Norvegija, ne Lietuva.
Man reikia galingo daikto

Darbas yra tiems, kurie nežino, kas yra žvejyba!
Na, cia jau tau paciam spresti, vieni gaudo Fenwickais, kiti Croix Premierais, Croix Legend, Genz, Jason Mitchell. Vieni su sargeliais, kiti be. Jami krautuvej, lankstai ir ziuri. Jei sargelio nedesi, ziurek ,kad butu kuo lengvesnis, bet kietesnis + FC valas, kad jausnum menkiausius smugius i ranka, jei su sargeliu, tada tiks ir monofilamentinis. Ilgiai spiningelio priklauso nuo taves pacio, koks tau labiau patinka.Aruunis rašė:Sveiki. Ant ledo lipsiu pirma kart si sezona, ieskau spiningelio Planuoju gaudyt balancyrais iki 5 cm ir blizgem panasaus dydzio. Koks dabar yra geriausias variantas is spiningiuku? Kaip croixo legendos?
Na tai ir sakau priklauso, kaip, ka, kokiam gylyje gaudysi, su sargeliais ar be. Vieniems labiau prie sirdies kietesni spiningeliai, kiti renkasi minkstus. Vieni gaudo paprastomis ritelemis, kiti renkasi beinertsines.Aruunis rašė:Kad supratimo koks tas zieminis spiningas turi but , neturiuI kokia akcija ziuret?
Tssss, su Genz, čia biški ramiau. Gal kas ir turi, nors sunkiai. Pernai buvo berods kažkur ant Wilno. Bet nepamenu kur, berods SauliusM paskutinį nupirko, o gal ir ne jisHemisss rašė:Sveiki. gal zinot ar yra Lietuvoj kas genz'u turi?
Na kiek domėjausi, tai jankiai su beinercu ir tegaudo su anomis, o tas iki 8 gr, tai toks salyginis vienetas, reiktų išbandyt. Gal jau kas ir bandė, šiaip užkabinus panašaus svorio blizgutę, neriečia to galo labai, o tik gražiai vos vos juntamai išlenkia, bet neaišku kaip būtu, jei reiktų išmesti tą balnsyrą ar blizgutę, vandenyje.Hemisss rašė:Kalbi apie ta su minkstu galu vietoj sargelio? Ciupinėjau as ji bet iki galo taip ir neapsisprendziau, reik blizgutem balansyram iki 8 gr. Idomu kaip su beinercine draugautu.
Jei nori skambaus įrankio, tai beinercą pamiršk. Svoris visą skambumą užmuša. O man ir smagumą.Hemisss rašė:Gal kas pratestuos ir pasidalins savo pastebejimais. Noretus skambaus smagaus irankio, o genz'ai visu isgirti kiek maciau.
Pritariu tau gėleleJurginas rašė:Jei nori skambaus įrankio, tai beinercą pamiršk. Svoris visą skambumą užmuša. O man ir smagumą.Hemisss rašė:Gal kas pratestuos ir pasidalins savo pastebejimais. Noretus skambaus smagaus irankio, o genz'ai visu isgirti kiek maciau.
Te diedukai tie du, tai gerą "kibiriuką" žuveliokam pasistatęRamekas rašė:As taip pagalvojau, jei deti ritele kaip video http://www.youtube.com/watch?v=r9GhgmbdYzY
Jo ir dar pi***voja ta kita dieduka, kad pasiimtu didesniramkis rašė:Te diedukai tie du, tai gerą "kibiriuką" žuveliokam pasistatęRamekas rašė:As taip pagalvojau, jei deti ritele kaip video http://www.youtube.com/watch?v=r9GhgmbdYzY
Tas tai taip, bet ant gylio su beinercu viskas sklandziau gaunasJurginas rašė:Jei nori skambaus įrankio, tai beinercą pamiršk. Svoris visą skambumą užmuša. O man ir smagumą.Hemisss rašė:Gal kas pratestuos ir pasidalins savo pastebejimais. Noretus skambaus smagaus irankio, o genz'ai visu isgirti kiek maciau.
Persiskaityk tema nuo pradzios iki galo ir galbut rasi sau tinkantiJordanas rašė:Sveiki ,patarkit koki įsigyt smagu spiningėli su beinercine rite patampyt balansyrus 6-9g.