Kaip jau minejau as nesiruosiu irodineti kad geresnis kad tas ar anas paprasciausiai dalinuosi ispudziais ir palbut pateikiu palyginimu su anksciau turetu graztu.
Visu pirma daug kas kalbeji apie sudetinga peiliuku galandinima, taip tiesa juos sunkiau pagalasti bus nei barnaului, bet paziurejus tinkamai pasiruosus ir su reikiamais irankiais manau visai bus nesunku kai jie atsips pasigalasti. Juk ta pati hebra kuri tuo uzsiima manau taip pat tikrai neturi tam pritaikytu stakliu, o jei kuriu rankos ne is tos vietos auga tai ir barnaulu patys nepasigalanda o kreipiasi pagalbos i kazka..., zinoma nesakau kad juos labai jau lengva bus pagalasti bet tikrai imanoma, va heinolos truputi sunkiau ikandami pasirode, nors prie geru noru viskas imanoma, galbut truputi ir linkau link moros labiau kad del peiliu galandymo manau pagalbos neieskosiu.
Sekantis klausimas buvo kaip matavau leda, kaip kazkas minejo ruletes tikrai nesinesioju, nes turiu ka nestis ant ledo ir be jos, o naudoju paprasta ir primityvu buda, kisu ranka i ekete ir ziuriu nuo didziojo pirsto galo (kur yra ledo apacia vandenyje) iki kurios vietos delne susilygina ledo virsus kur jis baigiasi, ir nereikia man cia marazmu jei kas sakys kad akmens amziaus matavimas, tam ir daviau 1 cm paklaida kad ruletes neturejau (siuo atveju ledas sieke mano nemazame delne nuo didziojo pirsto galo iki nykscio tarpupirscio ji statmenau 90 laipsniu kampu atlenkus, namie si atstuma ismatavau ir viskas aisku.
Kas iskarto ant manes ir grazto stumia kad taip ir anaip su juo, kolkas jokiu apledejimu nepasebejau ant galvos, nors viena diena buvo lengvas saltukas apie minus 2-3 salcio, termometro taip pat nesinesioju jei ka, bet sprendziu is lengvo ekeciu traukimo... kitas buvusias salygas taip pat aprasiau, gal ateis metas ir as ant jo stumsiu, o gal ant tu kurie stumia ant sio grazto, o galbut isliksiu neutralus
Esme kad visiem geriausio grazto tikrai niekada nebus o kaip lietuvoje populiaru kas pigiausia tas geriausia, taip pat gal kas vaziuoja zvejoti del mesos, as anaiptol to nesiekiu nors i kibimus ir pasisekimus nespjaunu beto didele reiksme skiriu patogumui, komfortui, net daiktu isvaizda tikrai ne paskutinej vietoj nes man tai yra pramoga, laisvalaikio leidimo budas o ne pragyvenimo saltinis...