ale turiu ir sestuka jiem paruoses,jai neislaikys jamsiu tada su astunkeairis rašė:zinau kur netoli taves yra usoriuku. jamem keleta-didziausias buvo 4.5kg. cia minijoj-jai ka. a tavo byrons 4 laikys toki

ale turiu ir sestuka jiem paruoses,jai neislaikys jamsiu tada su astunkeairis rašė:zinau kur netoli taves yra usoriuku. jamem keleta-didziausias buvo 4.5kg. cia minijoj-jai ka. a tavo byrons 4 laikys toki
Taigis, kol tu tikruju prisirenki... o tik fyst koks neuzauga ir neber laumzirgiauscesius rašė:Jei gaudai ant tikro ,tai gerai tau but turet pora netikru vabalu, maziau reiktu po pievas lakstyt, butu liux
Vitolis rašė:Gal ir durnas klausimelis. Kai niekad musiu nerishau, tai ir nezinau. Tik va gaudyt spiningeliu Shapalus, Kirshlius, Upetakius megstu, kai priesh maza voblika ar sukre rishi ant pavadelio muselka. Taigi klausimas. Kokis turi but gyvuno kailis kurio gaurai tinka muselkoms risht? Kailis ishdirbtas, ar tik sudytas ir pan. Ar ishdirbto pvz. kishkio, elnio, barsuko ir kito gyvuno plaukas neluzineja, netrupa? Shiaip, idomu. Nes noriu savo mazom sukrem kushiukus susirisht. O mazu prisprashyc pvz. Viliansku Tribunieciu pagalbos? Zinoma uzcesius rašė:Pas mane balkone du zuikiai seskas ir puse elnio![]()
, nes netelpa y ymautes
![]()
Gaila, kad pas mus nera nei vieno mano pazystamo muselnyko. Aic imt pamoku ir mokec, kad tik pramokt. Na reiks bandyt paciam ka nors. Gal gausis. Ziemos vakarai ilgi, o ir diena, kai zmona in darbu isheina, nieks netrugdys.niuxa rašė:Nuo kaklo spejuSeip pasirink pagal akuoto ilgi, nes ju karpyt nelabai galima, kad vyniojant akuotas nebutu ilgesnis uz atstuma nuo trisakio koto iki smaigalio krasto...
Cia jei palieki atsikisusius i sonus, o jei suguldai ka atgal ziuretu tai biski gali but ir ilgesni.
Nereikia pest,reikia visa skalpuka dailiai nunert ir issidziovyt, kuo senesnis gaidzius tuo geriauVitolis rašė:A tai ish kurios cia vietos gaidziui pesht tas plunksnas reik?niuxa rašė:Man 0 ir 00 sukrem su marabu labai graziai risasi, o jau 1 ir didesnem gaidys super eina...