As savo pitona sudroziau per pora sezonu
ir kaip tycia senis pas masina atejo , o ne pas mane *PYP* 

Muselinė- tai ko ieškojau!
Kelniu kaina 79,99LtTanius rašė:Tai kelnales 50lt kainuoja, kad uz komplekta 150?
Taniau, audimo krautuvėlėj pastoviai vyksta tokia akcija "dienos prekė" - tipo ant kai kurių prekių pakabinamos tokios lentelės ir tos prekės tą dieną kainuoja berods 40 proc. pigiau. Vieną dieną vienoms, kitą dieną kitoms, trečia dar kitoms - taip ir suka ratu, priversdamos suinteresuotą pirkėją dažniau lankytis, o kai dažnai lankaisi tai žiūrėk ir susigundai kažką nupirktTanius rašė:Kaip gali marskineliai 60lt kainuot??![]()
tai, kad 100lt sumokejo
![]()
Tai geras,labai minkštutė nešlamanti medžiaga, bet jis tikrai skirtas daugiau medžiotojams.Jau vien kapišonas parodo, kad jis žvejyboje mažiau pritaikytas. Mano draugas medžiotojas, tai jis pirko tokį, na o aš pasirinkau pirmą extrymą, kuriuo tikraitomas123 rašė:sveiki norejau paklausti kokiu nors nuomoniu apie sy kostiuma http://www.salmo.lt/shop/ziemine-apranga/321003-L.html kiek suprantu jis daugiau skirtas medziotojams bet norejau paklausti ar jis tiktu zvejybai pliusai ir minusai dabar renkuosi is norfino extrymo pirmo ir sio modelio
nu as jo sau tikrai neimtau,kad ir spalvinimas grazus.nuo kostiumo daug kas priklauso kaip ir nuo to ka po apacia devesi.bet pirma,jis prastai kvepuoja,antra lietutis ji per geras kelias valandas praskalpstomas123 rašė:sveiki norejau paklausti kokiu nors nuomoniu apie sy kostiuma http://www.salmo.lt/shop/ziemine-apranga/321003-L.html kiek suprantu jis daugiau skirtas medziotojams bet norejau paklausti ar jis tiktu zvejybai pliusai ir minusai dabar renkuosi is norfino extrymo pirmo ir sio modelio
3000,tai cia kvepuoja?gal lentele imest kvepuojanciu medziagu?is norfino jeigu imt,tai tik activa,nors pas ji 6000 ir tai...o vandeniui 10000LABAI ALKANAS rašė:Kvepuoja, nekvepuoja - kiek minciu, kalbu......As asmeniskai tik uz lengva, silta ir kvepuojanti kostiuma kuris tinka visiems atvejams.Kaip sake vienas is cia esanciu forumieciu (niko neminesiu specialiai) nesuprantamas noras ilysti i "preziko" stiliaus kostiuma ir jame prakaituoti???? Jau nekalbant, kad nemciau ziema kad daugumas varytu i zvejyba ar joje sedetu kada pila kaip is kibiro![]()