Nu kaip sakiau iki klipso ir man neteko, bet iki 5 metru labai daznai nusidrozia, ypac kur yra status pavadeninis slaitas, ant kuriu dazniausiai buna kriaukles su akmenim
viskas twarkoj pasikeite virsune pasikeite naujas valas ir viskas dar twarkojShtulas rašė:Virgi, tu skaityt moki, tas jau aišku. Bet ar suprast ką perskaitai moki? Taigi žmogus parašė aiškiai, kad ritės net nesukant, o tiesiog traukiant už valo, stačiai pakėlus meškerę jam sunkiai jis traukiasi. Tai prie ko čia ta ritė? Juolab, kaip per silpna ritė įtakoja užmetimą? Ar tu lankelį užlenkęs bandai mėtyt?![]()
Manau bus valas smarkiai susidrožęs arba su žiedais problema. Kas liečia didesnius svorius, tai gal tu tiesiog juos bijai mesti taip smarkiai kaip lengvesnius? Nu aš kitaip neįsivaizduoju kaip galima su sunkesniu svoriu numest arčiau nei su lengvesniu. Net ir su labai pastu valu tau turi skrist toliau. Tik va sakau, gal metimo jėga silpnesnė...
Kaip vienas zmogus pasake, geriau uzmest 3 mazas seryklas, nei viena didele. o kas del laiko kada traukt kormuske seriant, da reik ziuret kokio dregnumo jauka darai...savas rašė:Iš mano mizernos patirties dėl šerimo:
Priklauso nuo to, kas šerykloj; kokio tipo šerykla; stovintis ar tekantis vanduo... Kiekvienu atveju reik išbandyt per kiek laiko išsikrato jaukas. Aš pasidariau jaukinimui šeryklą iš kaškokio žmonos kosmetinio buteliuko - talpa didžiulė, kulkos principu svoris, palaukiu 1,5-2 min. ir staigiai trukteliu, palaukiu 1 min ir traukiu...