Labai vaizdžiai parodyti skirtumai tarp originalaus Barnaulo ir padirbto - gal pravers kam
http://fion.ru/obzor/341/

http://fion.ru/obzor/341/
o tai kiek tu pasukimu turi buti siuo metu? kokios storio ledas?looking4snow rašė:Tai va, zvejojau. Grezia jomajo. Trys-penki apsukimai ir ekete yra.
nu nezinau kas tada ten pas tave per gaidys graztas jei siuo metu turi problemu su grezimu...giedriuzzz rašė:Na šiuo metu kai vietomis sniegas pavirto ledu ir tas ledas paliko sluoksniuotas tai su rusišku neliksma gręžtO jei dar atsiras keli sluoksniai, tai visai džiaugsmo nebus
Aš biškiuką "pamielavau", Tadunce. "Trioškę" esu ištraukęs ir per 10cm skylę. Tiesa, su kabliu- į pasmakrę įsegtu..Tadunce rašė:... Neseniai juk rapo(a)las rašė, kad 3 ar 4 kg lydeką per 115mm skylę ištraukia.
Man tokios per akis, dažniausiai pagaunu ešeriukų, o peiliukai lenda kai turi būt. Iki 2kg lydeka pakankamai normaliai dar įlenda į 10 skylę
Pilnai pritariu. Tąsytis tokį svorį dėl trofėjinės lydekos- nesąmonėTadunce rašė:... Man dešimtuko per akis, karšių kokių niekada negaudau, o dėl tokios trofėjinės lydekos nesikankinsiu tris sezonus su plačiu grąžtu.
Pasiemi titanini grazta ir vargo nematai, pamirsti, kad grazta nesi...Rapolas rašė:Pilnai pritariu. Tąsytis tokį svorį dėl trofėjinės lydekos- nesąmonėTadunce rašė:... Man dešimtuko per akis, karšių kokių niekada negaudau, o dėl tokios trofėjinės lydekos nesikankinsiu tris sezonus su plačiu grąžtu.
Beto.. prisitraukei, pamatei, kad nelend pro eketę, tai arba kabliu iš apačios prismeigei prie ledo ir skambini mobiliu draugams kad eketę platintų, arba paleidai ganytis- ir pats šalia antrą eketę išsigręži
Turiu rusišką titatinį ("desiatką") grąžtą, tai vienas batas su veiloku už jį gerokai sunkesniskosta rašė:... Pasiemi titanini grazta ir vargo nematai, pamirsti, kad grazta nesi...
Tai ka ir norejau pasakytiRapolas rašė:Turiu rusišką titatinį ("desiatką") grąžtą, tai vienas batas su veiloku už jį gerokai sunkesniskosta rašė:... Pasiemi titanini grazta ir vargo nematai, pamirsti, kad grazta nesi...
kosta rašė:Tai ka ir norejau pasakytiRapolas rašė:Turiu rusišką titatinį ("desiatką") grąžtą, tai vienas batas su veiloku už jį gerokai sunkesniskosta rašė:... Pasiemi titanini grazta ir vargo nematai, pamirsti, kad grazta nesi...
As tai nezinau kiek turi ar neturi buti. Ledas 5-8 cm buvo. Nu siaip 20 cm dar nieko zinok ir su Barnaul. Man kazkur nuo 30 cm, o gal net 35 ar 40 cm bedos prasideda. Nu bedos ta prasme, kas labai susylu, jeigu vienu priejimu 5-10 ekeciu tenka isgrezti. O tikros bedos pas ji prasideda ledui permirkus ir ypac susisluoksniavus. Va ten jau galima ivardinti ir bedomis, kai nebegrezi, o is jegos tumpais pasukimais bandai "iskabinti" ekete...Tironas rašė:o tai kiek tu pasukimu turi buti siuo metu? kokios storio ledas?looking4snow rašė:Tai va, zvejojau. Grezia jomajo. Trys-penki apsukimai ir ekete yra.
va dabartinis ledas yra tikras dziaugsmas barnaulistams. visos bedos prasides kai bus 20cm ir daugiau
ne nu tu gali gryba taip ziauriai nepjaut? jei subaru kainuotu kaip aston martin ar isvis boingas tai nihera ju irgi nieks nepirktu, nu bet siandien yra kaip yraTironas rašė:mano galva tai tiesiog barnaulas dirbtinai nupigintas. ir jei jis kainuotu apie 200lt, o butent tiek ir turetu kainuot realiai - tai sakyciau sudas ne graztas. dabar 100-130lt tai gal ir vertas, ne daugiau
kaina ne visiems yra "dzin" ...kosta rašė:Tai ka ir norejau pasakytiRapolas rašė:Turiu rusišką titatinį ("desiatką") grąžtą, tai vienas batas su veiloku už jį gerokai sunkesniskosta rašė:... Pasiemi titanini grazta ir vargo nematai, pamirsti, kad grazta nesi...
Tu čia pagal grąžto gyvavimo laiką įvertinai, ar kaip ? Ir iš kur tu žinai, kiek kas gręžia ar nešiojasi (ar vežiojasi)?aidas32 rašė:...Aišku kai jus ji daugiau nešiojatės, tai išties labai aktualus grąžto svoris.![]()
O kai aš tuo grąžtu daugiau gręžiu nei nešiojuos, tai man aktualiau jo gręžimo lengvumas nei jo svoris