Ramekas rašė:bobis rašė:vyrai rašydavo, kad pover pro vos ne dvigubai storesnis yra, nei kad parašyta.... Tai labai abejoju ar reikalingas tau tas šoklyderis..., nebent pirkai tą pover pro 0,04 mm

Vyrai gali bet ka rasyt, bet paskaicius toki posta, pagalvoji, kad gal geriau jei nezinai, tai geriau visai neberasyk, negu grybauk

Na taip, rašyt gali bet ką, bet iš kur žinot, kuris nugrybauja, Ramekas, ar SauliusM, ar Kleckas, ar dar kas. Tik aš nemanau kad jie turi tikslą meluot. Jei tai rašytų koks Tironas, tai jo, nelabai patikėčiau

Dėl viso pikto paieškojau, galvoju, gal tikrai atmintis šlubuoja, gal nugrybavau. Na bet kad ne:
RoBass : ,, nes ne karta esu skaites, jog zvejoja su 0.06 Power Pro, nes realiai jis daug storesnis, ant kiek nzn, nematavau, bet gal kazkas apie 0.1. O, kad ..."
Kleckas1978: ,,Nesuprantu as tu zmoniu nusiperka kazkoki plokascia sniura su pavadinimu Power pro 0,10 arba 0,13mm ir giria iki negalejimo - neuztenka to kad jis plokscias tai dar ir groja ..."
Kipas: ,,gal man biski paporinkit ar unitica daugiau sazines turi negu power pro rasydama valo diametra??

aciu

"
SauliusM: ,,vienodu storiu unitikos ir power pro nesu ciupinejes bet kiek siaip tiek vienu tiek kitu ciupinau, tai speciau, kad unitika (ar gal net japonai in general su amerikonais lyginant) tai zymiai saziningiau raso realybe."
ir t.t.. ir t.t. , tingiu berankiot ir taip pusvalandį sugaišau:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/sea ... =power+pro
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.