Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #645343   ėrnis
 01 Gru 2015 15:29
samas235 rašė:Sveiki,
Ka manot apie team salmo tournament ir energi feederius, ar verti tu pinigu ka uz juos praso?
renkuosi tarp salmo ir solitron:)
turiu energy fideri iki 100g :-) malkose gaudyt tolimais atstumais su sunkesnem seryklom pats tas :gutgut . bandziau ir skirvytej tai ka raso ant blanko, tai be jauko svori. turi savo rezerve dar. siaip tai smagus kotas, didelis privalumas, bent jau man tai transportavimo ilgis, ne kaip drennan.
P.s salmo parduotuvėse -30% visiai team salmo produkcijai. :grin:
 #645345   samas235
 01 Gru 2015 15:45
ėrnis rašė:
samas235 rašė:Sveiki,
Ka manot apie team salmo tournament ir energi feederius, ar verti tu pinigu ka uz juos praso?
renkuosi tarp salmo ir solitron:)
turiu energy fideri iki 100g :-) malkose gaudyt tolimais atstumais su sunkesnem seryklom pats tas :gutgut . bandziau ir skirvytej tai ka raso ant blanko, tai be jauko svori. turi savo rezerve dar. siaip tai smagus kotas, didelis privalumas, bent jau man tai transportavimo ilgis, ne kaip drennan.
P.s salmo parduotuvėse -30% visiai team salmo produkcijai. :grin:
vat ir galvoju kad reikia akcija pasinaudot:) kiek ziurejau ir kiek patys pardavejai sake kad energy nuo tuornament skiresi tik tuo jog tuornament visas blankas is t40 anglies o energy tik paskutines 2 dalys, ta prasme storgalis su rankena is zemesnes klases, del to energi sunkesnis bet metimo savybes tos pacios abieju
 #645346   Donatelo
 01 Gru 2015 15:51
Man Salmo Tournamentai ziauriai patiko... ziauriai... Turiu pora 90g. Kitam varzybiniam sezonui netgi turiu minciu visus Drennan'us pakeist is Torrnamentus.. Nes ir 70g lipo prie rankos neblogai, o apie 100g net kalbet nereikia, auksciausia klase...
 #645354   ėrnis
 01 Gru 2015 16:19
timocha rašė:energy nuo tuornamento skiriasi kaip diena ir naktis, paciupinek abu ir iskart suprasi, energy man primenine kuolus kuoriuos turejau prie 5 ar daugiau metu :/nek
nu jo energy toks grynas kuolas, dirba tik virsutine dalis pagrindinai. bet kadangi geresnio srovinio koto neradau uz tokia kaina tai ji ir nusipirkau.
 #645372   Šaltupys
 01 Gru 2015 20:14
Donatelo rašė:Man Salmo Tournamentai ziauriai patiko... ziauriai... Turiu pora 90g. Kitam varzybiniam sezonui netgi turiu minciu visus Drennan'us pakeist is Torrnamentus.. Nes ir 70g lipo prie rankos neblogai, o apie 100g net kalbet nereikia, auksciausia klase...
Donce ,o nebus problemų su viršunėlėm :?: .
 #645375   ėrnis
 01 Gru 2015 20:38
Šaltupys rašė:
Donatelo rašė:Man Salmo Tournamentai ziauriai patiko... ziauriai... Turiu pora 90g. Kitam varzybiniam sezonui netgi turiu minciu visus Drennan'us pakeist is Torrnamentus.. Nes ir 70g lipo prie rankos neblogai, o apie 100g net kalbet nereikia, auksciausia klase...
Donce ,o nebus problemų su viršunėlėm :?: .
kai pirkau energy, matau drennan viršunėles, tinka :gutgut :gutgut
 #645445   samas235
 02 Gru 2015 16:42
renaldas rašė:Jo, jei leidzia pinigine is tu dvieju geriau rinkis Tournamenta, lengvuciai, subalansuoti, nei to fastas, nei parabolikas, toks vidurys, 90-3.9m meta dar neuzsimojus :lol:
aciu visiems uz patarimus, pasiemiau tournament iki 90gr:)
Pasirodo kaip akcijas paskelbe vos keli kotai liko per visa Lietuva:) 70tuko jau nera sansu paimt:)
 #645639   Skridžas
 05 Gru 2015 11:39
Sveiki, ilgai svarsčiau, kokias rites sekančiam sezonui įsigyti.Kainos ir kokybės santykis, kad būtų geras,kažko norėjosi iki 100eur visgi apsisprendžiau likti prie Shimano, o konkrečiai Shimano Exage EXG 4000 RC, visgi kiek žvejojau su vėliavėlem ir be jų- vėliavėlės man reikalingas dalykas.Kiek žiūrėjau tai kainos maždaug apie 100 eur.Iš svetur galima gauti pigiau apie 70-80eur bet reiktu pirkti jau didesni kieki bent 4 vnt. kad apsimokėtu siuntimas na aš imčiau 2 vnt gal kas norėtu prisidėti? :roll:
 #645652   Qmas
 05 Gru 2015 15:28
Mastau ir as kazka apie Exage... panarsau, kainas palyginu, tai man niekaip galvoj netelpa is kur tokie kainu svyravimai - pvz vokiskam puslapyje rites kaina 55 Euro, o pas mus lietuvoj yra net ir uz 103 Euro.... toks biesinas skirtumas?? ar jau musu prekybininkai tokie besociai.
http://www.angel-domaene.de/shimano-exa ... 16053.html
http://parduotuve.spiningavimas.lt/rite ... ge_4000_fd

aisku suprantu siuntimas is vokieciu 15 euro, nu bet ir lietuvoj uz dyka nesiuntineja juk... bet vistiek toks kainu skirtumas, kad jomajo ...
 #645667   Edmis
 05 Gru 2015 17:36
giedriuzzz rašė:Nu tai pirk iš vokiečių ir kai parsisiuntus gausi susimokėt visus mokesčius tada palygink kainas ir mums papasakok :lol:
Is kur istraukei,kad siunciantis is EU dar mokescius uzdeda?!?!?!
 #645669   Qmas
 05 Gru 2015 17:39
giedriuzzz rašė:Nu tai pirk iš vokiečių ir kai parsisiuntus gausi susimokėt visus mokesčius tada palygink kainas ir mums papasakok :lol:
As nelabai isivaizduoju apie kokius mokescius tu cia... bet ne apie galutine kaina lietuvoje as norejau parasyt, o apie rites kaina !! kodel vokieciui ji vos ne dvigubai pigesne? modelis tai lyg ir tas pats.....
  • 1
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė