Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #553630   Ovkas
 19 Kov 2014 22:35
O man patinka kai būna skirtingi kotai, gaudau su solitronu, shekspyru ir dam.
Kol su geresniais negaudes šitie atrodo geri
Seniau labiau patiko greiti kotai, bet dabar vis labiau žavi lėtesni kotai.
Jie geriau meta, ne nušauna karmuskiu, puikiai laiko žuvį.
Bet kiekvienam savo.
 #553639   Ovkas
 19 Kov 2014 22:45
Kadangi dam turiu jau daug metų, Šekspyrą keletą, o solitrona jau metai, tai patikek išsiaiškinau.
Kol kas esu su solitronu pagavęs didžiausia sazana. Kotui neturiu jokiu priekaištų. Nors negaliu pasakyti nieko blogo ir apie Šekspyrą. Na o dam'as kuolas ir tiek. Bet tinka Nemune, Nerį. Kai metai didelius svorius. Nors visi kotai panašus, berots iki 100 gr. Teoriškai
 #554165   Ramekas
 21 Kov 2014 17:20
na jeigu taip kaip parasyta bus: • Skendimo savybės prilygsta fluorokarboniniam valui, tada turetu but neblogai.
O jis apvalaus diametro Virgi?
As mono ieskau valo, galvoju pabandyt
Paveikslėlis
Kas ji isbande gal galit kazka apie ji pasakyt blogo ar gero? :roll:
 #554223   Wytux
 21 Kov 2014 19:37
Ramekas rašė: Kas ji isbande gal galit kazka apie ji pasakyt blogo ar gero? :roll:
Cia gal jis metalinej skarbonkej buna? nes pirkau kazkada , tai man pasirode netamprus ir kietas- toks dratinis :-D
 #554234   vyrgaz
 21 Kov 2014 20:03
Ramekas rašė:na jeigu taip kaip parasyta bus: • Skendimo savybės prilygsta fluorokarboniniam valui, tada turetu but neblogai.
O jis apvalaus diametro Virgi?........
Nu nepasakyčiau kad apvalus..plokštokas rupūžė.. :?
 #554242   Ramekas
 21 Kov 2014 20:14
vyrgaz rašė:
Ramekas rašė:na jeigu taip kaip parasyta bus: • Skendimo savybės prilygsta fluorokarboniniam valui, tada turetu but neblogai.
Na, svarbu, kad gerai skestu.
 #554243   Wytux
 21 Kov 2014 20:14
Ramekas rašė:Kaip su mazgais Wycka reikalai?
Man jisai visai patiko, nepamenu kaip ten su kaina. Vitolis man rodos jo gerbejas- bet jis cia manau nelabai lankosi- reiktu pas spinigitus temoj paklausti.
 #554245   Ramekas
 21 Kov 2014 20:18
Wytux rašė:
Man jisai visai patiko, nepamenu kaip ten su kaina. Vitolis man rodos jo gerbejas- bet jis cia manau nelabai lankosi- reiktu pas spinigitus temoj paklausti.
Kaina 38lt 200m. Tik kaip jis su mazgais draugauja.
 #554249   vyrgaz
 21 Kov 2014 20:25
Ramekas rašė:
Wytux rašė:
Paklausk fidery, Rimuk tokį valą naudojo..
 #554255   Karalaitis
 21 Kov 2014 20:32
Ramekas rašė:
vyrgaz rašė:
Na, svarbu, kad gerai skestu.
daug bekingo teks pavyniot jei ant 4000 rites.
 #554263   Wytux
 21 Kov 2014 20:38
Ramekas rašė:
Man laike gerai, ir po sezono nereikejo ismesti.
Kaip ir sakiau- man tiko ir patiko.
 #554480   Guru
 22 Kov 2014 20:59
Naudojau praeitą sezoną, valas patiko, skęsta pakankamai gerai ir greitai, laiko puikiai, mazgai tvarkingi.. minusų nepastebėjau :)
 #555077   Taddas
 25 Kov 2014 06:35
Wytux rašė:
Ramekas rašė: Kas ji isbande gal galit kazka apie ji pasakyt blogo ar gero? :roll:
Cia gal jis metalinej skarbonkej buna? nes pirkau kazkada , tai man pasirode netamprus ir kietas- toks dratinis :-D
tai jis ir turi but kietas ,nes tai nera grynai mono valas,turio kazkokiu priemaisu,daugiau skirtas gaudyt fyderiu,todel ir turetu but kietokas

nuo spules nebega,mazgus atlaiko gerai,bet va ,kriaukles pjaut ji ir mielu noru pjauna,pazvejojus nemune,kur daug dreisenu,po sezono,teko ismeest,nes nebeliko valo ant rites

si sezona,drosim,taip pat techniumo vala,bet skirta spiningui,pasirode,kad lyg greiciau skesta nei sitas
 #555305   Ramekas
 25 Kov 2014 18:30
Ovkas rašė:Rimas ir kiti feerio rinktinė naudoja jį spėju todėl kad nemokamai gauna :-D
arba pusvelčiui ;;yel
Kas liečia spiningui Sufix pintas valas labai prastas. Ir tai daugelio nuomonė.
Na as spiningui naudoju Sufix 832 Ghost ir nieko blogo as jame nemaciau. Ajsku per visa sezona spiningu buna sudejus tik apie +-20 zvejybu, bet kazko blogo as jame nepastebejau. Draugai, kur dazniau spiningauja apie ji irgi nieko blogo kolkas nera pasake.
 #555902   MariusJa
 27 Kov 2014 18:24
Va turiu klausimą įdomų (nežinojau į kokią temą rašyt, jei ką - nukreipkit). Žodžiu atleidi biškį stabdį, žuvis tempia, ritė tarška... Brt pas mane dingo iš ritės tas tarškėjimas, būgnelis sukasi tempiant valą, bet jokio garso neskleidžia, biškį nervuoja. Gal kas ką patars?

p.s. ritė puikiai veikia, tik tas "netarškėjimas" kliudo
 #555913   MariusJa
 27 Kov 2014 19:12
vyrgaz rašė:Nuimk būgnelį ir pamatysi (jei ritė su priekiniu stabdžiu), o jei su galiniu tai biski daugiau reikalų..Šiaip principe tai bus nulūžus terkšlė.. :ruko
Su galiniu... nu ką, reik bandyt kažką ardyt
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė