Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #160633   cesius
 19 Gru 2009 14:06
As savo pitona sudroziau per pora sezonu :( ir kaip tycia senis pas masina atejo , o ne pas mane *PYP* :-niak'
 #160660   Vitolis
 19 Gru 2009 18:50
Tanius rašė:Tai kelnales 50lt kainuoja, kad uz komplekta 150?
Kelniu kaina 79,99Lt
Marshkineliai 60 Lt
gavau nuolaida, tai mokejau - 135Lt.
Pasirodo spintoj tebera abi dezutes ir nuo kelniu ir nuo maikutes :)
 #160680   Tanius
 19 Gru 2009 20:58
Kaip gali marskineliai 60lt kainuot?? :shock: :shock: tai, kad 100lt sumokejo :evil: Beja siandien hockeju losiau su tais apatiniais, na jausmas liuks, tik jau zaidimo ykarstyje buvau pajutes, kad dregni, atsistojus y vartus po keliu minuciu sausa. :tia-tau
 #160688   Skumbrotas
 19 Gru 2009 21:44
Tanius rašė:Kaip gali marskineliai 60lt kainuot?? :shock: :shock: tai, kad 100lt sumokejo :evil:
Taniau, audimo krautuvėlėj pastoviai vyksta tokia akcija "dienos prekė" - tipo ant kai kurių prekių pakabinamos tokios lentelės ir tos prekės tą dieną kainuoja berods 40 proc. pigiau. Vieną dieną vienoms, kitą dieną kitoms, trečia dar kitoms - taip ir suka ratu, priversdamos suinteresuotą pirkėją dažniau lankytis, o kai dažnai lankaisi tai žiūrėk ir susigundai kažką nupirkt :!: ;-)
 #160737   Tanius
 20 Gru 2009 14:24
Vo dabar aisku, gaila siek tiek '''bum Bet maikute :gutgut Siandien 3 kelinius atlakscius su paciuzom - megstinis slapias, tas sausas :cool:
 #160897   Tanius
 20 Gru 2009 23:26
Aisku ciuosiu ir nepaslysiu, as nemegstu zvejot :!fig! :!erzina:!
 #160998   grants225
 21 Gru 2009 14:28
ziurejau NORFINus, jei plotis geras, tai ugis man per trumpas. Emiau is romada cormoran extreme. Dar reikia batuku ir ant ledo
 #161114   dzonotonas
 22 Gru 2009 08:38
tomas123 rašė:sveiki norejau paklausti kokiu nors nuomoniu apie sy kostiuma http://www.salmo.lt/shop/ziemine-apranga/321003-L.html kiek suprantu jis daugiau skirtas medziotojams bet norejau paklausti ar jis tiktu zvejybai pliusai ir minusai dabar renkuosi is norfino extrymo pirmo ir sio modelio
Tai geras,labai minkštutė nešlamanti medžiaga, bet jis tikrai skirtas daugiau medžiotojams.Jau vien kapišonas parodo, kad jis žvejyboje mažiau pritaikytas. Mano draugas medžiotojas, tai jis pirko tokį, na o aš pasirinkau pirmą extrymą, kuriuo tikrai ;-var-var.
 #161204   tomas123
 22 Gru 2009 19:04
kazin ar yra norfino kostiumas zvejybai kad butu kokios nors komofliazines spalvos ? ar nesukt sau galvos imt extryma .
 #161223   Tanius
 22 Gru 2009 20:50
Gal prirasyta, gal buvo mineta, bet turiu klausima: ryt zadu tampytis po miesta ieskodamas kokio zieminio kombinezono. Iki 200lt noreciau kazka rast, gal kas kur ka matet, regejot klaipedelej, ar ka galit pasiulyt :?:
 #161237   ecka
 23 Gru 2009 00:42
tomas123 rašė:sveiki norejau paklausti kokiu nors nuomoniu apie sy kostiuma http://www.salmo.lt/shop/ziemine-apranga/321003-L.html kiek suprantu jis daugiau skirtas medziotojams bet norejau paklausti ar jis tiktu zvejybai pliusai ir minusai dabar renkuosi is norfino extrymo pirmo ir sio modelio
nu as jo sau tikrai neimtau,kad ir spalvinimas grazus.nuo kostiumo daug kas priklauso kaip ir nuo to ka po apacia devesi.bet pirma,jis prastai kvepuoja,antra lietutis ji per geras kelias valandas praskalps
 #161239   Raupsuotas
 23 Gru 2009 08:02
Kvepuoja, nekvepuoja - kiek minciu, kalbu......As asmeniskai tik uz lengva, silta ir kvepuojanti kostiuma kuris tinka visiems atvejams.Kaip sake vienas is cia esanciu forumieciu (niko neminesiu specialiai) nesuprantamas noras ilysti i "preziko" stiliaus kostiuma ir jame prakaituoti???? Jau nekalbant, kad nemciau ziema kad daugumas varytu i zvejyba ar joje sedetu kada pila kaip is kibiro :roll: Paveikslėlis
 #161252   ecka
 23 Gru 2009 09:32
LABAI ALKANAS rašė:Kvepuoja, nekvepuoja - kiek minciu, kalbu......As asmeniskai tik uz lengva, silta ir kvepuojanti kostiuma kuris tinka visiems atvejams.Kaip sake vienas is cia esanciu forumieciu (niko neminesiu specialiai) nesuprantamas noras ilysti i "preziko" stiliaus kostiuma ir jame prakaituoti???? Jau nekalbant, kad nemciau ziema kad daugumas varytu i zvejyba ar joje sedetu kada pila kaip is kibiro :roll: Paveikslėlis
3000,tai cia kvepuoja?gal lentele imest kvepuojanciu medziagu?is norfino jeigu imt,tai tik activa,nors pas ji 6000 ir tai...o vandeniui 10000
 #161295   Raupsuotas
 23 Gru 2009 15:51
ecka, kam man tie tavo skaiciukai?Cia buvo isakytos abstrakcios mintys be adresato, o tu jas pasisavinai Paveikslėlis
 #161330   ecka
 23 Gru 2009 21:56
zmogus klause ka rinktis jam,tai ir parasiau,o mes ,kad gincysimes nuo to nebus geriau :nujau-ne :aliukas-2
 #163179   AndriusK
 06 Sau 2010 21:15
nezinau nezinau. bet as va pasiemiau norfin extreme 2 labai geras daiktas.. na bent jau man patiko.. ir kaina aisku labai gera.
 #163180   AndriusK
 06 Sau 2010 21:15
3 kartus jau zvejojau beja;D
 #163214   Vaidotas
 07 Sau 2010 00:30
Galvoju ir apie Norfin, bet Daiwa universalesnis manau. Su juo ir jūroj ar skandinavijoj galmės pažvejoti, saugesnis, ir prekės ženklas žinomesnis. Norfin išsiputę nemenkai, o aš kai ilgas, tai xxxl turiu imt, nors pilvo nėra :grin: Tai būnu dziadzia miša :grin: O dėl šilumos tai nelendi kai žemiau -20, o mūsuose retai būna, ir po apačia pasivilkt galima. Aišku nėra magiško žodelio "kvėpuojantis", kuo pasižymėtu ~150 brangesnis Norfin Active. Todėl ir laukiu kokių atsiliepimų :)
 #163487   AndriusK
 07 Sau 2010 18:32
nezinau nezinau, apie ta zinomuma prekes siuo metu. kad is daiwu man tai suprastejus kokia tai firma;D
bet aisku kas kam geriau, nezinau jei geri rubai po apacia tai nei tu sukaisti nei tu suprakaituoju nei tu atvesti.. o as daugumoje blizgiauju tai palakstyt tenka nemenkai buvau ir prie -3 neperkaitau tikri ir prie -18 ir tikrai neatvesau. ir nesusilau.:DD taip kad.. del issiputimo nieko cia neesako o extreme 2 dydziai didinti.. nes pasimatavus extreme 1 m geras o extreme antraja m ciut neskestu.:DD o del kainu tai cia ne rodiklis.:DD tik tiek kadd geras daiktas ir kainuoja..;D
 #163489   AndriusK
 07 Sau 2010 18:35
dar vienas dalykas kad viskam tinkancio dalyko manau taip nebuna, nebent is bedos gali issiverst..
tada imk kareiviska kamufliaza ir visam sezonui, tik kad ziemai reiks prisivilkt dauk.. jei tau reikia universalaus..!! tokiu nebuna..
yra posakis kad universalus tai niekam netinka.:DD
cia kaip su padangom zieminem dimesezonines, nei ziema nei vasara normaliai nepavazinesi, taip kad tau sprest..
 #164165   ginta55
 10 Sau 2010 13:12
gal ir geras Extreme2 , nesigincysu , bet minusu daug , 1- ant rankogliu styro suverzimo lipucku galai , kartais valas uzsimeta , trukdo 2- ant kelniu apacioje tas pats 3- kapisonas maskatuojasi kaip siuksle . Man priimtiniausias Arctic . ten viskas labai delikaciai padaryta , ir siltas ir patogus ir striukes ilgis idealus . o svarbiausia labai minkstas , absoliuciai nevarzo judesiu. uztenka drenazo ir apatiniu . as labai patenkintas ATEMI apatiniais
 #164215   AndriusK
 10 Sau 2010 17:35
Tai kelnios tos dvejos padarytos kad kistusi vieni i batus kiti i lauka apdengiant bata.
 #164423   Vaidotas
 11 Sau 2010 10:32
Nusipirkau visgi Exteme 2, tai man po visokių kamufliažinių universalkių kosmosas kažkoks ;-var-var. Šeštadienį ant šiaurės rytų feno sedėjau, nieko, visiškai neprapučia, kad šalta suprasdavau tik matylių dėdamas. Lengvas ir neišsipūtęs, net keista kad toks šiltas, o buvau tik drenažinius apatinius ir megztuką užsivilkęs. Komfortiškas jausmas, nei šilta nei šalta, eiti nesunku. Labai patiko ilgas, beveik iki pažąstų kombinezonas, taip pat šilta aukšta apykaklė ir neopreno šarvai keliuose(labai patogu priklaupti prie eketės ir visiškai nešalta). Striukė taip pat ilga. Kapišonas irgi labai patiko, šiltas, su "kazirku" - šitas geras išmislas. O jeigu jis tabaluoja galima susukti ir knopkėm susegti. Rankovės taip, galėtų turėti ilgą rankogalį iki pusės delno su skyle nykščiui, o tas lipdukas nepamaišė.
 #164445   Airis
 11 Sau 2010 12:13
mano pamastymai apie extrym2:
galetu daryti xl dydzius ne tik i ugi, bet ir i ploti daugiau.
labai silti-prie -10 po apacia tik ploni drenaziniai ir plonas flysiukas, po kombinezonu-plonos drenaz kelnes.
man per daug kiseniu-neina rast kur raktus isidejai-vistiek nenaudojamos bus.
apykakle super, ypac esant vejui.
antkeliai ir antsubiniai-super ideja.neperslampa, minksta
 #164541   tomasitas
 11 Sau 2010 14:48
O kokius +/- galetumete pasakyti apie Norfin Arctic Red kostiuma?
 #164662   makaulė
 11 Sau 2010 19:09
po metu intensyvios expluatacijos-ziema,ruduo pavasaris plysho klynas (che gal ma kas nors netelpa),virshutine medzhiaga gleznesne,striukine,bijo ypjovimu,uzkabinimu.Lengvesnis kombinzonas,lengviau shalinamas purvas dregnos shluostes pagalba,patogesnes rankoves,maziau kisheniu,kvepuoja,laiko vandeny kaip extream2.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė