ir daznai tu tas krabu lazdeles naudoji??
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
Galima placiau kaip ta kose verdi ? kaip tas krabu lazdeles ant kablio kabini ?fanatikas rašė:geriausia pasiteisino virti zirniai su svogunais,... jaukui ...krabu lazdeles....
Tai parasyk normaliau viska ... nes neina suprasti .. tai pirma isverdi zirnius , o poto pridedi keptu svogunu ar kaip? o svogunus kaip kepi - ratais ar kubikais supjaustes? ir ka- poto kose su tais svogunais i ekete ?fanatikas rašė:jos turi nedideli minusa daznai zuvis numauna,o lazdeles pakepintos geriau kvepia,geriausia ner.saulegrazu aliejuje.ant kablio plesiu nedideli gabaliuka ir maunu.kosei i isvirtus zirnius dedu pakepinto svoguno.
Ką reiškia gerai? Kiek kg ar vnt per dieną? Keturių žūklių vidurkis?fanatikas rašė:bet karsiai kimba gerai
Tai taip iki galo ir nepaaiškini tautai, ar tau 15 vienetų po 300 g per dieną užkimba, ar visus į krūvą sudėjus svarstyklės tiek rodo. Gal net neverta mum tų žirnių be reikalo vandenin pilt...fanatikas rašė:zuvies svoris svyruoja nuo300g iki 600g.
per kokio dydzio ekete toks lenda? kaip suprantu 130mmBarnaulo skyles neuztenka ... ?fanatikas rašė:praeita pirmadieni pagavau 1980g-karsi.cia mano siu metu kolkas didziausias.
Visada taip šeriat, ar irgi tik eksperimentai? Aš kažkiek su jom irgi bandžiau eksperimentuot, bet padariau sau išvadą, kad jos ko gero yra gerai tik kartais ir tik kaip vienas iš komponentų (dedant nedaug). Manau, kad lengviausia pasitikrint naudojamo jauko privalumus žvejojant vadinamąjame "kolūkyje". Kai aplinkui šeria daug ir visi. Jeigu aplinkui kitiems kimba geriau nei man, vadinasi kažkas ne taip. Naudojant jaukui kruopas, košes, džiūvėsius ir pan. tokiomis sąlygomis man jie duoda tik trumpalaikį efektą. Žuvis kažkiek susidomi skęstančiu jauku, bet greit ir vėl dingsta. Žodžiu, toks jaukas nesulaiko sukoncentravęs vienoje vietoje žuvies ilgesnį laiką. Jeigu netoliese kas nors naudoja tinkamesnį jauką, žuvis ten ir susirenka.Wytux rašė:as panasiai su perlovke seriu ( tiksliau tevas seria)
Labai lengva patikrintdagys rašė:o mažesni nei 300 gr. nekimba
Istikruju tokio serimo didelis minusas tas, kad efektas tik po triju dienu kazkur, todel taip serti reikia min penktadieni, kad gaudyti sekmadieni- daznai taip padaryti neisseinatukasG rašė:Visada taip šeriat, ar irgi tik eksperimentai?Wytux rašė:as panasiai su perlovke seriu ( tiksliau tevas seria)