stabdis biski strigt pradėjo,bet įtariu kad dėl sutepimo netinkamu tam reikalu..Dargi kai ana skirta pludinei,tai tie trys sezonai tempeliojant iki 70gr šėryklas nė kiek dantratams nepakenkė..mano manymu ta sproškė bene geriausia biudžetinė ritelė..vava rašė:prisiminiau. passion modelis buvo
FB- front brake šiaip jau.. ;)renaldas rašė:Fb tai yra priekinis stabis, forward,
hipy rašė:shtulai, tu nepilnai teisus, manau zymiai svarbesnis niuansas: mono zymiai "dratesnis" uz sniura, todel sistemos beveik nesipainioja, susiverus "inlaina" ant pintuko ir surisus is jo kasyte, jauciu, kiekvienu metimu parsitemptum susimazgaliojusi kushi...
Nu sorry, kad nepaaiškinau kiekvieno savo žodžio. Šitam sakiny paslėptas atsakymas.Shtulas rašė:kažin ar tau pavyks tvarkingai ir kokybiškai pažvejot su surišta sistema vien tik iš pinto valo.
cia galetum placiau nes nelabai supratau ka turejai omeny, kad svorio uzmetimo kita klase tai ir pats zinau, jei skiriasi furnitura ar gaminio kokybe, noreciau apie tai placiau suzinotDiabllo rašė:bet tai visai kita klase