Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #617335   ėrnis
 09 Kov 2015 10:51
Nu jo prestono daug pigiau gaunas, tik kartais broku pasitaiko su nevisiskai pradurtom skilutem, o atvadu ilgi nebutu galima pasikeist prisirusus ju skirtingu ilgiu ir paskui kilpa kilpon surist o jei reikia pasikeist i ilgesni ar trumpesni
 #617371   Vytenis007
 09 Kov 2015 13:42
Sveiki,

Gal kas turite DAIWA Powermesh Feeder 3.90m up to 150g ? (300 Lt).
Noriu sau nusipirkti būtent Heavy, mano atveju būtų universalus variantas. Vilniui nelabai randu kur galima būtų gyvai apžiūrėt šitą meškerę.
Ar gal kas turite kokį modelį 3,90 su panašiu užmetimu pigesnį variantą ? žvejoju retai, aišku konkrečiai šita meškerė patiko dėl sulyginus mažo svorio.
 #617490   HorseFly
 09 Kov 2015 20:16
Zinant Berkley ko gero bus dvigubai uzstorintas ir dar islaikymo skaicius pagrazintas. Itariu, kad bus eilinis pintas niekuom nesustresnis uz kitus panasios kainos pintukus... As tai siam sezonui pasiemiau PE valo pabandymui.
 #617495   Qmas
 09 Kov 2015 20:26
HorseFly rašė:Zinant Berkley ko gero bus dvigubai uzstorintas ir dar islaikymo skaicius pagrazintas. Itariu, kad bus eilinis pintas niekuom nesustresnis uz kitus panasios kainos pintukus... As tai siam sezonui pasiemiau PE valo pabandymui.
koky PE paemiai? jei ne paslaptis
 #618685   dagasxdx
 16 Kov 2015 10:35
Uzsikabinau uz feederiu tad nusprendziau ir as jais pradeti zvejoti. Renkuosi pirma kota zvejosiu stovinciam ir letoje sroveje bet pagrinde siuo metu numatomas stovintis vanduo. Po ilgu sio forumo skaitymo susidariau nuomone kad idealiausias man butu apie 90 gramu feederis tik esme kad tokiu parduotuvese itin daug nera, o numatomas metomas svoris 30-40g plius pasaras. Gal kam teko susidurti su sportex feederiais apziurejau 60-100 gramu. Virsuneles komplekte 1, 2 ir 3 ozu. Tik galvoju ar jis man nebus per sunkus ar nebus kuolas ir kaip jo apskritai kokybe gal kas zinot, siaip jis nera is pigiuju o info apie ji daug beradau tad gal kas pagelbes ir patars. Esme kad pries pirkdamas noreciau pirma rankoj palaikyti. Taip pat reikia rites.
 #618698   Jozhas
 16 Kov 2015 12:16
Sveiki, Kolegos,

Klausimas paprastas. Atejo laikas pasikeisti valus ant dugniniu, nes esu nepatenkintas dabartiniu, kuri jau gal 1,5 metu naudoju. Esme ta, kad as tai dugnine gaudau, tai pludine, bet sistemeles ant to pacio valo risu. Susiduriau su Ebay kainomis, tai labai smalsu pasidare, ar gali buti geras valas uz tokia juokinga kaina? (500m=5-10 USD). Gal kas esate susidure?
Jeigu ne, tai koki vala patartumete pirkti Lietuvoje, kalba eina apie 2.0-2.5 manau max. Dugnine ant karsiu, lynu, karosu, taip pat ir pludine ant lynu, karsiu, karosu, kuoju stambesniu :D Vienu zodziu tokio universalaus reiketu, bet kad ir kaina proto ribose butu, ka patartumet? :)
 #618706   drulia
 16 Kov 2015 13:29
Jozhas rašė:Sveiki, Kolegos,

Klausimas paprastas. Atejo laikas pasikeisti valus ant dugniniu, nes esu nepatenkintas dabartiniu, kuri jau gal 1,5 metu naudoju. Esme ta, kad as tai dugnine gaudau, tai pludine, bet sistemeles ant to pacio valo risu. Susiduriau su Ebay kainomis, tai labai smalsu pasidare, ar gali buti geras valas uz tokia juokinga kaina? (500m=5-10 USD). Gal kas esate susidure?
Jeigu ne, tai koki vala patartumete pirkti Lietuvoje, kalba eina apie 2.0-2.5 manau max. Dugnine ant karsiu, lynu, karosu, taip pat ir pludine ant lynu, karsiu, karosu, kuoju stambesniu :D Vienu zodziu tokio universalaus reiketu, bet kad ir kaina proto ribose butu, ka patartumet? :)
tai va tas valas, kurį aš įdėjau nuorodoje virš tavo komentaro, atrodo būtų tikrai super pagal savo duomenis, dar pliusas kad ir brand'as normalus, o ne kažkoks no name'as :D tik va niekur nerandu informacijos apie jį, tiesa, radau poroje forumų, kuriuose jį mini, bet nieko daugiau :) ir spalva jo kaip ir tiktų fyderastam :D ;-var-var. ir kaina padori už 300 m. 8,99-9,99 $, nors mano pamėgtas cralusso irgi panašiai kainuoja, bet to daiwa pliusas kad 300 m 'špūlėje", tai patogiau, nereikia sujunginėti, o gali visą ir susivyniot :D p.s. va nuoroda to cralusso http://gelezinislydys.lt/home/343-valas ... ras-025_mm
 #618742   drulia
 16 Kov 2015 18:29
Jozhas rašė:Clarucso sitas ir nebrangus, jeigu jis tikrai geras, tai kam siustis? Kaina tikrai nedidele :) Kaip suprantu, galeciau ji rinktis?
tikrai taip, bent pastaruosius 3 sezonus naudoju jį, kažkaip nepavedė dar :)
 #618830   Vytenis007
 17 Kov 2015 07:48
Sveiki,

Jau klausiau, bet dar pasikartosiu, kadangi klausimas vis dar aktualus :)

Gal kas turite DAIWA Powermesh Feeder 3.90m up to 150g ? (300 Lt).
Noriu sau nusipirkti būtent Heavy, mano atveju būtų universalus variantas. Vilniui nelabai randu kur galima būtų gyvai apžiūrėt šitą meškerę.
Ar gal kas turite kokį modelį 3,90 su panašiu užmetimu pigesnį variantą ? žvejoju retai, aišku konkrečiai šita meškerė patiko dėl sulyginus mažo svorio.
 #618853   Jozhas
 17 Kov 2015 10:10
drulia rašė:
Jozhas rašė:Clarucso sitas ir nebrangus, jeigu jis tikrai geras, tai kam siustis? Kaina tikrai nedidele :) Kaip suprantu, galeciau ji rinktis?
tikrai taip, bent pastaruosius 3 sezonus naudoju jį, kažkaip nepavedė dar :)
O sakykite, koki patartumete? 0,22 ar 0,25? 0,22 visai tvirtas sakyciau, galbut uztektu linui, karosui, karsiui, kartais kuoja :)

http://gelezinislydys.lt/home/343-valas ... ras-022_mm apie si kalbu.
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė