Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #436086   SauliusM
 04 Sau 2013 20:46
f'eD rašė:juolab, kaip tik va kalbejau su Ginu ir sake, kad tik pora beliko :eek:
nu tai tiek reklamos internete pavaryta.
o tai Gintas sake ir galingesniu genzu atsives nei iki 4 Lb? iki kokiu 6 ar 8 ta prasme? nu kad velnia belst butu galima. nors rimtam velniui tai visu 12 lb reiktu aisku.
 #436090   f'eD
 04 Sau 2013 20:54
SauliusM rašė: nu tai tiek reklamos internete pavaryta.
o tai Gintas sake ir galingesniu genzu atsives nei iki 4 Lb? iki kokiu 6 ar 8 ta prasme? nu kad velnia belst butu galima. nors rimtam velniui tai visu 12 lb reiktu aisku.
nzn, as Justa Kote buvau sutikes, tai prasiau, kad jei dar uzpirkines, pajamtu tu 4-6lbs.
 #436093   SauliusM
 04 Sau 2013 20:57
f'eD rašė:nzn, as Justa Kote buvau sutikes, tai prasiau, kad jei dar uzpirkines, pajamtu tu 4-6lbs.
slabni bus, nu uncijiniam velniui gal OK bet 2oz tai reik 12lb kokiu... bent jau tokiu valu su 2 Oz velniais as gaudau, kad nenufist velnio keliant. ir tai pora pernai nufisau.
 #436104   SauliusM
 04 Sau 2013 21:09
tai OMaras ir pats rase femos temoj, kam kartot reklama kitur. bet siaip tai idomu, jei teisingos Clamo kainos bus, teks apsipirkt, bet... jei is Amerikos siust bus pigiau... :twisted: nu Omaras jau bande Cabelas atstovu Lietuvoj but ir zinom kuom tai baiges. bet jo iniciatyvos su Tict, Norstream, Graphiteleader, Frabill, Asakura, ir dabar Clam tai itin sveikintinos. kad tik kiekvienas tiekejas tiek draskytusi Lietuvoj, kad zvejam kazka naujo pasiulyt, tai sedetumem mes sokolade. aisku bakurs biski linkes susipykt su kitais rinkos dalyviais, bet cia jau jo asmenines o ne musu problemos. :-D nu Omars, jei skaitai sita zinute, tai tu mane supratai. ;-)
 #436195   kosta
 04 Sau 2013 23:09
SauliusM rašė:tai OMaras ir pats rase femos temoj, kam kartot reklama kitur. bet siaip tai idomu, jei teisingos Clamo kainos bus, teks apsipirkt, bet... jei is Amerikos siust bus pigiau... :twisted: nu Omaras jau bande Cabelas atstovu Lietuvoj but ir zinom kuom tai baiges. bet jo iniciatyvos su Tict, Norstream, Graphiteleader, Frabill, Asakura, ir dabar Clam tai itin sveikintinos. kad tik kiekvienas tiekejas tiek draskytusi Lietuvoj, kad zvejam kazka naujo pasiulyt, tai sedetumem mes sokolade. aisku bakurs biski linkes susipykt su kitais rinkos dalyviais, bet cia jau jo asmenines o ne musu problemos. :-D nu Omars, jei skaitai sita zinute, tai tu mane supratai. ;-)
O kur ta femos tema rasti.... :ks>
 #436202   HIPIS
 04 Sau 2013 23:22
Blin as taip pat brukstelejau skelbimuos nemates..visko juk nesuziuresi..
Na bet esme jog i tema kaskiek..
 #436796   vava
 06 Sau 2013 22:41
kadangi visi raso man i Pm zinutes del tu Genz'u, tai rasau viesai visiems:
Ta kontora, is kurios pirkom, pinigu negrazins. Gali buti, kad pavyks per kazkokias instancijas pinigus atgaut (dali ar visus).
Kol kas jokie pinigai nera ikrite nei man, nei Doniui i saskaitas.
Esu jau gaves Donio spiningelius, laukiu, kol atsius Ramkis ir siusiu atgal i JAV tiems zmonems, kurie juos pirko (tarpininkams)
Manau, kad jums bus idomu pasiskaityt susirasinejimo su pardavejais pabaiga. O tas susirasinejimas buvo pakankamai ilgas, neapseita ir be telefoniniu skambuciu..
taigi, kai po telefoniniu skambuciu jie nepripazino savo kaltes, mes, noredami parodyti, koki gaidi gavome, jiems nusiunteme nuoroda i kita parduotuve, kuri pardavinejo tas pigenas (nes ju gimtojoje tu prekiu tiesiog nebuvo).
paskui paprase nufotkint, ka realiai turime.
nufotkinom ir nusiuntem.
tada kokia savaite buvo tyla ir po to, kai vel buvo parasyta ir pareikalauta atsakymo, atejo toks laiskas:

I apologize, I checked and do not seem to have received those photos. Can you resend? While checking for that email I did notice that the website you are referencing is not our website. I can let you know that we do not issue price matches after the original date of purchase, which means that I would not be able to match the price that you paid to the price that the other company is advertising today.

tada musu tarpininkai parase toki laiska:

But do you understand what I'm saying ? You are not even selling what you shipped to me ! I'm not asking for the price mach. I'm saying, that I was tolled I'll get event better item then I ordered, but I got cheap unusable stuff that you even don't sell. Since I got items that are COMPLETELY different from my order ( I was tolled I'll be upgraded to the same rods I ordered but 1"longer, but instead as was downgraded to some cheap stuff) I'm DEMANDING for you to accept the return of these items and give me full refund. If no, I'll call my credit card for the dispute. There is no other way. I'm not accepting this scam !

IM WAITING FOR RMA# AND RETURN LABEL UNTIL JANUARY 2nd. If none provided by then, I'll dispute money. I'm sorry, but such a scam as you did to me is unacceptable.

taigi, kolegos, kai zinosiu dar kazka daugiau, butinai zinosit ir jus.. :)
 #436884   vava
 07 Sau 2013 09:08
geras klausimas.. buvau pamirses juos visai. chebra, siandien permesiu pinigus visiems, kas siunte avansus uz antraja partija (nors kazkam jau esu permetes..... reiks pasiknist atminty)
 #436939   vava
 07 Sau 2013 11:23
tai va, tie, kuriu saskaitos SEB'e, pinigus pamatys jau siandien, kiti tiketina rytoj. Jei kuris nepamatysit, duokit zinia
 #437500   f'eD
 08 Sau 2013 14:48
salati, o tu matei pas Ginta ta spininguci su lieva plastikine ale sildoma rankena? irgi STIX blankas :gutgut ir afigienas, sakyciau. vakar su Kukocium visaip isciupinejau, islanksciau, du galvakablius po 30g pakabinom.. :-D pats tas marinis 'strojus', tikriausiai imsiu ir liks tik rankena perdaryt :roll:
 #437504   SauliusM
 08 Sau 2013 14:52
jei cia siemet kazka naujo atsiveze,tai nemaciau, a jei cia apie tokius gaidiskus raudonus kalbi, kur pernai turejo, tai man jau vien ju isvaizda tokia grazi pasirode, kad net neemiau i rankas as ju.
 #437509   f'eD
 08 Sau 2013 15:05
taip, tas gaidiska raudona rankena, su kazkokiu ale sildymo elementu :-D ten ir ziedukai paprasti...bet pats blankas!! mano galva, butent tai ko reikia. o nauju dar nieks neuzsakinejo ir nezinia kada ka isvis uzsakines ;-)
 #437670   SauliusM
 08 Sau 2013 22:08
p.arturas rašė:kazkur diskutavot reikia ar nereikia sargelio ant spiningelio
nuo 15:50 idomi nuomone http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 4ADAQ&NR=1
o pabaigoj zuvienes receptas vertas demesio.
shudo gabalo verta teorija. ir galioja ta teorija tik su salyga kad gaudai su kivoku. o jei gaudai be kivoko, tai betkoks kliovas jauciasi kaip gautum su elektra per nagus. arba kad blizge dugno nepasieke nors kaip ir turejo pasiekt po mosto. sekmadieni gaudem. pusbroliukas su kivoku ir marmyske as be kivoko ir su blizge. zuvu kiekis identiskas, tik pas ji buvo tarp zuvu tik eseriai o as ant blizges dar ir kuojuikaliau, nes jis su kivoku atsargiu kuojukibimu pakirst nesugebedavo o be kivoko reakcija budavo zaibiskai refleksine ir viena kita kuoja ikaldavau.
 #437681   looking4snow
 08 Sau 2013 22:32
Kazkokia keista statistika pas juos. Gaudziau pora metu su sargeliu, bet absoliuti dauguma kibimu buvo sargelio palenkimas zemyn, o ne atsilosimas, kaip pas juos... Nebent blizges kitaip ima nei balansyrus. Dabar nebenaudoju sargelio - jauciasi gerai net mazu eseriuku kibimai per pati spiningeli. Net nereikia sekti virsunes. Aisku su kokia slanga gaudant, reiketu sekti virsune nori nenori.
 #438962   Vaidis
 12 Sau 2013 23:51
rusla02 rašė:Gal kas mate kur Klaipėdoje, kokio dėklo žieminiams spiningeliams?
Nusipirk santechninio vamzdžio 40mm skersmens ir dvi akles iš galų, va ir bus tau tūba žieminiam spiningėliui :gutgut
 #438998   meskute
 13 Sau 2013 12:14
Musekinikai lydekautojai kaip pavadeli norint issaugoti musele naudoja vala su labai plona plienine vielute viduje, gal kas bandet toki vala kaip pavadeli naudoti zvejojant su balansyrais????
 #439120   SauliusM
 13 Sau 2013 20:02
suluzo pikta eseri bekertant mano daug metu tarnaves velninis spiningelis. teks naujo ieskot. kas kuom velniais 50-60gr gaudot ir ka gero tam matet paskutiniu metu?
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė