o jei truputi platesni diapazona, tai 3,6 - 3,9m, 70-90grenaldas rašė:3.6m, 90g. rite 4000 dydzio
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
o jei truputi platesni diapazona, tai 3,6 - 3,9m, 70-90grenaldas rašė:3.6m, 90g. rite 4000 dydzio
reiks dvieju kuoliukuPaulens rašė:Gal kasnors galit patart, kaip pvz 1000m ritini valo padalint i tris lygias dalis?
pintuka ivairu. Ir pontoon exteer, ir extrema, praeita sezona tubertinio kazkoki (nepamenu) naudojau, bet uzstorintas gerokai. Siam sezonui bandysiu daiwos tournamenta.Ovkas rašė:Kokios firmos pintuką naudojat ? Ar shock leader'io rišat ? Jeigu taip tai kokio maždaug storio ir ilgio ?
Dekuivava rašė:reiks dvieju kuoliukuPaulens rašė:Gal kasnors galit patart, kaip pvz 1000m ritini valo padalint i tris lygias dalis?atsimatuoji atstuma pvz 10m, susmeigi ir vynioji vala aplink juos. Vienas uzviniojimas - 20m, 15 uzvyniojimu - 300m
nueit i kokia zveju parduotuve ir paprasyt leist pasinaudot "shchiotchiku"Paulens rašė:Gal kasnors galit patart, kaip pvz 1000m ritini valo padalint i tris lygias dalis?
Match tipo ziedai-nori pasakyti,kad pirmi ziedeliai(prie rites) mazo skersmensir ant ilgu kojeliu?Bratka rašė:Naujas žaislas papildęs mano drennanų kolekciją,užteko krautuvėj pakratyt,taip ir neatlipo...lengvas,trys pirmieji žiedai mach tipo leis lengviau išeidinėti valui iš būgnelio,bus galima pasiekti tolimesnius metimus be didelių pastangų,bent aš taip manau.Kaip bus iš tikro ir kaip jis elgsis prie vandens,sužinosiu jau rytoj.
Turiu 4000 dydi. Naudoju ant 3.90 50-100 Solitron feederio. Esu visapusiskai patenkintas:) galios uztektinai, darbas sklandus bei pati isvaizda dziugina aki:)Skridžas rašė:Kažkaip užsinorėjau išbandyt,niekas nebandė? Shimano Exage FD Reels
https://www.youtube.com/watch?v=xxu57kzXXN4
https://www.youtube.com/watch?v=mZiDffZhT9Y
Darukas-ir asai taip pat linkes buvau nauja nusipirk ale pabrangimas nepatikoDarukas rašė:Rimas27 rašė:sveiki.gal kas uzmate kur butu galima isigyt okuma solitron feeder virsuneliu ? luzo pati jautriausia is 30-70 g komplektuko.. storgalis 2,8 mm ,anglines. is anksto aciu uz naudinga informacija ;)
Jeigu rasi - parasyk kur radai, as jau antras sezonas kankinuosi su pritaikyta virsune, nervai nelaiko jau. Net buvau nusprendes nauja solitrona nusipirkti, bet tik pyst ir pabrango, zenkliai pabrango.
Tikrai neblogai jis prie vandens elgiasi.Tris dienas atmojavau,pradžioj bijojau dėt didesnę kaip 30gr. šėryklą,bet vėliau isidrasinau ir 50gr.+pašaras skraidė i 62m.tašką be problemų,aišku dar anksti daryt kažkokias išvadas,po sezono bus aiškiau ko jis vertas.Edmis rašė:Match tipo ziedai-nori pasakyti,kad pirmi ziedeliai(prie rites) mazo skersmensir ant ilgu kojeliu?Bratka rašė:Naujas žaislas papildęs mano drennanų kolekciją,užteko krautuvėj pakratyt,taip ir neatlipo...lengvas,trys pirmieji žiedai mach tipo leis lengviau išeidinėti valui iš būgnelio,bus galima pasiekti tolimesnius metimus be didelių pastangų,bent aš taip manau.Kaip bus iš tikro ir kaip jis elgsis prie vandens,sužinosiu jau rytoj.
Ir kaipgi jis "elgiasi prie vandens"?
Shimanai pigesni ir tai guolius turivyrgaz rašė:Daiwa tdm 4012 valo vediklis su įvore..Kažkaip nesitikėjau to iš gana brangios ritės..