sakyčiau liuks pabaiga. Buvau jau palaidojęs tuos pinigus
kažkaip tais taip 

stintom ir stintelem butu super manau.Bratka rašė:tuos su minkstom virsunem ciupinejau,su jais nepablizgiausi,jais nebent upej su marmiske ant patraukimo gaudyt,daugiau tai nelabai isivaizduoju kur juos pritaikyt...
tai tu meat sticku irgi yra visokiu ilgiu ir galingumu, kietesni ilga pasiemus, gal visai normaliai pasikirstu.Bratka rašė:Na gal,kaip tik sekmadieni ant Baluoso maciau viena zmogeli juo gaudant,kibima parodo labai gerai,tik kad su pakirtimais kai jis yra minkstas tai neocen,nors ypratus gal ir gerai butu
jo bet tada forume nebutu apie ka fyzdelint kuom genzas geriau uz clam'a ar fenwicka ar croixaHIPIS rašė:As tai nesukciau pautu, ir norimu parametru spiningeli, uzsisakyciau pas ,,rotbilderi..Kaina mau gautus labai panasi kai tu sopiniu..
Kai as pats spiningelius daraus, tai ten juokas kiek to darbo ter..Vakare prisedi ir turi pora stuku..
Ir rankenele kamstis ir ziedeliai kokius nori, o ir kietuma blanko pats issirenki..
ciupinejau vakar tuos clamus ir vos vieno namo neparsitempiau... va sito berods http://clamoutdoors.com/ice_fishing/fis ... ction.html yra ten (Kote) juju ir daugiau variantu. bet jeigu man reiktu gaudymui panasiais masalais, kaip kad minejai, tai turbut sita ir jamciau.liorenas rašė:na skiaz reikia ieskot kazko kuom tuos gezus pakeist...Kaip pvz sitas variantas? http://clamoutdoors.com/ice_fishing/fis ... -rods.html
konkreciau 24” Medium Rod (8478) modeliukas? gal visai tiktu balansyram iki 5 cm ir vidutinio dydzio blizgutem?Aisku kogero niekas nera jo ciupinejes (gal nebent Saulius)...
![]()
Nes man pvz tas Meat stick tai nelabai vilioja del tos minkstos virsuneles...
vat kuo toliau tuo labiau idomi man sita tema. ir pirminiai bandymai irgi duoda vilciu.Evaldas Z rašė:... apie poledini dropshota uzsiminus....
ja ja, va paskutini kart su draugeliu bandyma darem, tai as su blizgelem, o jis ant dropshoto. neskaiciavom tiksliai, bet pagavom panasiai + jis pagavo keleta didesniu ir lydekioka dar ~1.5kg prie pat eketes paleido. as va net strypeli issirinkau vakar ir jau nauja spina kurpt pradejau siam reikalui. iki siol tik "ant durniaus" su visokiom gumom pasizaizdavau, bet kai eksperimentai pasirode kazkiek vaisingi, pradejo aisket, kad visgi reik rimciau uzsiimt.SauliusM rašė:vat kuo toliau tuo labiau idomi man sita tema. ir pirminiai bandymai irgi duoda vilciu.
neuzsakem.. dievulis apsaugojo..Vitolis rašė:Vava, o kaip su tais dėkliukais baigės? ar irgi proliotas
rinkausi uzvakar Hot Stix'a, tai du buvo dezej ir vienas kabojo 'ant akiu' - kaina be nuolaidu 119Lt. dar juokais siuliau Gin'ui atsizvelgt i JM kaina ir likusius pabrangint iki 140,-liorenas rašė:Tai gal netycia yra zinanciu...gandai buwo kad tik 2 like...tai kazin ar pajame juos ar dar yra...
sitas kotelis labiau 7cm balancams ir sunkiausioms blizgems, tiks ir velniuiliorenas rašė: konkreciau 24” Medium Rod (8478) modeliukas? gal visai tiktu balansyram iki 5 cm ir vidutinio dydzio blizgutem?
gaude ant reins aji meat. kabino per viduri kunelio (ta dalis is triju burbulo formos segmentu), kablys ant trumpucio 3-5cm pavadelio. pries tai gaude ant tu karajedu, kur as fotke idejes buvau, tik pas ji didesni.SauliusM rašė:ant kokiu butent gumu tas tavo draugelis gaude jei ne paslaptis?
Viskas su jais normaliai ir su blizge ir su balancyru gaudau-jokiu problemu. Kertasi irgi gerai.Bratka rašė:tuos su minkstom virsunem ciupinejau,su jais nepablizgiausi,jais nebent upej su marmiske ant patraukimo gaudyt,daugiau tai nelabai isivaizduoju kur juos pritaikyt...
Taip ir padariau...f'eD rašė:...griebk 2-4 Genz Stix'a ir vargo nematysi, tiek prisitvirtindamas rite, tiek zvejodamas ir gaudydamas malonuma
kai as siandien uzejes buvau, buvo like du. kai isejau liko tik vienas. Gintui siuliau kaina uzklijuot 500 kaip uz paskutini, tai uzklijavo 129f'eD rašė:rinkausi uzvakar Hot Stix'a, tai du buvo dezej ir vienas kabojo 'ant akiu' - kaina be nuolaidu 119Lt. dar juokais siuliau Gin'ui atsizvelgt i JM kaina ir likusius pabrangint iki 140,-liorenas rašė:Tai gal netycia yra zinanciu...gandai buwo kad tik 2 like...tai kazin ar pajame juos ar dar yra...
kas per fignia dropshotas su pavadeliu? nepagavau idejos.Evaldas Z rašė:kablys ant trumpucio 3-5cm pavadelio
vadinas isokau i "paskutini traukini"...SauliusM rašė:kai as siandien uzejes buvau, buvo like du. kai isejau liko tik vienas...
ka as zinau... isvis jis ten keistai gaude. vienas is variantu - mesteli svinuka aukstyn, kaip gaudant blizgute ir nuleidzia ranka iki tiek, kad svinukas galutinej kritimo fazej nesiektu dugno. nuo svinuko svorio, spiningo virsunele dar 2-3 kart linkteli, taip judindama masala. tada gan ilga pauze, kurios metu, masaliukas dar kazkiek sklendzia ant to trumpo pavadelio. kazkokia hibridine sistema, bet jeigu kimba, tai man nelabai rupi, kaip ji vadinas.SauliusM rašė:kas per fignia dropshotas su pavadeliu? nepagavau idejos.Evaldas Z rašė:kablys ant trumpucio 3-5cm pavadelio