O kokiu santykiu cia ta lipala skiest?Simonas rašė:Jei bijai del grunto tepk lipalu ir tikrai bus gerai. O nagu lakas man nepatikimai atrodo.
Žvejyba - liga, kuri gerina sveikatą. 

O kokiu santykiu cia ta lipala skiest?Simonas rašė:Jei bijai del grunto tepk lipalu ir tikrai bus gerai. O nagu lakas man nepatikimai atrodo.
Mazdaug 30 proc vandens ir 70 proc lipalo, bet cia ne taip svarbu. Yra svarbu, kad lipalas nebutu labai tirstas ir lygiai pasiskistytu dazant.Deivydas rašė:O kokiu santykiu cia ta lipala skiest?Simonas rašė:Jei bijai del grunto tepk lipalu ir tikrai bus gerai. O nagu lakas man nepatikimai atrodo.
O su kuo nulieji? Teptuku gal?Simonas rašė:Mazdaug 30 proc vandens ir 70 proc lipalo, bet cia ne taip svarbu. Yra svarbu, kad lipalas nebutu labai tirstas ir lygiai pasiskistytu dazant.Deivydas rašė:O kokiu santykiu cia ta lipala skiest?Simonas rašė:Jei bijai del grunto tepk lipalu ir tikrai bus gerai. O nagu lakas man nepatikimai atrodo.
Po to su svitru nepraeini?Simonas rašė:taip.
Nereikia. Nu davai maziau kalbu daugiau darbu ir foto laukiamDeivydas rašė:Po to su svitru nepraeini?Simonas rašė:taip.
Zinau zinau Simai, sau darau, tai ir noriu pasidaryt kaip sauSimonas rašė:Deivydas rašė:Nereikia. Nu davai maziau kalbu daugiau darbu ir foto laukiamSimonas rašė:taip.
O kodel cia galima pykt?Romka_ rašė:nepyk Vardas.Pavarde, bet vaizdelis manau tikrai nekoks
TeisingaiVardas.Pavarde rašė:galima, bet man uztenka ir tai, man svarbu irankis o jo isvaizda ne tiek ir svarbi, svarbu irankis darba atlieka ;)
as apie pati nudazymaVardas.Pavarde rašė:O kodel cia galima pykt?Romka_ rašė:nepyk Vardas.Pavarde, bet vaizdelis manau tikrai nekoksVaizdas jei tu apie ji gali but kad nekoks nes telefonu fotkinta jei tu cia apie vaizda
o kokia tada isvis prasme dzyti buvoVardas.Pavarde rašė:galima, bet man uztenka ir tai, man svarbu irankis o jo isvaizda ne tiek ir svarbi, svarbu irankis darba atlieka ;)
Norint nudazyti balalaika turi but dar prasme ja dazyt??Romka_ rašė:o kokia tada isvis prasme dzyti buvoVardas.Pavarde rašė:galima, bet man uztenka ir tai, man svarbu irankis o jo isvaizda ne tiek ir svarbi, svarbu irankis darba atlieka ;)
o kam dazyt jei prasmes nera, is idejosVardas.Pavarde rašė:Norint nudazyti balalaika turi but dar prasme ja dazyt??Romka_ rašė:o kokia tada isvis prasme dzyti buvoVardas.Pavarde rašė:galima, bet man uztenka ir tai, man svarbu irankis o jo isvaizda ne tiek ir svarbi, svarbu irankis darba atlieka ;)![]()
![]()
o tau paciam tas dazymas graziai atrodoVardas.Pavarde rašė:Risam tai risam, idomu buna isklausyt visu nuomones![]()
Greitai dziustanciu florescentiniu nitroceliulioziniu laku mediniams, metaliniams, akmeniniams ir ivairiems plasmasiniams pavirsiams dazyti.Deivydas rašė:Puikiai SimaiAs irgi snd dazysiu
Tik del spalvos dar nezinau, bet manau irgi geltona
Kokiais dazais dazei?
Todel, kad smarkiai pridrozus gaunasi didelis atstumas tarp valo ir virsuneles ir siaip kembrikas labiau apsaugo nuo valo pazeidimo, ypac kai gaudant plonais valais (0,06 mm.) ratelis uzsala ir stringa.giedriuzzz rašė:O kam ten ta šlangutė vienai balalaikai išvesta?