Guru, cia is falo juokias, o ne is valo 

Neatsitiktinai pasirinkau as 0.15 pintuka. Skaiciau, kad pontoon yra tikri +/- skaiciai ka raso ant dezutes. O power pro tai yra paploninti, ta prasme 0,09 valas atstoja mazdaug 0.12-13(teko nemazai perskaityt apie situos du valus tai ir info prisikaupetimocha rašė:8 lb valas ploniausias kuris mano praktikoj laiko 40g serykla + pasas, o pinto valo deklaruojamas storis yra tik marketingo dalis skirta pritraukti pirkėja, jau kuris laikas naudoju tik japonu gamintoju valus ir konfortiskai zuklei renkuosi 10 lbs vala, kuris buna 0.13-0,15 mm storio. Su tikru 0.1 tikrai nusausi net ir 30 g serykla nes jo laikymas bus apie 2-3 kg.
http://www.ebay.co.uk/itm/Pontoon21-Ext ... 4615db6215timocha rašė:Taip tu teisus pontoon yra +- tiklsus savo diametre, beje koki emej 8 braid'a? de soko tai manau kad vietose kur nera didelio gylio perkritimo, ir/ar kriaukliu jo naudojimas nera racionalus su sąlyga kad metomas svoris neviršija valo stiprumo ribos
Taip mastant galima gryzti prie 0.4 mono valoeitwydas rašė:
Bet tai kam man nusiplonnt iki 0,10 ir det shockleader jei galiu pasiimt 0,15 ir ramiau sau traukt zuvi ir nebijot nutraukimo, o dar jei ir shocka uzdesiu tai isvis ramu bus. Ar cia nusiploninama taip tik del to, kad toliau uzmest ?
.
Nu vistiek mistika..kad ir kokią valandą pažvejojus vienoj distancijoj pradedi jausti kiek reikia mostelt kad užmestum į vietą..Nebent nakčia po kažkelintostimocha rašė:gali but kad per stipriai metu, nes zvejojant nakti jokio orientyro nera, o jegos pagalba nutaikyt metimo nuotoli yra pakankamai sunku, + mano kotas buvo ganetinai standus (match-3), siais metais pereinu prie drennanu tai bus matyt
Na as sklausiu, o neteigiu. Dekui, daba zinosiuWytux rašė:Taip mastant galima gryzti prie 0.4 mono valoeitwydas rašė:
Bet tai kam man nusiplonnt iki 0,10 ir det shockleader jei galiu pasiimt 0,15 ir ramiau sau traukt zuvi ir nebijot nutraukimo, o dar jei ir shocka uzdesiu tai isvis ramu bus. Ar cia nusiploninama taip tik del to, kad toliau uzmest ?
.![]()
Jei su plonesniu valu is shockleaderiu gali gaudyt- tai kam det storesni vala? plonas ir toliau metasi, ir srovej mazesni pasipriesinima duoda.