aj gal geriau kede tada paimsiu 

ant competitio'o naudoju cormoran corcast 5pif superjet feeder 3000. pirkau ja senokokai bet kol sukasi tai gaila mest lauk.renaldas rašė:O kokia rite ant competitiono naudojai? Jei ji didele, gali but del to kilpas meta, nes drenanu pirmas ziedas gan arti rites ir gaunas didesnis valo kompas i zieda ir del to gali uzsimest.
Kas del soko, tai jei ji risi ilga 6-7m ir gan stora, mazgas metimo metu, ypac jei toliau meti, naudoji didesne metimo jega, tai mazgas nueidamas nuo bugno del savo svorio ir valu diametru skirtumo didesne banga daro ir del to uzsimeta ant ziedo. Bet cia tik teorija. Jei ji butu teisinga, tai visad tos kilpos mestus.
Guoly y vedikly dejais virgi? komentaru tokiu teko perskaityt. Ir paciam stebet kaip rimtai uzsikerta vediklis.. sako yvore ten tipo.. nu ardysim ir ziuresim. seip rituke tai man patiko. ekonomine klase. o tarnauja nu normaliai. ir atrodo geraivyrgaz rašė:Tai šprotas žvėris ir nieko nebijo..![]()
Aš paskutiniu metu naudodavau apie 1 m ilgio monofilo atkarpas sistemai surišti..Pagr. valas pintukas. Fideriai drennan 7 serija. Viena naudojamu ričių "Balzer syndicate" su sąlyginai "milžinišku" valo vedikliu ir didelio diametro būgnu..Užmetimo metu niekas nesipančioja..
As taip pat, tik sistemele risu is FC, ir jokiu problebu nera buve, o kad ten biski po visos zvejybos padyla truputi pintukas, tai neimu i galva, vis tiek pries kiek viena zvejyba po 1 ar 2 metrus nukerpu pintuka (pagrindini vala) ir poto risu prie jo sistemele +-1m. ilgio...vyrgaz rašė:Aš paskutiniu metu naudodavau apie 1 m ilgio monofilo atkarpas sistemai surišti..Pagr. valas pintukas.
Nera labai gerai jom skirvyte, nera.. :DRoBass rašė:As kaip tik noriu paklausti apie tas Aero 4000 feeder, kaip jos dirba su dideliais svoriais, sakykim 80-100gr. sroveje neuzsilenktu tempiant seryklas...???
A tau tas gremezdiskumas, svors, lankelio lievas atlenkinejimas, pries valo vedikli stringantis valas irgi patinka?Julius's rašė: Guoly y vedikly dejais virgi? komentaru tokiu teko perskaityt. Ir paciam stebet kaip rimtai uzsikerta vediklis.. sako yvore ten tipo.. nu ardysim ir ziuresim. seip rituke tai man patiko. ekonomine klase. o tarnauja nu normaliai. ir atrodo geraigeriau nei ryobi 100 kartu
teisingai speji cia PC-R Competition 4000Ramekas rašė:Tai ir neturetu, nes perdavimas nedidelis, del to galingesne. Klipsas geras.
Cia speju PC-R Competition 4000? Kiek pinigu tokia kainuoja?
Piekriui gal geriau tiktu 3000. As irgi galvoju kitais jau metais atsinaujinti ir pasiimti 4000 FD.darencas rašė:is pigesniu sako neblogai svorius tempe sitos http://www.zuklys.lt/prod-shimano-exage-4000-fd-12014
as sau galvoju paimti pikeriukui
Apie sia rite yra girdeta ne is vieno zmogaus negeru atsiliepimu. Susuka vala, matyt kazkas su vedikliu ten nedadielka.fishmantas rašė:Niekas nepaminejo drennan 4000 fd. Man kote siule sita rite, bet kazkaip suabejojau
Turiu Renaldai Spro redarct10400 ir ryobi zauber 4000 beveik identiskos rites. Tik man siek tiek jose galios trukumas jauciasi. Siaip sukasi be problemu viskas tvarkoj.renaldas rašė:Exage tikrai patvarios kotuskes, Mihaeliu nesu naudojes, bet atsiliepimai geri, Spro ritukes irgi geros is tos serijos, taip kad rinkiscia 200-300lt ribose. Pigesniu siulyciau neziuret
Kiek girdejau, tai tie visi drenanai, prestonai su pintuku blogai draugauja, suka pintuka, o su mono viskas gerai.
Nu kazkaip drysciau abejoti, kad su 6.2:1 perdavimu rite 80g serykla ir dar is sroves luptu kaip zveris. Cia jau nebent su "pompavimu". Pats didziaja daly zvejybos praleidziu Nemune zvejodamas 60-100g seryklom, tad zinau, koks jausmas traukiant tokius svorius. Su 5500 ritem eina kaip per sviesta, bet su Spro redarct'u ar zauberiu metau max 60g ir jauciasi nemazas galios trukumas. Na o su 4000 rite ir dar 6.2:1, 80g seryklos + srove, vargas butu.vyrgaz rašė:Keli meškeriotojai iš "bangos" naudojo šitas 4000 dydžio rites..Pradiniai atsiliepimai buvo toki, kad 80 gr šėryklą iš srovės vilko kaip žvėris..Reikės užklaust koki atsiliepimai po viso sezono..
Prigavai maneJulius's rašė:Nera labai gerai jom skirvyte, nera.. :DRoBass rašė:As kaip tik noriu paklausti apie tas Aero 4000 feeder, kaip jos dirba su dideliais svoriais, sakykim 80-100gr. sroveje neuzsilenktu tempiant seryklas...???
Ka liecia Redus as ir nerasiau kad jos zveriskos, tiesiog geros patvarios rites. iki 70g su jom gan konfortiskai galima gaudyt, oru netrauksi, bet ir pompuot bica itempus nereiks. Bet taip, yra galingesniu riciu, tik dazniausiai jos brangesnes tokios pat kokybies buna.Ramekas rašė:Turiu Renaldai Spro redarct10400 ir ryobi zauber 4000 beveik identiskos rites. Tik man siek tiek jose galios trukumas jauciasi. Siaip sukasi be problemu viskas tvarkoj.renaldas rašė:Exage tikrai patvarios kotuskes, Mihaeliu nesu naudojes, bet atsiliepimai geri, Spro ritukes irgi geros is tos serijos, taip kad rinkiscia 200-300lt ribose. Pigesniu siulyciau neziuret