Gal kas ka gero apie si kostiuma galit pasakyt http://wabik.eu/p,pl,220,kombinezon+ply ... ciowy.html

bandysiu ieskot matyt praziurejauvava rašė:man rodos,kad apie Jaxon kombezus jau buvo kalbama
tai kaip tas kostiumas ar jau bandei ant ledo ?edmukas rašė:uzsimesiu jau ryt, bet dar neziema
vava rašė:nu , jei apie tu norfinu nebutum lietes, tai viskas ok, o dabar pries akis stovi nedidskas berniukelis issipasiusiais marskinukais , kuris padaro kazkoki pareiskima (pvz mano tetes masina greiciausia), iskisa liezuvi ir nubega
Gal seafox pries tai turejai?as nusipirkau sea fox efgeeco flotation taip pat dvieju daliu du kartus buvau jau tai stipru veja ir lietu atlaike liuksiskai pirkau PL 400musiskiu sumokejauRapalas rašė:Gal kas zinot kur vilniui yra seafox pro crosflow breathable? Tas geltonas dvieju daliu. Dėkui.
Jei nepaslaptis tai kiek kainavo toks kostiumasRapalas rašė:Nebereikia, jau isigyjau
Rapalas rašė:Taip seafox'sa turejau vienos dalies by efgeco, raudona su mėlyna, mačiau marikse pardavinėjamas dar toks, bet jau yra ir naujesnis modelis, tai šiaip man jis tarnavo muset 5 metus, tai tik dabar jau šalt pradėjau, jau susidėvėjo. Iki tol liuksas, tik kad nekvepuojantis. Todėl dabar noriu geltono to kvėpuojančio ir dviejų dalių. Išbandyti pluduruma dar neteko, bet manau senaji vasara išbandysiu specialiai, kad zinociau ar tikrai jau jis laiko mane :D
Aciu uz infovasara reiks isbandyt ir man ta pluduruma ziema kazkaip brrrr salta nors nete maciau kai bando tai salta paliko beziurint
Tai niekas nežinot kur kostiumuka galima rasti.
Rapalas rašė:Sumokėjau 580 lietuviškų, kaune atiduoda už 550 lietuviškų, tai nebuvo prasmės man važiuot i kauna ir pasiemiau čia vilniui. Išbandžiau vakar ji, tai tikrai superinis kostiumas, aišku šalčio didelio nebuvo, reiks prie -20 išbandyt.