Butu keista, jeigu su mazesnio skersmens graztu greztum leciau.aidas32 rašė:Na aš lyginau Rapala 115 su Mora 130 tai Rapala gręžė greičiau

Butu keista, jeigu su mazesnio skersmens graztu greztum leciau.aidas32 rašė:Na aš lyginau Rapala 115 su Mora 130 tai Rapala gręžė greičiau
Vienodai bus :-) Jeigu kas pasakys, kad mora gręžia greičiau, aš su heinola jį apdėsiu, ir atvirkščiai :-). O šiaip, jeigu heinola su universalia raudona (skaisčiai raudonos spalvos) galva, tai ji tokiu pačiu greičiu gręš ir sausą, ir šlapią ledą. Jeigu Heinola su greitumine (burokinės spalvos) galva - tada ant šlapio ledo truputėlį strigs, kaip ir mora expert kažkiek strigs, bet čia nereikia lyginti su rusiškų grąžtų strigimu ir indėnų šokio šokimu įsitvėrus grąžto. Tiesiog šlapio ledo sąlygose heinola su universalia galva bus greitesnė, nes gręš be stabdymų. O ant sauso ledo greitesnė bus mora, arba heinola su greitumine galva. Skirtumas tarp jų pačių poros sekundžių ribose, priklausomai kas gręžia ir kokie įpročiai - vieni gręžia iš įpratimo spausdami kaip rusiškus ir daro mažiau sūkių, aš visai nespaudžiu ir darau labai daug sūkių per sekundę, bet ne čia sliekų reikia ieškoti :-). Renkantis grąžtą tos 5 sekundės nieko nelemia. Esmė yra kaip jausiesi po 10 ekečių iš eilės, kai ledas 40 cm ir daugiau. Ir su mora, ir su heinola neturėsi gaudyti kvapo, jeigu sausas ledas. O jeigu šlapias ledas, heinola su universalia galva yra geriausia (na šlapiam yra dar geriau - mėlynos spalvos galva).Jurginas rašė:Gal kam teke lygint heinola 115 ir mora expert 110, katras graztas greiciau grezia?
medicina bejegeTironas rašė:dabar ant ledo nieko nebelieka kaip tik juoktis is "grezianciu" su rusiskais irankiais.
gal nuo teorijos prie praktikos pereitum ? o dabar sapalioji kiekvienais metai ta pati per ta pati lyg pinigus uz tas sapaliones gautum ....Tironas rašė:....dar tikiu. .... girdejes .....
ar tu tox ir esi kaip nuotraukoje atrodai? ar reikia praktikos kad suprastum kad lada yra ir buvo ZIgulys? ar bent vienas rusiskas dalykas laikui begant tapo kokybiskesnis? ar barnulas kuriuo greziau pries 7 metus bet per zingsni pasikete kuo nors? taip, pats siemet dar nemaciau, bet zmones yra kuriais as pasitikiu, skirtingai nuo neaiskiu tipeliu kurie isvis neaisku ar zvejoja kada nors gyvenime :pWytux rašė:gal nuo teorijos prie praktikos pereitum ? o dabar sapalioji kiekvienais metai ta pati per ta pati lyg pinigus uz tas sapaliones gautum ....Tironas rašė:....dar tikiu. .... girdejes .....
Na as ir nesakau, kad blogas jis. Istikro man nera svarbu rusiskas ar svediskas. Svarbu zvejybos neapsunkina, pagauni zuvu o visa kita tik smulkmenos, kurios man gyvent netrukdo.looking4snow rašė:Ypac po ilgo nenaudojimo. Aprudije net peiliukai, nors buvo isdziovintas graztas ir sausai padetas po ziemos.Siaip normaliai greze sestadieni. Negreziau ypac daug ekeciu, bet ir nepervargau. Normalus tas Barnaul yra. Kaip uz tokia kaina, tai geras santykis kaina/kokybe.
Tironai, ta tavo dainele apie rusiskus gaminiu kas met ta pati - paklausiu dar karta -ar tau uz ja moka kas pinigus ar tik siaip koks 'gudrus' vis kas met noti parodyt ? Nenusibodo ?Tironas rašė:ar tu tox ir esi kaip nuotraukoje atrodai? ar reikia praktikos kad suprastum kad lada yra ir buvo ZIgulys? ar bent vienas rusiskas dalykas laikui begant tapo kokybiskesnis? ar barnulas kuriuo greziau pries 7 metus bet per zingsni pasikete kuo nors? taip, pats siemet dar nemaciau, bet zmones yra kuriais as pasitikiu, skirtingai nuo neaiskiu tipeliu kurie isvis neaisku ar zvejoja kada nors gyvenime :pWytux rašė:gal nuo teorijos prie praktikos pereitum ? o dabar sapalioji kiekvienais metai ta pati per ta pati lyg pinigus uz tas sapaliones gautum ....Tironas rašė:....dar tikiu. .... girdejes .....
nes jei greztum siom dienom leda su rusu kalbetum kitaips arba isvis nekalbetum
na tu ir kompleksuotasTironas rašė:jei tureciau rusiska , ir as taip sakyciau, nes juk geda butu tiesa pasakyti. mol nevyras ....
Tai mano anūkas ir nesukdamas, su bet kokiu, užgulęs pradurtų ledą kiauraivava rašė: Paskutines kelias zvejybas buvau kartu su Donatelo, kuris ...... nusispjoves nusipirko barnaula. Ir grezia jis tik daina. Paskutini karta tuom galejau isitikint vakar.
....
Arvidys rašė:Tai Tironas pastoviai rašinėja vėjus... Kas svarbiausia, kad jis vis diskutuoja kaip nieko neatstovaudomas, bet visuomet apie savo stumdomus produktus... Ir tai niekam nekliųna, kai visi kiti pardavėjai turi savo temas ir ten gali reklamuotis, rašyt viska ka tik nori. O kas dėl Barnaul tai 130 grežiu trečia žiema peiliai nekeisti ir viskas ok. Grežia gal nebetaip kaip naujas, bet tikrai gerai. Nors dabar tai imčiau 100 Barnaul. Ir aplamai čia dar nuo žvejybos stiliaus priklauso. Aš tai ateinu darau kokias 6 eketes jas praeinu ir darau kitas 6. Koks tikslas atėjus pasidaryt iškart 20 ekečiu? Prie tokiu šalčiu kol ateisi paskutinės tikrint tai ir nebepradauši naujo leduko su kojaIr dar minusas, bent jau Mora tai, kad sukasi ne i ta puse, man tai nepatogu. O Rapalos ir Heinolos irgi sukasi priešingai nei Barnaul
![]()