Ka gi kolegos oreliai nekokie bet nuojauta kuzda kad ''tikrasis pavasarinis'' sezonas greitai prasides, ieskausi rites feederiui iki 100 gramu uzmetimo, tad tikiuosi sulauksiu patarimo i ka labiausiai atkreipti demesi ja renkantis, siuo metu mano nusistatymas toks kad reikalinga 4000 dydzio ritele pagal shimano.
Labiausiai man neaisku i ka atkreipti demesi renkantis rite kad jai uztektu pakankamos galios mano feederiuko svoriui traukti ir jos kazkiek liktu rezerve? Cia turbut perdavimo skaiciaus reiksme svarbi? kuo jis mazesnis tuo rite galingesne?
Ir dar del ko neapsisprendziu koks rites stabdis yra geriau tokiai zuklei. Vienoje parduotuveje labai pirso nuomone kad tik galinis, nes su galiniu esa rite daug patvaresne, kazkur internete skaiciau priekinis geriau nes butent jos yra patvaresnes.... tad visiskai priesingos nuomones

Musu tribunoje kaip suprantu irgi dauguma uz priekinius stabdzius.
Dar mano siandienine asmenine nuomone kuria greiciausiai dauguma smerksit tai rite su baitruneriu, ka apie tokias manot? Buna kartais nuvaziuoju ir i komercinius tvenkinius pasportuot, o ten neretai karpiukai kaip isproteje buna, pakaktu nusisukti keletai sekundziu ir isivaizduoju kaip mano feederiukas vandeniu vaziuoja... zinoma jos kiek sunkesnes ir didesnes...
Tai mano pirmas feederiukas, todel tiek ir klausimu neatsakytu, meginau ji su turima silpnoka ritele bet po pirmos zukles supratau kad reikia dairytis naujos.
Rites verte turetu buti iki 90 nauju pinigu, bet svarbiausiai kad ji atitiktu verte savo kainu kategorijoje.