tai kiek supratau ten ne atsisuke varztai kalti buvo, o brokas, kurio taip ir nepripazinot?
viskas, taskas sitoje istorijoje.
jei turi mora grazta ir turi pretenziju drasiai kreipkis

matai, kad rapala praeitis, dabar mikado era atejoVaidotas rašė:aš šiaip apie Rapala klausiau, kaip ten su peiliais
Vaidotas rašė:aš šiaip apie Rapala klausiau, kaip ten su peiliais
Kartais išties stebina prekybininkų pozicija. Pavyzdžiui, prieš keletą dienų paekskursavau po miesto "X" žūklės prekių parduotuves domėdamasis galimybe išsirinkti ir įsigyti prekę "Y". Negana to, kad lietuviškame internete, spaudoj, telike tų prekių reklama apsiriboja sausu pagrindinių produkto savybių įvardijimu (kažkiek naudingesnė informacija tik forumuose, skaitant vartotojų nuomones), tai dar ir parduotuvėse požiūris į prekės "įpiršimą" pirkėjui maždaug toks: "Imk šitą, šitas geras, nes P. Korsakas su juo meškerioja (per VGK rodė)"... Netgi jeigu ir ištiesų tas produktas yra labai kokybiškas, labai geras, net jeigu išties išties P. Korsakas, ar kiti žinomesni žvejai tokius naudoja, tai dar nereiškia, kad tas pats produktas būtinai tiks ir patiks bet kuriam kitam pirkėjui... Reik palyginimo su kitais produktais, kad pats akivaizdžiai įsitikintum, kodėl verta mokėt už tą ar kitą daiktą keleriopai didesnę sumą...Antas rašė:keista, kad tironai ir kiti prekybininkai dar neisbandete mikado graztu, nors pagal viska prekybininkai turetu buti tuo suinteresuoti, ypac nauju produktu bandymuose, o ne rinkti paskalas is viesosios erdves. Galetumete su Korsaku puse laidos paskirti graztu testui, manau dauguma liktu patenkinti ir pats sudalyvautumreitingas pakiltu
Čia kaip kam... Ką beturėtum visada yra svajonėse kažkas geresnio, ką norėtum turėt ateity... Ant tų svajonių ir laikosi visas pasaulis... Kūrėjai kažką naujo kuria, gamintojai kažką naujo gamina, pardavėjai kažką naujo siūlo, mes apie kažką naujo svajojam ir kai tos svajos laimi - perkam kažką naujo... O tikslo siekimas labai dažnai būna daug įdomesnis ir malonesnis už rezultatą...Vaidotas rašė:Geriausias tas, kurį turi pats.
man tavo nuomone maziausiai idomi, lauki ir lauk mikado eksperimentuTironas rašė:keistas eksperimentasjuk rezulatai aisku is anxto
gali atitinkamu moru rezultatus pateikt? kam bandyt, gi viskas aisku is anksto ir tu viska zinai...Tironas rašė:keistas eksperimentasjuk rezulatai aisku is anxto