Sveiki. Norėčiau paklaust ar galima ant balalaikos dėt blizgutę ar velniuką ir žvejot. Ar reikia kažkokios kitokios meškerės ar dar ko nors?
Dekui už informacija. Reiks manau nepagailet lt ir nusipirkt koki spiningeli.pensininkas rašė:Viska galima, bet tavo vietoj - nedeciau. blizgute rimtesnio kalibro masalas, o balalaika liauna, gali (ir tikrai) neislaikys stambesnio laimikio. vien iskelimas zuvies ... darbui irgi itakos tures ... kancia bus o ne zvejyba ... geriau nepagailek kokiu max 50 lituku, gali drasiai susikomplektuot spinigeli + ritute + valas + sargelis (jei ruosiesi gaudyt su juo, nors kiti gaudo ir be jo).
na idomus varijantas, vonioj dirba gal ir graziai, bet eketei tiek vietos nebus, juk ribota erdve zaidimams , tai manau ir darbo grazaus nelebai beliks, nors ......Arvidys rašė:Ne blizgute, bet manau tiks sitai temai. Ka manot apie toki: http://www.youtube.com/watch?v=DcrhHZfWQ5Y ?? Starkiams gal patiktu? Gal kas jau esat bande kokie atsiliepimai butu?
nu tai apie ka ir kalbu, tai tokiom ne tik kad pavadzio nenaudoji, bet isvis ant balalaikos ant 0,12 mono valiuko risi potiesiajai...Bratka rašė:tos geros,nedideliam gylyje.
Nežinau - kas do daiktas ? Kur perki ? Kaip atrodo - internete yr kur pažiūrėt ar čia kokios nors savadarbės ?SauliusM rašė:zinot Kogano blizgelas
nu panasiai kazkur.Bratka rašė: prekyboje jos kokiu 15metu
nu as nesakau kad jos dirba visada ir visur. tikrai ne. bet kartais, ypac pirmledziu. tos maziausios paristos ant balalaikos ir 0,12 valiuko. nu tai eseriai pasiunta net nuo anu.giedriuzzz rašė:Pernai tokių pasvaly keletą pirkau, tai man jos nieko geroBet gal aš nemokėjau jų pateikt
Kuom bronza geriau nei paprastas švinas ?SauliusM rašė:vilnietisko guru Skirmos lieto UL velniuko foto bei kelis pagal mano uzsakyma man tekintus is bronzos UL velniukus
svoris biski kitas nu ir spalva suvis kita. tuos UL velniukus tai kaikuriuose ezeruose (ypac palei aukstadvari) net kuojos sega tiktai taip. nu yra keli ezerai kuriuose jie kazkodel nerealiai dirba. logisko paaiskinimo tam manes neklauskit, nes as neturiu tokio.Vegys rašė:Kuom bronza geriau nei paprastas švinas ?SauliusM rašė:vilnietisko guru Skirmos lieto UL velniuko foto bei kelis pagal mano uzsakyma man tekintus is bronzos UL velniukus