Jiems tikrai nesvarbu kiek ji laiko tarnaus. Bet sakau man asmeniskai ji tinka ir patinka. Apie ilgaamziskuma galesiu parasyt po poros metu intensyvaus gaudymo 

turiu exage3000 su 6,2 perdavimu, 40g šeryklą su didesnių pasipriešinimu sunkiai traukia. pvz sensas kulką.Donatelo rašė:
Gali but. Nesigincysiu, nes su 6.2 perdavimu nesu gaudes. Tik yra noras pabandyti. Nes kartais greicio norisi
arba senesni modeli XT RBtimocha rašė:is shimano fideriui sita but nebloga http://parduotuve.spiningavimas.lt/rite ... s-4000s_ra
Tai jei man nemaišo ažesni shakespeare žiedeliai (o tikrai nemaišo, visiškai jokio diskomforto per du sezonus nepajaučiau) tai kaip ir nelabai verta parduot ir pirkt beveik lygiaverčius kotus... Dėkui už nuomonę, pasilieku ties shakespeareBratka rašė:Solitrono pliusas,kad žiedeliai viršūnių didesni,daugiau kaip ir panašūs kotai,machas jei neklysystu kažkiek lengvesnis.
Paemiau 2 Okumas 3.9 50-100 uz 119 e. Nepasakyciau, kad kaina labai uzlenkta...vyrgaz rašė:Turejau mach2, buvo labai geri kol neisigijau drenanu.bet tie kitos kokybės ir kainos kategorijos. Soliteris kokibe ta pati tik kaina užlenkta.
O buvo laikas kai Lietuvos interneto parduotuvese okuma apie ir mach2 apie 240 lt kainuodavo, paskum staiga salmo rankose okuma "pagerejo" iki daugiau nei 300lt..Ce5ar rašė:Paemiau 2 Okumas 3.9 50-100 uz 119 e. Nepasakyciau, kad kaina labai uzlenkta...
Vietoj taves imciau Daiwa tournament 11 ft arba drennan acolyte 12 ft , ir alaus atsigersi ir maloni zveyba busZALIAS1 rašė:Sveiki visi, dugnine meskere man svetimas dalykas.... Todel nusprendziau su jumis pasikonsultuot - patarkit koki feederi rinktis, kad butu galima ir ziobri neri pavasari pamedziot ir vasara su alum rankoi prie ezero pakimarintsuprantu, kad universaliu irankiu nebuna, bet gal patarsit koki modeli artima mano reikalavimams-parasykitkoks modelis arciausiai butu? zinoma reikia ekonominio varianto, nes tai tik poilsio zvejyba bus, kai plesrunu negalima gaudyt arba kai ant kranto sedet maloniau su alum, o ne spiningaut
čia jau tokie nelabai ekonominiai variantaishimano 26 rašė:Vietoj taves imciau Daiwa tournament 11 ft arba drennan acolyte 12 ft , ir alaus atsigersi ir maloni zveyba busZALIAS1 rašė:Sveiki visi, dugnine meskere man svetimas dalykas.... Todel nusprendziau su jumis pasikonsultuot - patarkit koki feederi rinktis, kad butu galima ir ziobri neri pavasari pamedziot ir vasara su alum rankoi prie ezero pakimarintsuprantu, kad universaliu irankiu nebuna, bet gal patarsit koki modeli artima mano reikalavimams-parasykitkoks modelis arciausiai butu? zinoma reikia ekonominio varianto, nes tai tik poilsio zvejyba bus, kai plesrunu negalima gaudyt arba kai ant kranto sedet maloniau su alum, o ne spiningaut