Tikrai kote buvo esu pirkes ne karta...Tik kad brangus gyvatės už kelis vienetus virš dešimtinės lt nori.... 

koky PE paemiai? jei ne paslaptisHorseFly rašė:Zinant Berkley ko gero bus dvigubai uzstorintas ir dar islaikymo skaicius pagrazintas. Itariu, kad bus eilinis pintas niekuom nesustresnis uz kitus panasios kainos pintukus... As tai siam sezonui pasiemiau PE valo pabandymui.
į PM su kainatimocha rašė:jei kam is vilnieciu tokiu reiks kreipkites, turiu 8 pakelius
tai va tas valas, kurį aš įdėjau nuorodoje virš tavo komentaro, atrodo būtų tikrai super pagal savo duomenis, dar pliusas kad ir brand'as normalus, o ne kažkoks no name'as :D tik va niekur nerandu informacijos apie jį, tiesa, radau poroje forumų, kuriuose jį mini, bet nieko daugiauJozhas rašė:Sveiki, Kolegos,
Klausimas paprastas. Atejo laikas pasikeisti valus ant dugniniu, nes esu nepatenkintas dabartiniu, kuri jau gal 1,5 metu naudoju. Esme ta, kad as tai dugnine gaudau, tai pludine, bet sistemeles ant to pacio valo risu. Susiduriau su Ebay kainomis, tai labai smalsu pasidare, ar gali buti geras valas uz tokia juokinga kaina? (500m=5-10 USD). Gal kas esate susidure?
Jeigu ne, tai koki vala patartumete pirkti Lietuvoje, kalba eina apie 2.0-2.5 manau max. Dugnine ant karsiu, lynu, karosu, taip pat ir pludine ant lynu, karsiu, karosu, kuoju stambesniu :D Vienu zodziu tokio universalaus reiketu, bet kad ir kaina proto ribose butu, ka patartumet?
tikrai taip, bent pastaruosius 3 sezonus naudoju jį, kažkaip nepavedė darJozhas rašė:Clarucso sitas ir nebrangus, jeigu jis tikrai geras, tai kam siustis? Kaina tikrai nedideleKaip suprantu, galeciau ji rinktis?
O sakykite, koki patartumete? 0,22 ar 0,25? 0,22 visai tvirtas sakyciau, galbut uztektu linui, karosui, karsiui, kartais kuojadrulia rašė:tikrai taip, bent pastaruosius 3 sezonus naudoju jį, kažkaip nepavedė darJozhas rašė:Clarucso sitas ir nebrangus, jeigu jis tikrai geras, tai kam siustis? Kaina tikrai nedideleKaip suprantu, galeciau ji rinktis?