Neblogs, tik man (ir kirshliui
) labiau patiktu pilkas, rudas vienzo murzinas kunelis vietoi geltono. 

Mazgų užrišėjas - Thread finish tool, finisherokuma rašė:Pagalbos reik....kas zinot kaip vadinasi sis irankisieskau video informacijos skirtos sio irankio naudojimui..but gerai jei kas zinot angliska pavadinima
Skumbrotas rašė:Mazgų užrišėjas - Thread finish tool, finisherokuma rašė:Pagalbos reik....kas zinot kaip vadinasi sis irankisieskau video informacijos skirtos sio irankio naudojimui..but gerai jei kas zinot angliska pavadinima
man iki tusinuko meistriskumo lygio dar koki 15 metu..cesius rašė:nevisai taip, bent man finishierius reikalingas sausiakui galvute normale suformuot arba lydekiniui strymeriui kai reikia dafiga kartu uztvirtint. Normaliairisant manau reikia toky dalyka turet, ir dar kartais gerai tushinukas
del metimu tai patylesiu...o kiek kartu per ausi esu gaves...karta tai isvis gerai kad akinius turejau uzrisau nauja muse-jurine kazkokia dydis gal 12 cm, stora tokia apie 2 cm plocio ziurint is sono....kol sausa ismojavau tai ir tai sunki buvo,bet kai tekstelejau i vandeni ir dar patraukiau-kai gavau snukin tai vos aukstelnykas neparvirtau...cesius rašė:Museline toks dalykas, kai pats ismoksti visokiu nesamoniu tai paskui labai sunku istaisyt ir daryt taip kaip turi but, taspats ir su metimais.
vienam smagu....tik apart metimo technikos dar ir atstumas nukencia kas labai aktualu juroj...ne nezinau koki atstuma imanoma pasiekt techniskai teisingai metant?Donis rašė:Jei yra noras(didelis) ir vienas megindamas nenusivilsi,kelsi su sniuru smelio audras,kabinsi muses i krumu virsunes,desis ant sniuro ir pavaszio mazgai,viskas painiosis,tai naturalu,tai pradziaZinoma 100 kartu geriau kai kas nuo pirmos dienos mokina,nes isisavinti bloga metima labai lengva,o atprasti labai sunku,bet ir mokymosi malonumus vienam,patirti smagu,PATIKRINTA!!!
Vat kaip reikia itreukti i ta liunatadux rašė:laukini sezanai,as tai pat kretingiskis,kai isibeges museliavimo sezonas,galesim kartu palekt pamuseliaut,duosiu ir meskerykoti ir museliu,zodziu visko bus jai tik noras busparodysiu kaip koki sapala israut
nu ple pabadysiu ..........turbutAgis rašė:Vat kaip reikia itreukti i ta liunatadux rašė:laukini sezanai,as tai pat kretingiskis,kai isibeges museliavimo sezonas,galesim kartu palekt pamuseliaut,duosiu ir meskerykoti ir museliu,zodziu visko bus jai tik noras busparodysiu kaip koki sapala israut
![]()
Nei spiningastai nei feederastai nesiulo tokiu pamoku![]()
Nei vienas nesako, duosiu bridkelnes, spininga, masalu, galesi brist ton juron kol tik noras bus