Bear111 rašė:na gerai, nusiziurejai, tai pirk internetu. Lietuvej tu kotu irgi nera. Ir paklausyk manes, nepirk abieju kotu vienodo ilgio, nes kai suprasi kaip cia gaudos su jeis, tai gailesies.
Tai tau raso, kad naudos 2 iskarto. Gal zmogus naktim gaudo didelius karsius, vidutinius karpius ar kita stambe zuvy, kuri reciau kimba, gal tolimesniu metimu reikia, gal jam nepatinka feeder stiliau zvejyba. As irgi dubliuoju kotus, nes dazniausiai zvejoju dviem kotais iskarto, nes man taip zymiai geriau. Mediumais gaudau stovinciam vandenije dazniausiai nakti, ir kur nereikia labai tolimu metimu, heavy feederiais zvejoju stoviniam vandenyje nakti kur reikia tolimesniu metimu ir Nemune zvejodamas karsius. Extra heavy naudoju tik Nemune kur reikia tolimu metimu, kur didele srove zvejodamas usorius ar sapalus. Dviem kotais galiu zvejoti 2-juose taskuose ir greiciau suprasti ka ta diena valgo geriau zuvis. Arba galiu vienu kotu experimentuoti. Tai, vienu kotu zvejoti gal ir idomiau, lengviau bet tik vidutine ar smulke zuvi, kuri kimba kaip is patrankos, arba ten kur stambios zuvies daugiau nei vandens. Bet man susaros lupimas jokio smagumo neduoda, jau geriau kaip sulini, nei tokia zuvis. Tokiu, jei nekimba stambi zuvis, geriau vynioju meskeres ir namo. Cia tik mano tokia nuomone. O kam, ka ir kaip gaudyti, tai cia kiekvieno reikalas.
P.S. Ispradziu zmogui reiketu ne siulyti pirkti skirtingus kotus, bet suzinoti, kaip ir ka jis zvejos. Jei tu, as ar kitas zvejojam tokiu stilium, nebutinai kitas zmogus taip zvejos ir jam kisti savo zvejybos nereiketu, gal jam taip netinka.