tai kad kazin ar atsiras kotelis iki 200 lt, katras butu smagesnis uz mach2
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
na buvo siūlymas shimano catana cx 366 M už tuos pačius, ir kainon telpu. O manau jis gali ir pranokt mach2. Kiba reik bandyt prasukt per alytaus krautuves, mažu rasiu cataną kad rankoj pakratytvava rašė:tai kad kazin ar atsiras kotelis iki 200 lt, katras butu smagesnis uz mach2
Gera kota nusipirkes manau labai nepatobulesi, jeigu tuom nesidomesi ir t.t. Pvz kotas uz 100Lt ar uz 600 Lt, malonumas zinomas skiriasi, bet manyciau cia tobulejimo nera.pensininkas rašė:O tu nori tobulet, ar toj pacioj vietoj blaskytis bandant tokios pat klases kotus, tik kitokiais lipdukais apklijuotus?
Nemanau, kad gera kota kazkas pirks, jei tuo nesidomes.atomaxas rašė:Gera kota nusipirkes manau labai nepatobulesi, jeigu tuom nesidomesi ir t.t.pensininkas rašė:O tu nori tobulet, ar toj pacioj vietoj blaskytis bandant tokios pat klases kotus, tik kitokiais lipdukais apklijuotus?
Gerbiamas pensininkai negalėtumėte parašyti sava fideriu modelius?pensininkas rašė:O tu nori tobulet, ar toj pacioj vietoj blaskytis bandant tokios pat klases kotus, tik kitokiais lipdukais apklijuotus?
Na nemanau, kad tobulėjimas yra brangesnio koto pirkimasSkridžas rašė:Gerbiamas pensininkai negalėtumėte parašyti sava fideriu modelius?pensininkas rašė:O tu nori tobulet, ar toj pacioj vietoj blaskytis bandant tokios pat klases kotus, tik kitokiais lipdukais apklijuotus?Ir jeigu nesunku trumpa evoliucijos medi
Gal taip ir bus, tikrai nesiginčiju, bet kol nervai neištampyti ir dar jaučiu malonumą - kodėl nevyrgaz rašė:Kai šiek tiek pramoksi gaudyti fideriu, tai suprasi kad gaudymas dviem yra nervų gadinimas..
Argumentas gerasvava rašė:blyn vyrgai, gal nereikia?? jei kimba, tada ok, zvejoji vienu, o jei nekimba? tai ir atstuma gali skirtinga pabandyt, ir masala... tai kad nevaryk, pramokes....
kaip ir pats sakei, laikas žvejyboje brangus. Bet jei su dviem feederiais tyrinėji masalą bei distancijas? Ar gi nebus dvigubai greičiau nei vienu kotu keitinėt masalus ir distanciją? :Dvyrgaz rašė:Aš turiu omeny ne painiojimąsi, o situacijas, kai su vienu trauksi žuvį o ant kito pradės kibti..Gaudant dviem fideriais ir darbo dvigubai daugiau-O darbas yra laikas, o laikas žvejyboje yra brangus..
Vaidai, aš apie tuos variantus kai "kimba" ir turiu omeny..
O kai nekimba- keiti distanciją, masalą ir lauki toliau..Arba
Na nera blogas, visai smagus. As irgi 3 metus Nemune juo atzvejojau. Siemet pardaviau ir nusipirkau isbandymui Okuma solitron 3.90m 100g. Tai Okuma pasirode siek tiek letesnes akcijos, lengvesnis ir bent man malonesnis jo linkimas ir siaip smagesnis kotelis. Bet pries Shimano nieko neturiu pries, zvejoju taip pat su Shimano Heeperlop Ax medium, slanginis kaip reikiant, bet man labai smagus. Laukiu nesulaukiu sioj savaitesj dar turi parvaziuoti Super Ultegra Medium 12 ft.Algirdas D rašė:jau trys metai naudoju shimano alivio bx heavy feeder albxhfdr ir tikrai esu patenkintas situo pirkiniu.cia mano nuomone.