Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #586272   audrutis
 27 Rgp 2014 13:03
Nusikirtau super Ultegra M, dabar nekantrauju isbandyt. Pirmas ispudis panasus i Beastmasteri, t.y. gavau butent tai, ko man ir reikejo. Didziausias skirtumas - matchiniai ziedeliai. Kiti skirtumai pasijus po zvejybos, juos galesiu aprasyti cia. Dekui visiems uz patarimus!
 #586369   RoBass
 27 Rgp 2014 23:47
renaldas rašė:
RoBass rašė:Renaldai, galvoju pasiimti rimtesni kota, sukasi mintys apie drenana, papasakok man apie ta kota, apie jo max metima seryklos + pasaro, 60, 80 gr. + pasaras galima mesti, neprakaituojant kad sulus ( zinoma ne 10 metru) :grin:
Jei drinanas, tai imk Methoda ir nesuk galvos, galesi su juo ir srovej zvejot ir is bedos stajake, tik jautresniu galuniu reiks dasipirkt atskirai.
O koks pilnas pavadinimas to koto? Tu pats ji turi?
 #586383   renaldas
 28 Rgp 2014 09:24
RoBass rašė:
renaldas rašė:
RoBass rašė:Renaldai, galvoju pasiimti rimtesni kota, sukasi mintys apie drenana, papasakok man apie ta kota, apie jo max metima seryklos + pasaro, 60, 80 gr. + pasaras galima mesti, neprakaituojant kad sulus ( zinoma ne 10 metru) :grin:
Jei drinanas, tai imk Methoda ir nesuk galvos, galesi su juo ir srovej zvejot ir is bedos stajake, tik jautresniu galuniu reiks dasipirkt atskirai.
O koks pilnas pavadinimas to koto? Tu pats ji turi?
Turiu ir Linas su Ramu turi, jie gali savo ispudziais pasidalint apie ji
 #586388   RoBass
 28 Rgp 2014 10:18
vyrgaz rašė:
RoBass rašė:O koks pilnas pavadinimas to koto?
Drennan series 7 pundle chucker method feeder..
:gutgut Supratau
 #586407   renaldas
 28 Rgp 2014 11:36
Superis jau visai kitoks, jis fastas praktiskai, linksta nuo puses ir 80g su juo jau nelabai mesi, nebet netoli belionus metyt, o methodas jis labiau parabolikas ir smarves daugiau turi. Ir mach pro serija eina be deklu, ta irgi reik ivertint, kai 7 serija su deklu.
 #586503   RoBass
 28 Rgp 2014 22:18
kartais reikia daryti tolimus metimus karsiams Atmatoje, taip praeitais metais buvo... nu nesakau, kad 70m ar daugiau, nu bet ne 30-40m., o daugiau.
 #587660   EDVD
 07 Rgs 2014 10:27
audrutis rašė:Nusikirtau super Ultegra M, dabar nekantrauju isbandyt. Pirmas ispudis panasus i Beastmasteri, t.y. gavau butent tai, ko man ir reikejo. Didziausias skirtumas - matchiniai ziedeliai. Kiti skirtumai pasijus po zvejybos, juos galesiu aprasyti cia. Dekui visiems uz patarimus!
ar pavyko išbandyti?
 #587781   audrutis
 08 Rgs 2014 12:13
Isbandziau jau dviejose zvejybose, tik priesininkai buvo iki 0.5 kg :( Taip jau man buna, kad nusipirkus nauja kota, bent keleta zukliu likimas mane kankina ir ant to koto niekas rimtas neuzkimba :) Na bet pagal kitus ispudzius tai Ultegra perspjove Beastmasteri, nes - lengvesne, jautresne, o su didesniais uzmetimo svoriais tvarkosi ne prasciau. Galinejantis su 200-300g kuojomis ir puskarsiais iki 500g ji suteike daugiau malonumo. Kaip tvarkysis su 3kg karsiais - parodys laikas :) Uzmetimo galimybes nebuvo iki galo isbandytos, nes zvejojau vietose, kur toli mesti nereikejo.
Tokie tai pirmi ispudziai.
 #587788   dzukas28
 08 Rgs 2014 13:43
sveiki sendien nusipirkau nauja pirma savo fydery tik kaip as tiek suprantu apie juos tai nezinau ar kam jis vertas gaudysiu nemune. fyderis robinson dynacore 3.90m 50-150g tai va koke jusu nuomone? gaudysiu konteinerinem seryklom maziause 40g tai ar tiks man jis mano pasirinktai zuklei?
 #587790   dzukas28
 08 Rgs 2014 13:53
renaldas rašė:Nemunui pats tas kuolas
na kaip uz toke kaina manau bus gerai nors esu gaudes aplamai dugnine tik kelis kart. tik va nesuprantu apie tas virsunes ar jos atlaikys mano metoma svory? nes neraso ant ju nieko
 #587792   dzukas28
 08 Rgs 2014 14:03
renaldas rašė:Del virsunes ir svorio gali but ramus, mesdamas ar traukdamas virsunes nenulausi ir noredamas, nebent tik valas per ziedus persimestu ir tu staigiai rite sukt pradetum.
aisku tada tai galiu nesukdamas galvos det pacia jautrause. dekui uz nuomone
 #587794   renaldas
 08 Rgs 2014 14:22
Jei gaudysi nemune, tada greiciausiai bus srove ne maza, tada geriau nedek pacios liauniausios galunes, nes ja srove islenks per daug, tada kibima matysi prasciau, nei su stangresne. Kitaip sakant ziurek vietoj pagal srove, kuri tau geriausiai tiks.
 #587834   dzukas28
 08 Rgs 2014 20:17
renaldas rašė:Jei gaudysi nemune, tada greiciausiai bus srove ne maza, tada geriau nedek pacios liauniausios galunes, nes ja srove islenks per daug, tada kibima matysi prasciau, nei su stangresne. Kitaip sakant ziurek vietoj pagal srove, kuri tau geriausiai tiks.
viskas pavyko su tuo fyderiu gerai. o su virsunem taip srove yra nemaza tad geriausei atitiko raudona standziause
 #587849   vyrgaz
 08 Rgs 2014 21:16
Kažkas su sistema negerai arba buvo nešamas musoras, pasidarė žolių bumbuliukas kur ant mazgelio ir pats prisukęs valo tą žiedelį nulenkei..Kiek turėjau fiderių- net ir labai pigių- nė vienam žiedelis neužlinko.. :) Juolab kad buvai kiečiausią viršūnę užsidėjęs- tai labai didelė tikimybė kad atsitiko tai ką parašiau..
 #587879   dzukas28
 09 Rgs 2014 08:53
vyrgaz rašė:Kažkas su sistema negerai arba buvo nešamas musoras, pasidarė žolių bumbuliukas kur ant mazgelio ir pats prisukęs valo tą žiedelį nulenkei..Kiek turėjau fiderių- net ir labai pigių- nė vienam žiedelis neužlinko.. :) Juolab kad buvai kiečiausią viršūnę užsidėjęs- tai labai didelė tikimybė kad atsitiko tai ką parašiau..
galbut ir tavo tiesa reikes sendien pabandyt. o seip tai jis ir paemus pirstais lengvai lankstosi. man ta virsune kur komplekte kaip pirkau jau buvo ytartina bet ziurejau tokio pacio modelio ir pas kitus taip pat bet tai cia maza beda nusipirksiu pora geru virsuniu ir bus viskas gerai nes dauk kas sako kad tos kur komplektuose buna niekam tike.
 #588141   dzukas28
 10 Rgs 2014 18:24
sweiki nesuprantu kame cia bites su fyderiu. vandeny traukimas viskas twarkoj taciau iskelus is vandens kad ir ranka traukent vala vos eina patraukt naudoju 40 60g seryklas traukent net kergzdzia atrodo valas per ziedus tai nesuprantu ar cia virsunes ziedai kalti ar walas? beto su 3.9m kotu eina uzmest 40g serykla vos iki 40m daznaise nei tiek nepasieke nesuprantu kas cia darosi
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė