Būtent taip ir yraDonatelo rašė:Gaudyt neteko, bet puciau solitrona iki 130 g, tai mano galva ten 150 g serykla sveistum i Nemuno vidury... tikrai jegos daugiau negu rasoma.. tai speju 100 g solitrono pilnai uztektu, jai nera tikslo metyt butent 150g seryklu i Nemuno vodury
Sie metai bus 3ti, kaip karsius Nemune gaudau 100g solitronais. Nevengiu ir ezere nakciai uzdeti ant signalizatoriu. Kolkas uz solitronu kaina nieko geresnio neradau, del to juos dar pasilieku.Liocas rašė:Dažniausiai gaudau 70-80 gramų šėryklėle. Dabar vėl dilema dėl tos gramatūros
Sveikas,ilgesnio koto privalumai yra gauditi is tolimesniu distanciju 50 +m.taipLiocas rašė:Kolegos o kaip dėl ilgio? Kaip keičiasi pats koto "smagumas" lyginant 360 ir 390?
Nepamenu kam man reikejo mono valo, bet vienoje parduotuveje ikalbejo mane pirkti ta vala, zinoma nepasiziurejau kaip tas valas atrodo, tai ir nusipirkau. Grizes namo pagraibiau as ji, tai nusprendziau, kad geriausiai kuom jis man gali pasitarnauti, tai bekingui....Megejas_ rašė:Buvau zuklyje pasiule vietoj techniumo OWNER zalia matuojama vala, kokie atsiliepimai apie ji? sake perkamiausias...
girdejas kad jis truputi uzstorintas, bet namie dabar pabandziau tai toks vaizdas kad ir ownerio pavadelinis 0.14 daugiau pastangu reikia kad nutruktu nei cralusso feeder energy 0,18.....MINDULE rašė:Tadasb1987, Stroftas yra uzstorintas, todel atrodo kad stiprusSu Clarusso valais nesusidures, negaliu komentuoti...